Pitanje za tehničare.
Kako će se kretati crobex u ponedeljak kada HT padne ispod 300 kn.
Tko će spasiti crobex?
Možda Ingra, Jdpl, Ulpl, Atpl, što vi mislite o tome
… promjena će biti prije zato što je RSI već mjesec dana veći od 70, a danas bi mogao probiti i 80, na NASDAQ-u. A priznati ćeš da RSI > 80, nije baš česta pojava.
Kako sada preko 80?! [shocked]
Pa nedavno je jedan kolega pametovao kako je nemoguće preko 77 :
….
…. moguće je formiranje neuspješnog zamaha RSI-a, ali nisam o tome htio špekulirati sad već kad za to dođe vrijeme. Prije toga je moguće i dostizanje novog vrha. Formiranje neuspješnog zamaha može potrajati i više od 15 dana…..
hoćeš reći da RSI na Nasdaq-u, primjerice, može preko vrijednosti 77 ???
[/quote]
RSI je samo jedan indikator i nikada jedini. Uostalom, nije burza pala zato što je RSI bio visoko 2007. godine, već iz sasvim drugih razloga.
RSI može još danima biti visoko, ali to ne znači ujedno da će burza doživjeti krah.
Eventualno korekcija. [bye]
Ako tržište toliko raste, znači da se situacija popravlja sve više i više, zar ne?
Ako tržište toliko raste, znači da se situacija popravlja sve više i više, zar ne?
Ajde pročitaj, molim te, još jednom što si napisao [lol]
Jel to znači da je prije onog pada u desetom mjesecu 2007, tržište konstantno padalo, pa se situacija naglo pokvarila?
čisto teoretski, visok rsi otvara mogućnost da nakon kraće korekcije i "hlađenja" rsi-a, s&p/nasdaq ponovo potegne gore, dosegnu novi high uz medvjeđu divergenciju i nakon toga krenu u ozbiljniju korekciju
peace
TA pokazuje Crobi na 2100
Ajde pročitaj, molim te, još jednom što si napisao [lol]
Jel to znači da je prije onog pada u desetom mjesecu 2007, tržište konstantno padalo, pa se situacija naglo pokvarila?
nemoj ubacivati riječi koje nisam rekao
2007. godina je bila specifična i bila je godina kada se nabildavalo bez imalo smisla
ono što sam ja htio reći je nešto drugo pošto je 2010. godina definitivno drugačija po bilo čemu od 2007. godine
znači, nema toliko onih po kojima tržište samo raste
drugo, sve više čujem od ljudi koji se ne bave tržištem kapitala, kako se dionice oporavljaju
znači, idemo u sljedeći krug, krug PAKLA [lol]
precizan Gann day, kaže moj savjetnik, je 16.04. Tada bi trebao nastupiti OBRAT trenda.
[/quote]
goospon matematičar, dr.sci.mat. … promjena će biti prije zato što je RSI već mjesec dana veći od 70, a danas bi mogao probiti i 80, na NASDAQ-u. A priznati ćeš da RSI > 80, nije baš česta pojava.
[/quote]
mislite ono, tijekom jednog dana dnevni RSI skoči s 72 na preko 80?
[lol] [lol]
rekao mi dobro savjetnik, jak ste vi matematičar! [thumbsup]ste ikad videli formuli za RSI?
ak trebate pojašnjenje što je to formula i kako se RSI računa, slobodno pitajte…za Vas poseban popust na repeticije.
precizan Gann day, kaže moj savjetnik, je 16.04. Tada bi trebao nastupiti OBRAT trenda.
[/quote]
goospon matematičar, dr.sci.mat. … promjena će biti prije zato što je RSI već mjesec dana veći od 70, a danas bi mogao probiti i 80, na NASDAQ-u. A priznati ćeš da RSI > 80, nije baš česta pojava.
[/quote]
mislite ono, tijekom jednog dana dnevni RSI skoči s 72 na preko 80?
[lol] [lol]
rekao mi dobro savjetnik, jak ste vi matematičar! [thumbsup]ste ikad videli formuli za RSI?
ak trebate pojašnjenje što je to formula i kako se RSI računa, slobodno pitajte…za Vas poseban popust na repeticije.
[/quote]
Vlad, šta misliš o crobexu, da li i za njega vrijedi isto kako si naveo?
… kažeš 4 puta … uf, …., onda ga to (što sam napravio) definitvno muči … to definitivno znači da sam napravio nešto što ga jako provocira … čemu nije dorastao. Ajd, baš mi je drago.