Kolega Tigruse, vi se, vidim, ( za razliku od nekih ) kužite u te tehnikalije, pa ako vam nije teško, može predviđanje za Tehniku……
Hvala
pa moze…
1. trend na THNK se okrenuo u rastuci- pogledati ljubicasti krug na EMa20
2. dolazak na fibbo od ukupnog rasta
3. postojanje nekog kanala
4. RSI se vratio na svoju uzlaznu liniju – zelena linija i probiju liniju padajuceg trenda – crvena
moguce hladenje (nije sigurno) zbog mozebitne negativne divergencije.
ako bude bilo manjeg hladenja onda:
1. target – 1820
2. tagret – 1720
malo sam gledao temu što smo tržili baš zbog ovakvih postova. tigrus je prodao igh prije rasta, neda mi se samo kopat po forumu, baš kao i dobar dio foruma. toliko o tome.
[/quote]
ja sam prodao IGH jer se nije ponasao prema odredenim pravilima.
plus toga, IGH je bio u padajucem trendu.
da sam zadrzao tih 20 dionica zaradio bi 14000kn , ovako nista.
neki put snazna fundamentalna vijest promjeni grafove za 100%…
[/quote]
Bravo TIGRUSE…. [thumbsup]
Kolega Tigruse, vi se, vidim, ( za razliku od nekih ) kužite u te tehnikalije, pa ako vam nije teško, može predviđanje za Tehniku……
Hvala
pa moze…
1. trend na THNK se okrenuo u rastuci- pogledati ljubicasti krug na EMa20
2. dolazak na fibbo od ukupnog rasta
3. postojanje nekog kanala
4. RSI se vratio na svoju uzlaznu liniju – zelena linija i probiju liniju padajuceg trenda – crvena
moguce hladenje (nije sigurno) zbog mozebitne negativne divergencije.
ako bude bilo manjeg hladenja onda:
1. target – 1820
2. tagret – 1720
[/quote]
krivo sam povukao fibbo – 1 target je 1880.
malo sam gledao temu što smo tržili baš zbog ovakvih postova. tigrus je prodao igh prije rasta, neda mi se samo kopat po forumu, baš kao i dobar dio foruma. toliko o tome.
[/quote]
ja sam prodao IGH jer se nije ponasao prema odredenim pravilima.
plus toga, IGH je bio u padajucem trendu.
da sam zadrzao tih 20 dionica zaradio bi 14000kn , ovako nista.
neki put snazna fundamentalna vijest promjeni grafove za 100%…
[/quote]
Bravo TIGRUSE…. [thumbsup]
[/quote]
Svi se pitate kakav je to pattern na IGH. Srećom, javio mi kolega bloger da se radi o "inverted dead cat bounce" te da se prodaje drugi dan, nakon 1. dana rasta. Ja mu povjerovao i prodao na 3300. Uđem ja opet kad mi javi. [thumbsup]
@zosprajc
jet ti shvačaš kaj si rekao sa "inverted dead cat bounce"? u kojem će smjeru dalje dionica? [lol]
Zanimljiv graf sa spiralnim kalendarom (lunarni ciklusi + fibo ciklusi) za Dow Jones… nije moj, napravio ga uberbear, ali možda nekog inspirira, pa eto…
kraj ciklusa pada na… VALENTINOVO! 😛
ne shvačam, nego shvaćam. objasnio mi kolega. [smiley]
pobjeglo mi ć, susjedno slovo na tastaturi [thumbsup]
a zašto si onda prodao?
@zosprajc
Zar ne bi trebalo izbjegavati trgovanje po tom obrascu u slučaju snažnih fundamentalno dobrih vijesti, jer tada dionica nastavlja dalje rasti? Zaista me zanima mišljnje i molim vas da ne shvatite ovo kao provokaciju. [thumbsup]
jel može TA za ddjh i koei?
thnx
Zazelenila se Kina, američke futurse gore gura. I švabe već znaju diće al dal za crobi ima sriće?
Zazelenila se Kina, američke futurse gore gura. I švabe već znaju diće al dal za crobi ima sriće?
dobar haiku 😉