Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/141690.aspx
Tjedna TA

who dares, wins

priupitao bih stručnjake koji je najbolji indikator trenda-nekako se dvoumim između aroon-a i adx-a…

ADX i SAR u paketu za situacije kad trend postoji.

kad nema trenda, onda kombinacija – SlowStoch, RSI i MACD.
[/quote]
[lol] figaro ne gubi smisao za humor [rolleyes]
[/quote]

je kolega Zosprajc,

Vidim da se smjeskate – s cime se Vi ne slazete u objasnjenju?

Što se tiče klina na KOEI možeš ga bacit u škovace jer klinovi ne traju duže od 3 mjeseca.
Ne znam zašto ić tražiti klinove kad se na KOEI- iju slažu novi viši vrhovi i nova viša dna ,dakle relativno smjer poprilično jasan …

dakako da je jasan, samo što ga ti nevidiš
šta si se primija klina, ima i drugih načina TA
koei ima lijep obrazac, a klinasta forma je samo jedan dio tog obrasca
420-400 je optimističan target, a vrlo vjerojatno ide i do 415
a onda? [tongue]

ispravak gornjeg posta – 420-400 je optimističan target, a vrlo vjerojatno ide i do 395
koei…

Oprezno s TT, pokazuje krive svijeće zadnjih dana il ima rupe u grafu, npr. INGR 27.11. – 02.12.09.
Crobex isti datumi… [angry]

Na nekim grafovima se vide šalice gdje ih nema itd. [lol]

Stvarno telac svasta pokazuje, evo meni je pokazao tko je srusio crobija 2008!!!
Bio je to ni manje ni vise nego Batmen!!!!!!

Stvarno telac svasta pokazuje, evo meni je pokazao tko je srusio crobija 2008!!!
Bio je to ni manje ni vise nego Batmen!!!!!!

oooo kolega, vidim napredujete [thumbsup]
otvori cili graf, pa ćeš vidit da još nije gotov. ima on još posla na zse [lol]

baš nešto gledam te grafove crobexa i ako stvarno potonemo na cca 2020-2040 kam ukazuju mali hs ili trokut, mogao bi se ostvariti i ovaj mega hs koji bi vodio na cca. 1550 … osobno ovo smatram sf-om, ali čisto da ostane zabilježeno

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

http://www.poslovni.hr/141690.aspx
Tjedna TA

Drago mi je da gospon Srećko Fodrek iz Finesa kapitala i ja dijelimo identičan pogled na Crobex s istim obrascem trokuta i istim targetom.
Pozdrav

baš nešto gledam te grafove crobexa i ako stvarno potonemo na cca 2020-2040 kam ukazuju mali hs ili trokut, mogao bi se ostvariti i ovaj mega hs koji bi vodio na cca. 1550 … osobno ovo smatram sf-om, ali čisto da ostane zabilježeno

Gospon pinball, 20.1. sam napravila analizu tog H&S i ne stavljam je na forum da ne plašim ljude a i reko bolje da ne stavim da ne ureknem pa da se još i dogodi ili bu me optužili da drukam kak to obično završi.
Tak da čekam rasplet ove naše situacije trenutno. Bilo bude kaj bude.
Pozdrav

Najcrniji scenarij za IGH je veliki HSS i pad na staro dno. Tek toliko da budu upozorenje budućim kupcima ili onima koji se misle bi li kupovali, da budu svjesni rizika kojima se izlažu.

26.11.2010 - Dan D

Najcrniji scenarij za IGH je veliki HSS i pad na staro dno. Tek toliko da budu upozorenje budućim kupcima ili onima koji se misle bi li kupovali, da budu svjesni rizika kojima se izlažu.

Gospon split, još samo nam objasnite kak može rame biti više od glave u Head and shoulders uzorku. Mislim da bi se taj vaš uzorak trebal zvat Shoulders and head

New Report

Close