Evo još jedna kanalna zanimljivost .. BDI – ATPL !!
samo već dugo struže po dnu kanala ( nadam se da to nije morsko dno jer će se nasukati ).
eto jedna svima nama draga dionica spremna za kupnju,
atgr
ako se ne odbije sad, nikad neće,
ali uvijek postoji moment dinko da istrese još 500 kom po bidu
Dosta jaka prodaja na ADPL..nekako mi se čini da neće baš nešto rasti tako skoro,iako kolega Tigrus tvrdi da je strong buy..
Dosta jaka prodaja na ADPL..nekako mi se čini da neće baš nešto rasti tako skoro,iako kolega Tigrus tvrdi da je strong buy..
vidite kolega dkinvest26, ovo je trenutak u kojem cete se morati odluciti kome vise vjerujete…
Tigrusu ili svojim ocima.
[proud]
Predloziti cu Vam da pogledate Slow Stoch na dnevnom grafu…
To Vam je ko Bronhi za imaoce ADPL-R-A.
@ tigrus majstore,
pa ne možeš trgovati samo prema "slow stoch na dnevnom grafu" – kako ti pišeš. Kad bi sve bilo tako jednostavno, svi bi bili vrhunski meštri u TA. Osim toga, niti taj slow stoch ti još nije dao signal za "buy". A o drugima da i ne govorim. A pogledaj ti malo tjedni graf: i slow stoch, i macd (i hist. također), dm system, rsi… pa ćeš viditi nešto skroz drugo.
Da ti pojednostavnim: rast je moguć, ali s obzirom na ovo stanje tjednog grafa, ne bi smio biti nimalo značajan. Dapače. Sljedeći obrat prema doli na dnevnom grafu, poklopio bi se s negativnim stanjem na tjednom, pa bi tehnički ovu dionicu odveja dosta nisko.
Ali, svi znamo tko ode kolo vodi i određuje što će se događati, a taj baš i ne prati grafove nego samo opću psihu na tržištu… (p.s. "trezor")
vidite kolega dkinvest26, ovo je trenutak u kojem cete se morati odluciti kome vise vjerujete…
[proud]
[/quote]
Nisam nikad bio paničar(puno bih bolje prošao 2008 da jesam) pa neću ni sada biti..brutalan kapital nije na mojoj strani,a sa tristotinjak kom neću se ni previše osiromašiti ako i niste u pravu [thumbsup]
Ukoliko još malo padne,dokup moguć! [smiley]
[proud]
Pa ti sam sebi ne vjeruješ.
da.
necu prije 2650.
[wink]
+ IGH
[wink]
[/quote]
pa od kada je bitno u sto ja vjerujem?
bitno je u sto kolega dkinvest26 vjeruje!
izmedu ostalog nije o tome bilo rijeci…
@ulix
ne izgleda lose ni na tjednom, a na dnevnom izgleda vrlo lijepo!
rsi, slow stoch imaju potencijalene brutalne pozitivne divergenijce na dnevnom…
MACD iznad nule.
[thumbsup]
[proud]
[/quote]
misliš da će lakše disati?
[proud]
[/quote]
Nisam nikad bio paničar(puno bih bolje prošao 2008 da jesam) pa neću ni sada biti..brutalan kapital nije na mojoj strani,a sa tristotinjak kom neću se ni previše osiromašiti ako i niste u pravu [thumbsup]
Ukoliko još malo padne,dokup moguć! [smiley]
[/quote]
grijesite kolega,
brutalni kapital je na Vasoj strani,
samo Vi toga niste svjesni…
[wink] [smiley]
Ako se dogodi da Crobex stvarno krene dole, ova dionica ce vrlo malo pasti – tehnicka analiza joj nece dopustiti znatan pad.
vidite to i sami iz oscilatora koje sam nabrojio.
i opet cete biti u dobitku jer ste "pobijedili trziste" i moci cete kupiti na diskontu cijeli set dionica koje u ovom trenutku imaju kolege James, Marjan i Ulix…
[smiley]