Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lulu1 @
Hvala.

SPY dostigao target 108,next target 102,vremenski očekivao par dana ranije ali Grčka se pokazala kao uteg,pozdrav!

Bull/Bear ratio,samo kratak osvrt,prije cca mjesec dana bio na nevjerojatnih 3,36 da bi pred 2 tjedna pao na 1,7 te trenutno 1,3,pozdrav!

SPY dostigao target 108,next target 102,vremenski očekivao par dana ranije ali Grčka se pokazala kao uteg,pozdrav!

Sorry ,zatvaranje na S&P je za rubriku vjerovali ili ne,50-50 chance in both direction,slijedeći tjedan bit će key one,pozdrav!

Deca, SPX. Bear flag. Target 1030-1035. Pozdrav

Tak je Brankica.

Gle mogućeg flaga, idemo gore, hm stvarno flag amo dolje.Čekaj malo, zar nismo probili padajući trend, amo mi lipo gori.

[bye] brankica jos uvjek cekam graf za atpl sa svih 6 targeta,s tim da je prvi od 1000 ostvaren molim sve targete do nule ,,,hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Meni si poslala target za ULPL kad je bila 730kn da uzmem slobodno jer je target 1000 kn
hoćeli to prije već ostarim da mogu u zaradi da uživam
ako može odgovor u pisanom obliku

graf ti nije potpun (nedostaje par zadnjih dana). Potpuna slika je u prilogu.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

[bye] brankica jos uvjek cekam graf za atpl sa svih 6 targeta,s tim da je prvi od 1000 ostvaren molim sve targete do nule ,,,hvala
[/quote]

evo ti od mene stanje BADI-a, pa ih (targete) pročitaj sam.

BTW. Na slabo likvidnbom tržištu cijenu dionica se može zadržavati od pada, ali ih se teško može unovčiti. A sve što se teško može unovčiti proporcionalno manje vrijedi!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

[/quote]

evo ti od mene stanje BADI-a, pa ih (targete) pročitaj sam.

BTW. Na slabo likvidnbom tržištu cijenu dionica se može zadržavati od pada, ali ih se teško može unovčiti. A sve što se teško može unovčiti proporcionalno manje vrijedi!
[/quote]
brankica ceto daje targete za nasmijavanje pa zato pitam…jednog sam zapamtio ,ht je vrištao up i vec je bio debelo preko 220kn…a tehnicarka brankica daje target od 180-190 kn… [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close