gospin house ili brankica može predviđanja Validus, iznimno zanimljiva zbivanja za Vas štovane tehničare [smiley]
Zaista nevjerovatno koliko su tržišta precjenjena. Korejski KOSPI Index je formirao formaciju trostruki vrh, i sljedi mu pad, također na njemu je prisutna medvjeđa divergencija na svim važnijim oscilatorima(rsi, macd…)
Austrijski ATX je na novom 52 week vrhu, a rsi je na preko 70 a trogodišnji graf otkriva da rsi nikad nije bija tako visoko, ni 2007 kad je ATX napravija ATH, na Macd je prisutna medvjeđa divergencija, dalje, Ftse 100 je isto na 52 weeh vrhu, rsi je blizu 70 što je granica prekupljenosti, divergencija medvjeđa je prisutna. Američki indeksi su isto na 52 week vrhu, rsi opasno blizu 70, volumeni trgovine su opali. Danas je na CNBC bija jedan analitičar koji je reka da ce USA burza vrh dosegnuti 19.4 šta se poklapa sa mojim vremenskim analizama na Crobex po W.D.Gann metodi. Da, da pomoću Crobex možete predvidjeti kretanje na stranim burzama koliko god to zvuči nemoguce. Tako da očekujem jedan zaron za par dana, koliko ce taj zaron biti stvarno ne znan, ali da smo blizu vrha jesmo blizu smo, dakle prodajte dionice sljedećih par dana, ja cu to napravit sa HT-om.
Normalno da ćete za par dana prodati ht jer će on za par dana i pasti! Novac od prodaje ht će se preliti u ostale dionice koje su na zaista niskim razinama. E sad, da li ćete vi te dionice dizati ili će vas dizati-hm ovisi koliko brzo prodate ht (to ako nemate casha-r-a). Dobar pokušaj kolega [tongue]
Domobrane taj mi ticker za burzu u Turkmeistanu pa cu ti rec kako stoji sa TA perspektive.
Valentine slažem se sa tobom da je moguća korekcija.
Što se tiče pokušaja naš croata još prije par mjeseci je rekao da ide krah, pa prije tri mjeseca i sada sve češće, možda je on u biti serbio? [lol]
Slušaj PeroS i 2008 i 2009 se novac od dividende Ht prelio na burzu (kako ti kažeš) pa burza nije rasla. Šta ti kažeš na ovu konstataciju. Tko je u pravu.
Valentine
Ja tipujen na pad od polovine 4 mjeseca.
Ovo san napisa 6.4.2010. Vidit cemo da li ce se to ostvarit. Ake se ne ostvari ja se ispričajem svima koji su vjerovali u mene. Vrime ce pokazat ko je bija u pravu.
Valentine
Ja tipujen na pad od polovine 4 mjeseca.
Ovo san napisa 6.4.2010. Vidit cemo da li ce se to ostvarit. Ake se ne ostvari ja se ispričajem svima koji su vjerovali u mene. Vrime ce pokazat ko je bija u pravu.
Daj nešto konkretno a ne ja tipujen na pad zato što imam slobodan cash.
Slušaj PeroS i 2008 i 2009 se novac od dividende Ht prelio na burzu (kako ti kažeš) pa burza nije rasla. Šta ti kažeš na ovu konstataciju. Tko je u pravu.
Slušaj croata [lol], niti jednom rječju nisam spomenuo novac od dividende [wink]. Jasno sam rekao novac od prodaje ht-a. Kada dođe dividenda, uf pa gdje je to……. [proud] Vlak ide u 5 (ili petak) pa ti vidi
Da ali taj novac od prodaje Ht je bio prisutan i 2008 pa tržište nije raslo, a za 2009 se ne može rec ništa jer je tržište vec bilo počelo rast.
jel ima netko još problema sa đabalesku crtanjem grafova na jtraderu?
ne radi tražilica, skinuli cro dionice,
a nikak da zaradim za taj teletrader,
sve zapio, na kavu,
aj
pliz, šaljite link od neke druge đabadabe,
tenks