Zanimljivost vezana za ciklus 82-85 dana i rellija.
http://www.ritholtz.com/blog/2010/03/how-cyclical-are-market-rallies/
ADPL. H&S. Volumeni nisu savršeni ali nisu ni totalno krivi. Cijena probila neklajn. Gapovi na 79 i 81.
Target 80. Pozdrav
aha, znaci i Vi se muvate oko Adpl…
zanimljivo…
i ja sam znatno u Cashu, samo nije dobro biti 100% u cashu.
ukoliko danas ameri odu u plus cca +0,8%,
mislim da ce se moci uci 100% u dionice.
javim jos…
[wink]
[/quote]
Kolega Tigrus,ameri trenutno +0,72% [smiley]
[/quote]
nemrem drugo zaključit nego da je tigrus totalno izgubljen ………..sad ima sliku,
sad je već sve kontra……………dosta tanko………
ADPL. H&S. Volumeni nisu savršeni ali nisu ni totalno krivi. Cijena probila neklajn. Gapovi na 79 i 81.
Target 80. Pozdrav
i niže..jedno 60kn
Target 80. Pozdrav
najbolje da savjetujes na 40 kn pa da bude sigurno…. [rolleyes]
Target 80. Pozdrav
ADPL kontra analiza
1. Slow Stoch na 0 i prekrizio se za buy
2. Bikovska divergencija koja oznacava nastavak rastuceg trenda
3. nalazimo se na donjoj liniji rastuceg kanala
ps. MACD na SP500 probio 0…
ide to pravac gore!
[thumbsup]
Pozdrav
Stvarno mislis da su fundamenti svjetskog napretka danas na istoj razini ko 90-ih
Ima ona knjiga od… samo malo:Hurst,.J.M..-.The.Profit.Magic.of.Stock.Transaction.Timing
Na prvih 50 str(ne moras dalje citat) covjek objasnjava (kretanje) cijene dionica; ja se slazem s njim totalno.
da i sto je vise pesimista na marketu to smo blizi bull-u
Ode posao stoljeća kod Crnogoraca. Sutra shodno toj vijesti opća tarapana. Istovar papira građevinara. Potop Crobex-a. Shodno tome dole i što treba i što ne treba. Selektivnost na djelu. A hrvati su isti i u euforiji i u tuzi. Pustimo na stranu sad da im je i bolje da pod kondicijama pod kojim su i ponuduli posao i bolje je da ga ne dobiju. Hebate cijeli svijet koji razumije da je dva i dva četiri, a ne četiri i tri frtalja, odbija dati garancije za taj posao, a razlog je uvijek isti – financijska neodrživost posla pod ponuđenim uvjetima. E pa shodno tomu, zamislite sutrašnju trgovinu, zamislite, jer ono što sutra slijedi ne možete vidjeti ni na kakvom grafu. A onda samo dobro procijeniti točku konsolidacije (onaj trenutak kad iz guzice dođe do glave), e to će biti dobar dokup, naravno ne građevinara.
respect.