Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zli
..dead n golden cross,t-theory.

Pa što ste svi tako raspalili po zlom. Raditi kontra njega ako tako mislite i to je to..Evo malo indexa Dax za promjeu teme.

Ovaj forum stvarno bi mogli nazvat "Forum pljuvača".

Nitko osim lulu (evo ti 100) nije u stanju zajedno sa zlim, staviti ni najbedniji graf. [tongue]

Brutalno treba imat sve u obziru. Inače teški pušing odnosno hrana za brutalni kapital.[cry]

Još plan za daytadere za sp 500 – 15 minuta. Ajd…

KORF.Cijena ima problema sa probijanjem linije down trenda a isto tako i sa Fibo linijom na 40,90.
Moguća skrivena negativna divergencija ukazuje na nastavak downtrenda i nemogućnost prelaska u uptrend.
Doduše SMA9 je presjekla SMA21 i cijena se nalazi iznad presjeka već 5 dana ali isto tako vidimo da nije uspjela probiti otpore.
Po meni ukoliko sutra cijena ne uspije probiti trend liniju onda je moja procjena da će cijena pasti na potporu na 38 bez obzira na to što oscilatori ukazuju na rast. Osim ako neće.
Pozdrav

Šta sad sa ovim Korfom? Ima svega proboja, gapova, neočekivanog prometa.

who dares, wins

Brutalno treba imat sve u obziru. Inače teški pušing odnosno hrana za brutalni kapital.[cry]

Još plan za daytadere za sp 500 – 15 minuta. Ajd…

ovo stoji…..po meni …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja tipujen na pad od polovine 4 mjeseca.

Ovo san ja napisa 6.4, nije da se hvalin ali vidit cemo jesan li bija u pravu.

ne brini brigu kolega,totalna je bulčina

Anonimno, 17.04.2010. u 17:28

usa .bulčina totalni….strpljenja ….prelit ce se i kod nas…

[/quote]
koja briga…. [cool] valovi moraju postojati pa nemoze ravna crta pod kutem od 45 stupnjeva…neznam tvoje misljenje??????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

KORF.Cijena ima problema sa probijanjem linije down trenda a isto tako i sa Fibo linijom na 40,90.
Moguća skrivena negativna divergencija ukazuje na nastavak downtrenda i nemogućnost prelaska u uptrend.
Doduše SMA9 je presjekla SMA21 i cijena se nalazi iznad presjeka već 5 dana ali isto tako vidimo da nije uspjela probiti otpore.
Po meni ukoliko sutra cijena ne uspije probiti trend liniju onda je moja procjena da će cijena pasti na potporu na 38 bez obzira na to što oscilatori ukazuju na rast. Osim ako neće.
Pozdrav

Šta sad sa ovim Korfom? Ima svega proboja, gapova, neočekivanog prometa.
[/quote]

Iako ste me gospon verdi spominjali na temi KORF u smislu kao vidiš čim Brankica nešto prognozira odmah bude suprotno, vidite da ništ od toga. Moja prognoza stoji i dalje. Proboj je opet propao. Meni ni iz džepa ni u džep, sam velim.Ovak.Imamo skrivenu negativnu divergenciju na stohu i momentumu, imamo prekid linije uptrenda i sell signal na stohu,momentumu i RSi-u. Onaj kak Amerikanci zovu "volume spike" koji je dignuo cijenu nije imao potvrdu u drugom danu te vrlo vjerovatno predstavlja završetak akumulacije od strane "smart money"-a koji je skupljao na malom volumenu u onom flat tradingu od mjesec dana.

Deca bok. ERNT. Kretanje u uptrend kanalu. Vrlo izgledno da je ovo bio vrh jer osim što je cijena blizu gornje stranice kanala, imamo i hangman svijeću koja označava vrh , imamo i vrlo prekupljeni RS od 80 i imamo udaranje u 23,6 Fibo liniju od ATH do ATL.
Izgledan pad na Fibo potporu 1520, gdje se otprilike nalazi i potpora SMA 21.Samo da napomenem da ERNT ima jedan obrazac ponašanja gdje se vrh formira u nekoliko dana-4-5, tzv. Eve uzorak , ovdje je sve puno profesionalaca koji su u stanju držati cijenu na određenoj razini dok ne distribuiraju sve što su mislili. Pozdrav

Crobex.Pogled iz ptičje perspektive.

Crobex.Pogled iz ptičje perspektive.

teta Blanka, a da nama "sljepcima" prokomentiras taj graf?
[kiss]

kad je već brankica tu,da je priupitam za thnk,jel ovo flat trgovanje akumulacija,ili ravna crta na EKG-u?

New Report

Close