Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brankice, kakvi je ovo graf, vidim samo neke HTML žvrljotine?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

INGR : vrlo obećavajuće….. [rolleyes]
– probijena silazna linija trenda RSI-a i Ultimata od 15.01 2010
– MACD histogram na probijaju nule, Slow Stochastic, CCI i ostali indikatori isto BUY
….. ovo bi mogao biti početak jednog divnog prijateljstva……

Krepat ma ne molat

ja bih zamolio cijenjenje kolege za prognoze i moguce targete za naredno razdoblje na adpl-r-a, ddjh-r-a te korf-r-a.

unaprijed hvala i respect!

p.s. hvala kolegi khmm za prognozirani tripple bottom na ddjh [proud]

DDJH.Izgleda dobro.Međutim kao što možete vidjeti cijena udarila u trend liniju iz lipnja 2009.
Ukoliko uspije preći trend liniju onda je target zadnji vrh na 70 iz lipnja 2009.
U svakom slučaju SMA 9 je presjekla SMA 21 što je buy signal,MACD samo što nije prešao u pozitivan teritorij ali RSI je na 70 što znači da je dosta ugrijano.Stochastic samo što nije okrenuo u sell.
Mogući scenarij je slijedeći.Cijena u ponedjeljak pređe preko trend linije, udari u Fibo liniju na 41,85 i vrati se ispod trend linije na potporu koja je na 37 i nešto gdje je Fibo linija i SMA 9 i gdje ja dokupljujem.
Osim ak tak ne bude i cijena probije trend liniju od prve, ne napravi backtest i ne stane do 70.
To bi bilo još bolje, jel tak deca?
Pozdrav

[/quote]

Deca, izvinjavam se. Aplodala sam text file umjesto slike. Joj,joj,joj. A čujte to vam je tak kad dođete u godine.
Ajmo probat još jedanput.

Hvala Brankice.

Lijep pozdrav

Zahvalna deca

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

SPX :
– izgledna korekcija- medvjeđe divergencije na Williamsu i momentumu
– otpori : SMA50 i fibo 38.2% pada 15.01-05.02.
– prije korekcije moguće testiranje gornjeg Bolla na 1116.
– potpore korekcije : SMA100 a izglednije testiranje SMA20 na 1085 što bi bilo i 38.2% rasta od 05.02 te prvo testiranje linije trenda od 05.02

Krepat ma ne molat

MrRI – ti o medvjeđoj divergenciji i dobio si keca (evo ti 100 od mene). Pa kako će fond menageri onda zarađivati?[lol]

Malo usporedbe amera sa dalekom 1929 godinom.

ATPL.Još uvijek u onom kanalu koji sam nacrtala prije desetak dana.Još uvijek pokušava probiti liniju dauntrenda.Označila sam krugovima 2 višestruka pokušaja proboja te linije trenda koji su propali jedan za drugim i treći za koji se nadajmo se da će biti treća-sreća. Pa mislim,treći put i Bog pomaže,kak se veli. Ovdje je dosta neizvjesno ali ima pozitivnih pomaka.Gospon mrgud, držim fige.Znate sve.
Pozdrav

SPX :

Ako možete pokazati gdje su te divergencije jer ih ja ne vidim, gospon MrRi

ja bih zamolio cijenjenje kolege za prognoze i moguce targete za naredno razdoblje na adpl-r-a, ddjh-r-a te korf-r-a.

unaprijed hvala i respect!

p.s. hvala kolegi khmm za prognozirani tripple bottom na ddjh [proud]

DDJH.Izgleda dobro.Međutim kao što možete vidjeti cijena udarila u trend liniju iz lipnja 2009.
Ukoliko uspije preći trend liniju onda je target zadnji vrh na 70 iz lipnja 2009.
U svakom slučaju SMA 9 je presjekla SMA 21 što je buy signal,MACD samo što nije prešao u pozitivan teritorij ali RSI je na 70 što znači da je dosta ugrijano.Stochastic samo što nije okrenuo u sell.
Mogući scenarij je slijedeći.Cijena u ponedjeljak pređe preko trend linije, udari u Fibo liniju na 41,85 i vrati se ispod trend linije na potporu koja je na 37 i nešto gdje je Fibo linija i SMA 9 i gdje ja dokupljujem.
Osim ak tak ne bude i cijena probije trend liniju od prve, ne napravi backtest i ne stane do 70.
To bi bilo još bolje, jel tak deca?
Pozdrav
[/quote]
Deca, izvinjavam se. Aplodala sam text file umjesto slike. Joj,joj,joj. A čujte to vam je tak kad dođete u godine.
Ajmo probat još jedanput.
[/quote]
iskreno zahvaljujem na pojasnjenju i trudu!

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

SPX :

Ako možete pokazati gdje su te divergencije jer ih ja ne vidim, gospon MrRi
[/quote]
Zaokružene su…..divergencije su u razvoju ali vrlo izvjesne. Prije njihove potvrde cijena često zna ići još malo gore kao što je i navedeno…..

Krepat ma ne molat

ATPL.Još uvijek u onom kanalu koji sam nacrtala prije desetak dana.Još uvijek pokušava probiti liniju dauntrenda.Označila sam krugovima 2 višestruka pokušaja proboja te linije trenda koji su propali jedan za drugim i treći za koji se nadajmo se da će biti treća-sreća. Pa mislim,treći put i Bog pomaže,kak se veli. Ovdje je dosta neizvjesno ali ima pozitivnih pomaka.Gospon mrgud, držim fige.Znate sve.
Pozdrav

Također lijepi pozdrav Vama i ostalim članovima PF. Imaju dvije varijante. Koja god da se zgotovi već u ponedjelja ako je prva UP ili utorak srijeda ako je druga UP i napokon proboj linije padajućeg kanala prema gore. !!
LP

I very much love INGRA !!

Pozdrav

Provjerio sam na dva grafa kod dva različita brokera i nema šanse da se povuku ove linije koje ste Vi povukli. Ne bi se ni osvrtao na to nego mi još ne ide iz glave onaj vaš target od 900. Za čudo Božje njihovi grafovi su identični.

who dares, wins

New Report

Close