Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znate li Vi da DDJH-R-A ima pattern Cup and Handle?

Nema još, možda će se formirati Handle. Po indikatorima bi trebalo doći do rasta.
Inače dobro zapažanje, to mi je promaklo.

[/quote]

A je li vam promaklo da je DDJH izbačen iz Crobexa. Ne vjerujem da tu pomaže neki porcelan..

Nažalost..

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

wall of hope or worry?

klega Tigruse,ako nije tajna,za koliko uspijevate pobijediti crobex?

2009.me posebno zanima,jer sam po nekim svojim back testiranjima ustanovio da je na mnogim dionicama i početnicima bilo relativno lako pogađati trendove,a TA bi trebala i služiti svrsi da se izbjegnu gubici i pobijedi benchmark.
zanima me to čisto informativno,jer sam ja tek od nedavno počeo primjenjivati TA u trgovanju

Štovani tehničari, da li bi ste mogli dati jedan osvrt na PTKM obzirom na današnji povećan volumen bez pomaka cijene ? Znači li to potvrdu daljnjeg pada ili … ?

ma ne znači to ništa. ona je eutanizirana, klinički mrtva, nešto kao INGR, samo još malo više. ja neki dan pobjego od tamo glavom bez obzira. curi svaki dan nešto sitno, al skupi se to, znate…

moj prijedlog, pobjeć i stavit na watch.
[/quote]

Još se nije pojavio jasan buy signal, po meni bi trebao najkasnije do kraja narednog tjedna. Ja skupljam pomalo oko 130, ali ne moram biti u pravu.
Ne bi smjela pasti značajnije ispod 125-130 kuna po TA.

ne bi smjela. ali, stvar je u tome da sam već dosta novca izgubio zbog te rečenice. u međuvremenu sam ponovno naučio najbitniju stvar: čekaj potvrdu! naravno, ovisi s kolikom lovom ulazite…

Nema još, možda će se formirati Handle. Po indikatorima bi trebalo doći do rasta.

[/quote]
koliko se meni čini,ima i BLSC šalicu

[/quote]

A je li vam promaklo da je DDJH izbačen iz Crobexa. Ne vjerujem da tu pomaže neki porcelan..

Nažalost..

[/quote]

Kakvog to utjecaja ima, pobogu….
tehnička analiza je uvijek jača od bilo kakve fundamentalne vijesti….
a tehnička izgleda jako dobro za DDJH

STRENGTH AND HONOUR

[/quote]

Nažalost..

[/quote]

Kakvog to utjecaja ima, pobogu….
tehnička analiza je uvijek jača od bilo kakve fundamentalne vijesti….
a tehnička izgleda jako dobro za DDJH
[/quote]
Šta to ima dobroga na DDJH ?

2009.me posebno zanima,jer sam po nekim svojim back testiranjima ustanovio da je na mnogim dionicama i početnicima bilo relativno lako pogađati trendove,a TA bi trebala i služiti svrsi da se izbjegnu gubici i pobijedi benchmark.
zanima me to čisto informativno,jer sam ja tek od nedavno počeo primjenjivati TA u trgovanju

ja sam vec sad u finom dobitku.
a cronex cmrlji na nuli ili je cak pao u zadnjih 2 mjeseca…
nije mi to mjerilo.

mjerilo mi je koliko love mogu zdrobiti a da mi je svejedno za to…
kapisi?

ja sam vec sad u finom dobitku.
a cronex cmrlji na nuli ili je cak pao u zadnjih 2 mjeseca…
nije mi to mjerilo.

mjerilo mi je koliko love mogu zdrobiti a da mi je svejedno za to…
kapisi?
[/quote]

Koliko ti love možeš zdrobiti, pitanje je sad!?

tigre, budi ljubazan, pa mi ucrtaj taj pattern u đurin graf
gospoda koja pišu da vučem crte bezveze, nemoraju otvarati donji graf

Štovani tehničari, da li bi ste mogli dati jedan osvrt na PTKM obzirom na današnji povećan volumen bez pomaka cijene ? Znači li to potvrdu daljnjeg pada ili … ?

već tri miseca ti pišem i crtam kamo ide ptkm. vidim da nema smisla opet stavljati graf
potvrda pada je bila, virova ti ili ne, još lani, studeni misec. za sve ostalo tu je master card

New Report

Close