Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pričalo se tu po forumu a i na raznim tehničkim analizama za crobex da je kod eventualnog rasta prvi otpor na 2160, a pošto smo dva dana zatvorili iznad trebalo bi značiti da je sad 2160 potpora i da bi trebali malo up…..?

ja bih zamolio za analizu adpl, ddjh i korf-a ako nije problem.

hvala unaprijed!

ima li neke dobre duse koja moze moju molbu ispuniti?

?

svejedno vam hvala…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Može neko komentirati VLDS?

Imali smo nagli rast cca od 21,3 do 29.
Pa prvi dan pada takne prvi fibo 26,07.
Drugi dan takne drugi fibo 25,16.
Treći dan totalno iskrcavanje proletilo kroz treći fibo 24,25 i došlo do 22,56.
Još smo mrvicu iznad uzlazne linije trenda (koja drži vodu zadnjih pola godine).

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

http://bourse.capital.fr/indices-boursiers/autres-bourses/cours-indice-dowjones-324977
Evo na ovome se može crtati koliko hoćeš. Kliknete na onu strelicu graphiqe avance (desno gore) i raspališ po svim indeksima do mile volje. treba malo znati francuski no i to se svlada.

who dares, wins

Može li netko staviti TA za ADPL-R-A? Hvala

Oćeš bullish ili bearish verziju? 😀
Evo bullish, pretpostavljam da bi ti ta bila draža. 🙂

Ovo je jedan "navučeni" kanal (oću reć da nije nešto reprezentativan). Cijena je izašla iz tog padajućeg kanala i to izgleda dobro (bullish). Indikatori su isto ok, samo je prepreka srednji boll i 100 SMA. Oboje su na oko 88 kn, i zaključivanjem cijene iznad toga bi bio jači buy signal.

Može li netko staviti TA za ADPL-R-A? Hvala

Oćeš bullish ili bearish verziju? 😀
Evo bullish, pretpostavljam da bi ti ta bila draža. 🙂

Ovo je jedan "navučeni" kanal (oću reć da nije nešto reprezentativan). Cijena je izašla iz tog padajućeg kanala i to izgleda dobro (bullish). Indikatori su isto ok, samo je prepreka srednji boll i 100 SMA. Oboje su na oko 88 kn, i zaključivanjem cijene iznad toga bi bio jači buy signal.
[/quote]
danke kolega. moze sad za mene jos medvjedji?

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

hvala unaprijed!

?

svejedno vam hvala…
[/quote]

DDJH.Pao ispod svih potpora, uključujući trend liniju iz ožujka 2009. i ispod zadnje Fibo linije.
Cijena ispod svih dugoročnih,srednjeročnih i kratkoročnih pomičnih presjeka. Plavom isprekidanom crtom označena moguća doljnja linija padajućeg kanala. Indikatori ne ukazuju na nekakve promjene. Otpori od prije su na 33 i 30 a dno je na 27,72.
Pozdrav

danke kolega. moze sad za mene jos medvjedji?

Naravno, za svakog po nešto. [lol] Samo kaj će ti, pa nemreš šortati?

Evo u prilogu što je bearish, u donjem dijelu bollingerova pojasa se nalazi, propala ispod dvije linije potpore te pomičnih prosjeka

Ako mene pitate za koju od ovih dviju opcija bi se odlučio (bull or bear), svakako bi prednost dao ovoj optimističnijoj, dosta je uvjerljivija. Barem za ovaj sljedeći tjedan, za kasnije ćemo vidjeti.

KORF.Cijena ima problema sa probijanjem linije down trenda a isto tako i sa Fibo linijom na 40,90.
Moguća skrivena negativna divergencija ukazuje na nastavak downtrenda i nemogućnost prelaska u uptrend.
Doduše SMA9 je presjekla SMA21 i cijena se nalazi iznad presjeka već 5 dana ali isto tako vidimo da nije uspjela probiti otpore.
Po meni ukoliko sutra cijena ne uspije probiti trend liniju onda je moja procjena da će cijena pasti na potporu na 38 bez obzira na to što oscilatori ukazuju na rast. Osim ako neće.
Pozdrav

hvala unaprijed!

?

svejedno vam hvala…
[/quote]

Što se tiče ADPL, moja analiza od prije mjesec dana i dalje stoji.
Pozdrav

http://www.poslovni.hr/144609.aspx
TjednaTA

who dares, wins

koliko je danas current option pain za SPY?hvala.

New Report

Close