Inače ameri rade mali klin. U prejevodu znači, da će sutra malo pasti a nakon toga idu na oko 1097. Nakon toga korekcija prema cca. 1065. Čao biseru.
Opet si promašio. Evo nakon jučerašnjeg velikog rasta i danas su narasli.
šta mislite o ovom trokutu? pad volumena ide u prilog formaciji, no 12 mjeseci je definitivno predugo vrijeme za trokut.
mišljenja?
Trokut je fenomenalan .. a kod nas prika ništa nije predugo. Vidiš koliko dugu su lopovi na vlasti i nitko im ništa ne može. Zašto onda recimo jedan trokut nebi umjesto 3 mjeseca bio u Remetincu recimo 12 mjeseci ,, i onda Vanka, ali gdje u podrum ili na tavan. E to je pravo pitanje !!
LP [thumbsup]
[/quote]
haha Mrgude, dobar [thumbsup]
@split
Bojim se da bi u tom slučaju bila primjerenija ova verzija.
E a što sad, kad sam ja govorio da se ide do 27xx možda i više, Mrgud lud. Sad kad je krenula trojka što sada. Lijepo sam jučer i prekjučer i ,,i,,i govorio da se radi dvojka a poslije nje ide ?? Da zaboravih najvažnije.. sve je to zbog toga kako sam danas objasnio na ATPL, zbog moje današnje primorane prodaje ATPL po najnižoj cijeni (sudbina je tako htjela) 991 Kn. Gdje ja dođem nafta presuši, trava ne raste a i Crobi se suši !! [angry]
Dragi i poštovani majstori tehnike,
recite kako vi vidite sp500 u slučaju da $/e dođe na 1,3
brankica @ kad ce taj target spx 1030 pobogu ????? samo kontra tvojih crtkarija i dobitak je tu [wink]
Kao što veli moj prijatelj Riki prije bi se reklo da je to pad eura, a manje rast dolara. [huh]
Lulu1, ako je tvoj prijatelj u pravu, a čini se da je, onda je HNB tiho devalvirala kunu za 10-ak%!!!
Kao što veli moj prijatelj Riki prije bi se reklo da je to pad eura, a manje rast dolara. [huh]
Lulu1, ako je tvoj prijatelj u pravu, a čini se da je, onda je HNB tiho devalvirala kunu za 10-ak%!!!
[/quote]
…..jutro
-Devalvirala u odnosu na što ????? [smiley]
-U fizici , najvažnija točka na polugi se zove uporište …… , a ovdje je Euro uporište … [smiley]
….. iako HNB ne čini ništa ….. ipak se KUNA giba …. npr. u odnosu na Sunce … [smiley]
…….šala , šala ….
.Dr M Wagner
DDJH-R-A
Triple bottom, po najavi.. [proud]
DDJH-R-A
Triple bottom, po najavi.. [proud]
čESTITAM evo 100
[/quote]
…..jutro
-Devalvirala u odnosu na što ????? [smiley]
-U fizici , najvažnija točka na polugi se zove uporište …… , a ovdje je Euro uporište … [smiley]
….. iako HNB ne čini ništa ….. ipak se KUNA giba …. npr. u odnosu na Sunce … [smiley]
…….šala , šala ….
.Dr M Wagner
[/quote]
gospon DrWagner, to (što ste napisali) samo je dio istine. I to manji dio. Prema svim neurskim valutama (američkim i azijskima) kuna je oslabila. Ekonomskim riječnikom kazano, izvoznicima je konkurentonost "porasla" 10-ak% na američkim i azijskim tržištima, a ostala ista na euroiziranim tržištima. S druge strane, uvoznicima je povećan trošak, na isti način. A kad se to desi, na ovakav način, onda se to zove, baš onako kako sam i napisao.