Prognoza je bila jučer rast do 1160. Ima još potenciala do tog targeta mada sumnjam.
Poštovani kolega KNEŠT kako nam je slabi promet na burzi i nema nekih velikh oscilacija osim ENRONA pardon IGH ja sam se već nekako uljuljao.
Zanima me Vaš target sa xyz Vaše stranice odnosno uličnim rječnikom KAD ĆE DRAMA?
Ja bi malo akcije…
Hvala!
LKPC. Kratak osvrt. Simetrični trokut. Cijena izašla van trokuta prema gore na krilima skrivene pozitivne divergencije i popunila gap 1. Ostao gap 2 na 1560. Svi gapovi imaju tendenciju da se popunjavaju pa bi trebao i ovaj pošto nije breakaway. Pozdrav
SPX novi high 1153, DOW kilavi.
SPX novi high 1153, DOW kilavi.
novi high i krece pravac dole.
haha
molio bih TA za HT i DLKV.
hvala.
HT – odbija se od odpora koje ima na 318-320 (fibo 61.8, povijesni otpor, gornji boll).
Lagano je prekupljen, a SS je izašao iz prekupljenosti i dao slabašni sell signal.
Moguće medvjeđe divergencije (slabe) ukazuju na mogući pad. Prvi support na SMA 20 (310) drugi oko 305.
Formira se rastući klin koji je prvenstveno obrazac u downtrendu, ali je moguć i u uptrendu.
U slučaju proboja donje linije klina postoji 40% šansi za dostizanje tehničkog targeta od 300-310, ali to ovisi i o mjestu proboja.
Sumnjam da će i u tom slučaju probiti liniju trenda (zelenu) pa je vjerojatnije 310. Na 300 ima i podršku na donjem boll-u i SMA 50, ali i te krivulje rastu.
Sve u svemu, ne vjerujem da u kratkom roku može ispod 310. S obzirom na iznos dividende, HT je HOLD.
Štovani !!
Molio bih za pomoć. Skinuo novu verziju TT Pro zbog rušenja windozera, a koji ima podosta grešaka. Ako je netko voljan javiti mi parametre za MACD, Slov.St, Williams, RSI i Money Flow.
Unaprijed Vam se zahvaljujem !! [bye]
Ma ljudi ne treba mi ocjena (ovaj puta). Skinuo sam novu verziju TT (v.8) i podosta je izmjenjena,. Stoga su mi stvarno potrebni parametri za narečene oscilatore, a i za ine koje Vi koristite, a nije Vam teško napisati !! (Npr. za Williams su parametri ludi.. pokazje sve naopako kao Antun Tun)
LP i Unaprijed HVALA !!
svaka čast nekolicini na dobroj procjeni smjera, al meni da hebe izet izeta, više ništa nije jasno.
crobex mamicu mu, nekontam mu piruetu, kao na većem prometu jel, probijo gore – neki blef kontam…u prilog mu idu i najave vlade o kapitalnim radovima kao…
a amerikanci majkemi mi idu na jetra .gru gore a kao non stop se crvene pa kad opet ja negledam gru gore…i molbica još, petokraka mi blijedi pa molim nekog.
ajd zdravi bili i ajd neko pametan nek kaže koju