Slažem se da je 285-290kn dno dna! Al tu bi promet bio zapanjujuće nizak.
Kakav odbijanac slijedi iza ovog, hm, pogledajte pattern Tripple bottom da spoznate kakva raketa čeka.
Sve stoji. To bi prije bio blitzkrieg prema sadašnjem stanju nego nekakvi bjesomučni prometi na dnu. Razlog tome bi bila i višemjesečna stagnacija cijene nakon ne-baš-pretjeranog prethodnog rasta. A nema čime sve nije bila izbombardirana ova dionica prethodno, tako da se osim kolektivne građevinarske apatije nema šta specijalno ovdje istaknut. To je sve još uvijek na plus minus 10-15 posto.
Samo pad na 310 bi otvorio i neka druga tehnička pitanja ( pad višemjesečne potpore ), tako da bi krajnji epilog u crnom slučaju mogao predstavljat čak cijenu od 280 kuna. Dakako ovo je samo tehnička analiza.
sve je isto ko i lani [lol]
evo, od 11.11. – lani [lol]
A po gartleyu i njegovim leptirima atpl je osuđena na daljnji pad. Tipujem na ispod 900.
kad smo već kod garteya, kako to da na atlantskoj drukaš nekakve leptire, a na tvojoj ljubimici ne primjetiš malo većega
[/quote]
ove godine necemo ,argumenti….jer nema tko srusit cjene….to ti je najveci argument…na tk su najokorjeli sprekulanti…koji nece sami sebi srusit cjene
[/quote]
Haahaha, daj nemoj me nasmijavati! Pa ti prvi ćeš opaliti po bidu kad procijeniš da bi cijena nakon toga mogla dolje 10%, pa da ćeš na tome lijepo zaraditi. Svaka loša vijest koristi se za rušenje cijene dionice gdje god je to moguće u svrhu trejdanja.
Nema smisla da se farbamo, pa nismo od jučer [wink]
[/quote]
krivo si razumio. ja nisam mislio pod rusenjem cjene na 10% nego na one totalne rasprodaje 2008 godine….panicno bjezanje iz dionica….blokade za blokadom….o tome ja govorim….a ovo 10-20% gore dole ,dapace to je pozeljno….to i je bit burze…
Gospodo je netko trgovao sa Plus500?
samo demo…ljepa spravica….za kockanje….
koje godine ide ova 5tica????? dotad ko ziv ko mrtav [yawn]
Zasto bi morao biti extended flat (ne kazem da nece biti) ali i regular flat se lijepo uklapa.
To bi značilo kraj korekcije i da ispod razina iz ožujka nećemo, što opet ne znači da ne možemo doći blizu tih razina a da count i dalje ostane valjan.
Da se razumijemo, ne dajem ovom coutnu najveće šanse, ali mogučnost postoji.
Ovaj gore linkani count je samo predviđanje budućnosti, a ne vozni red kojeg se moramo pridržavati.
Vrijeme će nam pokazati onaj pravi.
BDI. Imam dvije slikice u prilogu,deca.Jedna iz ptičje perspektive gdje možemo vidjeti uzlazni kanal i BDI je upravo na doljnjoj stranici tog kanala s tendencijom odbijanca prema gore. Trebati ćemo potvrdu za to. Druga slikica je iz gro-plana da vidite malo situaciju. Imamo dvije vrlo slične situacije sa pokušajem odbijanaca. Dvije isprekidane linije pokazuju trend linije koje su presječene.
Crvena trend linija je bila presječena ali se ubrzo BDI vratio ispod a druga crna linija je sad isto prekinuta, budemo vidjeli kako će to završiti. Isto tako SMA9 je presjekao SMA 21. Svi oscilatori koje sam gledala su u buy signalu ali bez potvrde u barem tri dana zatvaranja iznad SMA9 koji je iznad SMA 21, ništa.
Ako se to dogodi onda i ja ulećem u brodare.
Pozdrav