Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…

Zanimljivost vezana za ciklus 82-85 dana i rellija.
http://www.ritholtz.com/blog/2010/03/how-cyclical-are-market-rallies/

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

ADPL. H&S. Volumeni nisu savršeni ali nisu ni totalno krivi. Cijena probila neklajn. Gapovi na 79 i 81.
Target 80. Pozdrav

ako misliš na mene ja sam se ovih dana ukeširao,jer se bojim kocke,a na kupnji sam trenutno na ini,atgr i adpl

aha, znaci i Vi se muvate oko Adpl…
zanimljivo…

i ja sam znatno u Cashu, samo nije dobro biti 100% u cashu.

ukoliko danas ameri odu u plus cca +0,8%,
mislim da ce se moci uci 100% u dionice.
javim jos…
[wink]
[/quote]

Kolega Tigrus,ameri trenutno +0,72% [smiley]
[/quote]

nemrem drugo zaključit nego da je tigrus totalno izgubljen ………..sad ima sliku,
sad je već sve kontra……………dosta tanko………

svi smo mi izgubljeni,a najviše oni koji misle da nisu…

ADPL. H&S. Volumeni nisu savršeni ali nisu ni totalno krivi. Cijena probila neklajn. Gapovi na 79 i 81.
Target 80. Pozdrav

i niže..jedno 60kn

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Target 80. Pozdrav

najbolje da savjetujes na 40 kn pa da bude sigurno…. [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Target 80. Pozdrav

ADPL kontra analiza

1. Slow Stoch na 0 i prekrizio se za buy
2. Bikovska divergencija koja oznacava nastavak rastuceg trenda
3. nalazimo se na donjoj liniji rastuceg kanala

ps. MACD na SP500 probio 0…

ide to pravac gore!
[thumbsup]

Da inverteru….???

http://2.bp.blogspot.com/_OpWmYZm7O8I/SpbUGdj0-9I/AAAAAAAAAK4/gBXWIlGFIsE/s1600-h/00binve-001-13-spec-longest.png

Pozdrav
Stvarno mislis da su fundamenti svjetskog napretka danas na istoj razini ko 90-ih
Ima ona knjiga od… samo malo:Hurst,.J.M..-.The.Profit.Magic.of.Stock.Transaction.Timing
Na prvih 50 str(ne moras dalje citat) covjek objasnjava (kretanje) cijene dionica; ja se slazem s njim totalno.
da i sto je vise pesimista na marketu to smo blizi bull-u

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

e,sad bi bilo zgodno vidjeti analizu i kontraanalizu ATGR…
prosim lepo

Ode posao stoljeća kod Crnogoraca. Sutra shodno toj vijesti opća tarapana. Istovar papira građevinara. Potop Crobex-a. Shodno tome dole i što treba i što ne treba. Selektivnost na djelu. A hrvati su isti i u euforiji i u tuzi. Pustimo na stranu sad da im je i bolje da pod kondicijama pod kojim su i ponuduli posao i bolje je da ga ne dobiju. Hebate cijeli svijet koji razumije da je dva i dva četiri, a ne četiri i tri frtalja, odbija dati garancije za taj posao, a razlog je uvijek isti – financijska neodrživost posla pod ponuđenim uvjetima. E pa shodno tomu, zamislite sutrašnju trgovinu, zamislite, jer ono što sutra slijedi ne možete vidjeti ni na kakvom grafu. A onda samo dobro procijeniti točku konsolidacije (onaj trenutak kad iz guzice dođe do glave), e to će biti dobar dokup, naravno ne građevinara.

respect.

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Target 80. Pozdrav

najbolje da savjetujes na 40 kn pa da bude sigurno…. [rolleyes]
[/quote]
Ovi je za nijansu bolje od one Atpl na 900 [lol]

who dares, wins

New Report

Close