KORF.Cijena ima problema sa probijanjem linije down trenda a isto tako i sa Fibo linijom na 40,90.
Moguća skrivena negativna divergencija ukazuje na nastavak downtrenda i nemogućnost prelaska u uptrend.
Doduše SMA9 je presjekla SMA21 i cijena se nalazi iznad presjeka već 5 dana ali isto tako vidimo da nije uspjela probiti otpore.
Po meni ukoliko sutra cijena ne uspije probiti trend liniju onda je moja procjena da će cijena pasti na potporu na 38 bez obzira na to što oscilatori ukazuju na rast. Osim ako neće.
Pozdrav
Šta sad sa ovim Korfom? Ima svega proboja, gapova, neočekivanog prometa.
[/quote]
Iako ste me gospon verdi spominjali na temi KORF u smislu kao vidiš čim Brankica nešto prognozira odmah bude suprotno, vidite da ništ od toga. Moja prognoza stoji i dalje. Proboj je opet propao. Meni ni iz džepa ni u džep, sam velim.Ovak.Imamo skrivenu negativnu divergenciju na stohu i momentumu, imamo prekid linije uptrenda i sell signal na stohu,momentumu i RSi-u. Onaj kak Amerikanci zovu "volume spike" koji je dignuo cijenu nije imao potvrdu u drugom danu te vrlo vjerovatno predstavlja završetak akumulacije od strane "smart money"-a koji je skupljao na malom volumenu u onom flat tradingu od mjesec dana.
[/quote]
A da ne bi mogao neki kanal prema gore da se nacrta? Od ove 38ce pa na gore? Promet je ne svakidašnji pa dopušta punu slobodu interpretacije.
Što se tiče komentara… pa ni sam mogao, a da se malo ne osvrnem. Bez zamere… svaki indikator je dobar ako se pravilno protumači. Mene je onaj vaš graf ako ništa drugo bar potakao na razmišljanje. Čist dovoljno.
ERNT je zajebo i goldmana s ovim rastom, čestitam imaocima. [thumbsup]
ako može netko TA za KOEI bio bi zahvalan?
ako može netko TA za KOEI bio bi zahvalan?
ja pitao, pa prosljeđujem dobiveno…rising wedge s down probojem?
Herr Kukulina tipuje na pad koei na razine 330. A posljedično tome, bojim se da pad koeia niti amerikanci nebu gledali skrštenih ruku.
taj klin na KOEI meni izgleda kao leading dijagonala… prirodna potpora na 420…
kad je već brankica tu,da je priupitam za thnk,jel ovo flat trgovanje akumulacija,ili ravna crta na EKG-u?
Imamo moguću pozitivnu divergenciju i padajući klin. Potpora na 1375 ali okrugla brojka od 1400 je važnija. Mogući scenarij- false breakout na 1375 da se preplaše oni koji misle da ne ide ispod 1400 te povratak i probijanje klina prema gore. U tom slučaju da target bi bio oko 1650.Savjet-pričekati ishod klina.Pozdrav
brankice, šta mislisš o Badelu.di će?
hvala unaprijed! [kiss]
kad je već brankica tu,da je priupitam za thnk,jel ovo flat trgovanje akumulacija,ili ravna crta na EKG-u?
Imamo moguću pozitivnu divergenciju i padajući klin. Potpora na 1375 ali okrugla brojka od 1400 je važnija. Mogući scenarij- false breakout na 1375 da se preplaše oni koji misle da ne ide ispod 1400 te povratak i probijanje klina prema gore. U tom slučaju da target bi bio oko 1650.Savjet-pričekati ishod klina.Pozdrav
[/quote]
THNX, volim dobiti pozitivno drugo mišljenje,još kad je u skladu s mojim [thumbsup]
PELIN-R-A
U zoni pokušaja, za jače živce i mirne ruke, inače ide glavobolja.
PELIN-R-A
U zoni pokušaja, za jače živce i mirne ruke, inače ide glavobolja.
hehehehhe……moram priznat da sam malo gucnio danas …….
mmmm…..bbbbbrrrrrrrrrrrr………ali isporuka u naravi…………