Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stvarno ne razumijem zasto neki od nasih gurua tehnicke analize ne posalje meni na PM koji target?

pa zar je to tako puno?
[undecid]

molim da se netko od magova napokon oglasi u posalje mi te glupe targete.
[angry]

@inverter
cudim se Vasem grafu kolega, sto ste htjeli sa ovim grafom poruciti puku?

tigrus@ komentiram sa kolegom KNECHT19 ,imas li ti neko drugo misljenje???

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vidim da se prepirete kao mala djeca. Moj tata je jaci od tvog !!!!!!

Zna li netko koji je razlog prekreta kod Amera !?

O.K. sta se oni igraju ali svojom igrom zajebavaju cijeli svijet.
Pa igraju se Ascending Triangle. Znači danas će roknut sa 1210,27 na oko 1198 a a nakon toga opet rastu. Target Triangla i ujedno završna petica oko 1254. I lowe this Game. [thumbsup]
[/quote]

hourly graf ovako izgleda ..primjer ,slazes se?

in real life – with real money

izgleda ovako:

hourly graf ovako izgleda ..primjer ,slazes se?

in real life – with real money

izgleda ovako:
[/quote]
corect [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pripremiti se za korekciju na S&P-u

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Zna li netko koji je razlog prekreta kod Amera !?

misliš na ovaj rast? kada vlak vozi punom brzinom i kada vlakovođa stišće pedalu do daske, onda ti ne treba razlog zašto i dalje vozi, nego ti treba razlog zašto bi trebao stati…

a mnogi su u zadnje vrijeme očekivali "crnog labuda", neočekivani događaj koji će izazvati nestabilnost i prekinuti rast… prvo je to bio dubai, sad ta optužba GS-a… ali vlak vozi dalje…

ameri su u predoziranom stanju (moj prevod za overbought), deru gornji bollinger već danima, market internals viču korekcija, ali vlak vozi dalje… na grafu skrećem pažnju na veličinu svijeća… u zadnje vrijeme su dnevne svijeće postale dugačke, ima jako puno cimanja gore-dolje, i u svim normalnim okolnostima, to bi sugeriralo korekciju… nisam stavljao ostale indikatore (npr. srednjeročni MCClellan oscilator), ali divergencija na sve strane…

i što to znači? ne baš puno… očekujem korekciju sljedeći tjedan, ali se lako dogodi da je skroz preskoče… i nastave pravocrtno ka cilju… [lol]

Pametan, ako to želiš.

za razliku od S&P-a, DAX je u korekciji od 14.04. Ranije, kao i prošli puta.

Kad MMM probije kosu crtu, nakon što prije toga u rastu probije signalnu krivulju, i razinu 50, ulaz je 100% siguran.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Slažem se – svakako su u overbought-u.
Ako rade ovaj HS – max target bi im mogao biti oko 11500.

Ovo je 3 poruka ( 2 poruke ima na bez cenzure -Opcenito)

Neki su mi poslali privatne poruke i evo odgovora:

1 RTEA metoda je moja varianta od Elliott Wave teori …ne postoji literatura o navedenoj.

2 Ja ne cinim analize za razlicite vrijednosnice.Razlog je da nemam potrebne podatke (minut-podatke) koje smatram vazne za stvarati kvalitetne analize.

3 U prijasnjim porukama (koga interesira nega cita navedene) ja sam dao moj pogled na moguci razvoj za burze/indexe a to vazi i za Crobex.
Uz RTEA metodu se dobivaju analize koje ce u realnom vremenu pokazati/ dati signal.. kad treba doc do preokreta(pocetak pada/zavrsetak rasta) za spomenute indexe.Za sada jos nema tog signala.

*sorry ..na privatne poruke ne dospijem odgovorit

PS jos jedan dodatak o Crobexu (dugorocan pogled):ako moje analize budu tocne (sto nema garancije) bit ce mracno za Crobex ali to je dugorocan pogled i vrijem ce pokazat dali je tocno ili ne

hvala kolega Croman.nadam se da ćete svratiti češće [thumbsup]

Frankly my dear, I don't give a damn!

…ulaz je 100% siguran.

to se traži!
ko će prvi prebacit magičnih 100% točnosti, pitanje je trenutka. [thumbsup]

New Report

Close