Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedan jednostavni….. [cool] vidimo se na asku na 2800 [yawn]

ako ne probije formaciju… Mene malo podsjeća na ona tri vrha crobija 2007. 😉
Inače, dođi mišem na mjerilo sa strane na MACD-u, pa malo zarolaj (scroll) kolice na mišu da ti se vrati cjelovita slika macd-a s vrhovima i to.

Glede MMM:

1) @MMM: sam index MMM ima smisla u konceptu, no nije mi jasno kako misliš da se koristi index čije se vrijednosti mjenjaju unazad? Takav index je neupotrebljiv, a taj problem se može rješiti. Ne možeš koristiti podatke iz budućnosti za izračun trenutne vrijednosti.

2) Nevjerojatna količina pljuvanja o tome kako je čovjek iskopirao/plagirao nekoga/nešto bez ikakvog dokaza. Argumenti na koje se poziva su netočni i smješni. Šta nitko nije u stanju pogledati o čemu se radi prije nego počne prenositi tuđa mišljenja?

jedan jednostavni….. [cool] vidimo se na asku na 2800 [yawn]

ako ne probije formaciju… Mene malo podsjeća na ona tri vrha crobija 2007. 😉
Inače, dođi mišem na mjerilo sa strane na MACD-u, pa malo zarolaj (scroll) kolice na mišu da ti se vrati cjelovita slika macd-a s vrhovima i to.
[/quote]
nemam tt dobio sliku i malo prosarao u paintu….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

precizan Gann day, kaže moj savjetnik, je 16.04. Tada bi trebao nastupiti OBRAT trenda.

Može ciklus biti precizno izračunat, al to ne znači da će tržište to nužno poštivati… plus-minus par dana je normalna stvar kod ciklusa…

enivej, prema mojim analizama, šanse za PREOKRET trenda su gotovo nula… korekcija je moguća, ali ne preokret… osim toga, postoji ciklus višeg reda… a kraj velikog ciklusa započetog prošle godine u trećem mjesecu trebao bi pasti negdje u osmom mjesecu ove godine…

dakle, za one koji prate moje analize, OSMI mjesec… uskoro ću to fino nacrtat i postat na moj blog… mislim, ak svi mogu imat blog, pa mogu i ja… [rolleyes]

Pametan, ako to želiš.

preokret je samo u nekim glavama
u realnosti nemoguća misija [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kam bi se po Vama taj preokret trebao dogoditi….na dole.?..pa kaj je Vama?

Inače, TEHNIČKA ANALIZA PRVE GENERACIJE – dostatna , odlična , jednostavna , sažeta i normalna.
Što ćeš više?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ne znam kako vlad111 sa Gannom ali obrat trenda će biti 22.04. Target S&P 500 do tada max. 1235. [sealed]

enivej, prema mojim analizama, šanse za PREOKRET trenda su gotovo nula…

joj ove kategoričke tvrdnje su mi najdraže.
ko to može platit. [lol]

Nego, ako mi može netko pomoći pa da prokomentiramo. Sve gledam ono kostolanyevo jaje, izokretao ga na sve strane i uopće više ne razumijem u kojoj smo mi fazi [undecid]. Da li smo u B1 ili B3 ili A1 ili A3, ne znam, ali pod pretpostavkom da nismu niti u B2 niti u A2, a uzevši u obzir TD setup od 11 combo dana, te flat formaciju četvrtog vala od trećeg impulsnog podvala i kvadrat Gannovog kotača sve mi se čini da idemo na barem 3100 [thumbsup].
P.S. pokušao sam ubaciti i one Gartleyeve leptire ali mi to više nije stalo u slikicu, jer je tak i tak bila "prečudna" [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

ja sam isto vrtio jaje ali mi je palo i razbilo se

ali kad gledam volumen nam raste, cijena raste, rekao bi da smo prešli iz A1 u A2

ma kakav cash-r-a, 100% in

precizan Gann day, kaže moj savjetnik, je 16.04. Tada bi trebao nastupiti OBRAT trenda.

dakle, za one koji prate moje analize, OSMI mjesec… uskoro ću to fino nacrtat i postat na moj blog… mislim, ak svi mogu imat blog, pa mogu i ja… [rolleyes]
[/quote]

Dakle znam, da ti grafovi nisu jača strana (ne voliš crtati). Posljednji graf, koji si lupio na ovaj forum bila ti je ona prognoza za dolar. Kada je dolar bio oko 1,50 EUR/USD nacrtao si i prognozirao još pad dolara. Danas je dolar porastao na oko 1,35 EUR/USD.

Fulaš i sa ovom posljednom prognozom. Volio bi stvarno vidjeti tvoju crtakriju.
[yawn]

enivej, prema mojim analizama, šanse za PREOKRET trenda su gotovo nula…

joj ove kategoričke tvrdnje su mi najdraže.
ko to može platit. [lol]
[/quote]

pa niko,vidiš da su besplatne!

zanimljivo je to,one nesigurne analize (može dolje ali i gore) neki plačaju,a ove 100% točne su badava [thumbsup]

New Report

Close