Zanimljiva prognoza SP 500
[lol]
Zanimljiva prognoza SP 500
Gdje je tu SP 500?
Svako ima svoje viđenje i prognoze, ali po meni je vjerojatnije da će se SP kretati unutar novog rastućeg kanala sa targetom od 1300 – 1400 bodova do kraja godine ( plavi kanal )
Sa velikom sigurnošću danas je započeo 3 val rasta koji je započeo početkom godine. Vežite pojaseve.
Ovaj val će prebaciti 2300 i približiti nas 2500. Možete sada raspaliti svime po meni ali to je jednostavno tako. Pusa.
Sa velikom sigurnošću danas je započeo 3 val rasta koji je započeo početkom godine. Vežite pojaseve.
Ovaj val će prebaciti 2300 i približiti nas 2500. Možete sada raspaliti svime po meni ali to je jednostavno tako. Pusa.
Super.
Pošto je to jednostavno tako, nisam ni gledao graf.
Hvala na informaciji [bye]
E pa to nije samo tako lagano.
Za to trebamo IGH da dobije job i rast vozarina.
E u tome slučaju mogli bi i do 2700
samo ima jedan problem…jaki rast dolara
IGH-R-A
Bull flag, target 369x kn [smiley]
Čuj ja bi volio da taj target bude i 4600, ali kolega bullflag mora biti potvrđen..a to moraa biti sutra…stoga čekajmo još 18 sati
Super.
Pošto je to jednostavno tako, nisam ni gledao graf.
Hvala na informaciji [bye]
[/quote]
jel tebi ista pase ,alo… [undecid] ?????????
Evo i slikice.
Meni to izgleda kao najava novog BULL-a!
E pa to nije samo tako lagano.
Za to trebamo IGH da dobije job i rast vozarina.
E u tome slučaju mogli bi i do 2700
samo ima jedan problem…jaki rast dolara
[/quote]
E pa mooora netko naći nekakvo ali,nekakav problem,neku prepreku…
a čovjek vam lijepo kaže to je jednostavno tako [smiley]