SPY dostigao target 108,next target 102,vremenski očekivao par dana ranije ali Grčka se pokazala kao uteg,pozdrav!
Bull/Bear ratio,samo kratak osvrt,prije cca mjesec dana bio na nevjerojatnih 3,36 da bi pred 2 tjedna pao na 1,7 te trenutno 1,3,pozdrav!
SPY dostigao target 108,next target 102,vremenski očekivao par dana ranije ali Grčka se pokazala kao uteg,pozdrav!
Sorry ,zatvaranje na S&P je za rubriku vjerovali ili ne,50-50 chance in both direction,slijedeći tjedan bit će key one,pozdrav!
Gle mogućeg flaga, idemo gore, hm stvarno flag amo dolje.Čekaj malo, zar nismo probili padajući trend, amo mi lipo gori.
Deca, SPX. Bear flag. Target 1030-1035. Pozdrav
[bye] brankica jos uvjek cekam graf za atpl sa svih 6 targeta,s tim da je prvi od 1000 ostvaren molim sve targete do nule ,,,hvala
Deca, SPX. Bear flag. Target 1030-1035. Pozdrav
Meni si poslala target za ULPL kad je bila 730kn da uzmem slobodno jer je target 1000 kn
hoćeli to prije već ostarim da mogu u zaradi da uživam
ako može odgovor u pisanom obliku
…
graf ti nije potpun (nedostaje par zadnjih dana). Potpuna slika je u prilogu.
[bye] brankica jos uvjek cekam graf za atpl sa svih 6 targeta,s tim da je prvi od 1000 ostvaren molim sve targete do nule ,,,hvala
[/quote]
evo ti od mene stanje BADI-a, pa ih (targete) pročitaj sam.
BTW. Na slabo likvidnbom tržištu cijenu dionica se može zadržavati od pada, ali ih se teško može unovčiti. A sve što se teško može unovčiti proporcionalno manje vrijedi!
[/quote]
evo ti od mene stanje BADI-a, pa ih (targete) pročitaj sam.
BTW. Na slabo likvidnbom tržištu cijenu dionica se može zadržavati od pada, ali ih se teško može unovčiti. A sve što se teško može unovčiti proporcionalno manje vrijedi!
[/quote]
brankica ceto daje targete za nasmijavanje pa zato pitam…jednog sam zapamtio ,ht je vrištao up i vec je bio debelo preko 220kn…a tehnicarka brankica daje target od 180-190 kn… [lol] [lol] [lol]