@Croman
Obzirom da je mtp potrebno prilagoditi određenoj burzi s filter opcijom (time symetry,50% wave b etc.), u slučaju crobexa takav slučaj se rijetko dešava. Konkretno, u zadnjih 7 mjeseci samo su se 2 signala javila, i bila su ok. To znači da bi mogli reći da je bolji kao predictor.
Koristio sam i sam MTPredictor i pokazao se jako jako loš i stoga ga ne koristim odavno.
@Knecht
Prvotnom je leptiru očito nedostajalo malo simetrije, ali ovo bi mogla biti realizacija obrnutog klina.
@split silom jr
Slažem se, ali ako si ga malo bolje proučavao, "proizvođač" i tvrdi da nije prilagođen za svaku burzu. Ali sam primjetila u slučaju stranih burzi a i naše kojiput, ako se zadovolje svih 5 filter opcija, onda i nije za bacit.
ništa od vojnika [sad]
[/quote]
Yup, medvjedi uzvraćaju. Ipak pred kraj dana su stjerani u dobroj mjeri, tako da na dnevnoj razini imamo hammer. Uz lagano prošireni bollinger, paralelni macd i rsi koji još nije u oversoldu, nije uopće loše. Idemo korak po korak… [smiley]
ništa od vojnika [sad]
[/quote]
Yup, medvjedi uzvraćaju. Ipak pred kraj dana su stjerani u dobroj mjeri, tako da na dnevnoj razini imamo hammer. Uz lagano prošireni bollinger, paralelni macd i rsi koji još nije u oversoldu, nije uopće loše. Idemo korak po korak… [smiley]
[/quote]
knjigu u ruke,prijatelju.to na vrhu trenda može biti samo hanging man,nikakav hammer
http://www.investopedia.com/terms/h/hangingman.asp
Kao formacija ne može biti ni hanging man, jer nije iznad prošle svijeće. Al imaš pravo, već sam se navikao na hammere pa eto navika. [thumbsup]
Crobex 2220 je vazan nivå.Ako ne idemo preko njega onda slijedi pad
Crobex 2220 je vazan nivå.Ako ne idemo preko njega onda slijedi pad
To se odnosni na današnji dan ili …….kad……i pad do kud cca…
Unaprijed hvala.
koji pad?
ne vidim baš da dionice padaju
to je više priviđenje
To se odnosni na današnji dan ili …….kad……i pad do kud cca…
Unaprijed hvala.
[/quote]
ne brini sad će croman lupat za dole …………..za up je ciljo samo jednom
i sakrio se na 10 mjeseci……hahahahahha
[/quote]
Ogovoram tebi a takoder i svima sto citaju Poslovni (posle ovoga samo pisem na mojoj web-stranici)
1 Ja nemam realne Crobex podatke sto mi stvara poteskoce ciniti precizne intraday analize (normalno svedske intraday su min 80-90 % tocne)
2 Da ,ja smatram da smo pred mogucim velikim padom i zao mi je posto ce mnogi izgubiti ako se to desi (> pad)
3 Jos postoji mogucnost jednog rasta ali gledano unapred bit ce Bear time
4 Ono sto sam ucinio do danas sam vam dao gratis/free analize (dali su bile tocne ili ne ) … ali ruganje se nastavlja…???
5 ja sam siguran o vjerojatnosti bear-analize i od sada jedini kontakt je (osobno) preko facebook
Smola ..i ostali koji ste tako fantasticni…sada vi dajte svog vremena i vase analize ..svome narodu[/b]In and out
1 Ja nemam realne Crobex podatke sto mi stvara poteskoce ciniti precizne intraday analize (normalno svedske intraday su min 80-90 % tocne)
In and out
Nemaš precizne podatke, ali stvaraš paniku (koja je sastavni dio TA).
Sada je vrijeme FI i tek treba vidjeti da li je bolje od očekivanog ili i dalje loše.
A ako države bankrotiraju ne trebaju ti interday podaci.
Mislim da bi se trebalo komunicirati na ovom forumu na puno ljepši način. Croman je jedan od najvećih znalaca na ovom forumu i mislim da ako se netko ne slaže s njim, treba jednostavno napisati svoje mišljenje a ocjenjivati i kritizirati nekoga a nemati njegovo znanje, blago rečeno nije prihvatljivo.
3 Jos postoji mogucnost jednog rasta ali gledano unapred bit ce Bear time
[/b]In and out
Napisano 28.04.2010. Crobex 2 170 bodova.
Kolega, vi trgujete sa indexnim fondom, ili ulažete po principu likvidnijih dionica na našem tržištu?
lp