Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čini mi se da je korekcija kod amera završila i da ulaze u posljednju fazu ovog bulla… count na slici je u skladu sa mojom TA analizom koja pretpostavlja da će završni dio rally-ja biti iznimno oštar, koliko god to izgledalo apsurdno i paradoksalno… a onda blow-off top…

Ma sve pet.
Samo kaj si tu strijelicu povukao do 2010?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Izgleda da po većini tehničara idemo gore? Po pisanjima na forumu također izgleda da je većina prešla u dionice jer se nada rastu?
Osim toga bilo bi pošteno da sad mi odradimo rast jer crobex uopće nije rastao dok je DAX npr. odradio onaj skok s 5500 na 6000 bodova [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

čini mi se da je korekcija kod amera završila i da ulaze u posljednju fazu ovog bulla… count na slici je u skladu sa mojom TA analizom koja pretpostavlja da će završni dio rally-ja biti iznimno oštar, koliko god to izgledalo apsurdno i paradoksalno… a onda blow-off top…

hahahaa prvi graf ti je mrak, kaj je je hahahahaha

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

gismund @ nisu presli 2/3 kolega je u kešu ,gaće su pune

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Inverter
Po pisanju na forumu mi ne izgleda tako, većina piše kako su u dionicama jer očekuju rast ili bar da ne očekuju jači pad. Moguće da su se kešeri pritajili pa čekaju svoj trenutak. Vidjet ćemo ovih dana
[yawn]
Najbitnije je da se vrati likvidnost i veliki prometi, kad počne ići po 30-40 milja na dan par dana za redom onda znam da slijedi lansiranje i 10 dana rasta. S ovim kokošarenjem od 2% gore-dolje nema kruha, tu samo burek trejderi zarade svoj dnevni obrok [lol]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

gismund @ ne bi se slozio

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.poslovni.hr/139155.aspx
Tjedna TA. Srećko to crveno vidi…

who dares, wins

Verdi jesmo li čitali istu analizu??

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ma sve pet.
Samo kaj si tu strijelicu povukao do 2010?

[/quote]

SPX će probit ATH, dakle ide preko 1500… mora, da bi se realizirala određena EWT formacija… ako ne probije, prechter će doći na svoje i kod amera smak svijeta…

Pametan, ako to želiš.

@ media

nisi jedini koji ima puno dionica.
sanse da smo fulali su male, da nas nije iznenadio HT sa "preuranjenim" probojem,
opet bi sve bilo pogodeno.

@brankica

1. u postu sam napisao da ce se "pozitivna divergencija vjerojatno ostvariti zbog Hammera".
2. INGR-R-A sam i ja vidio, ali treba jos prilicno negativan scenario da se to i dogodi – ne vjerujem u njega…

@Lulu

avatar Verdija je Veliki Cezar iz Alan Forda.

@Kliring,
čuj da ti budem najiskreniji još se nisam do kraja probudio ali pročitao sam 2× i nekako mi se spominju samo linije potpore ove otpore san uspio naći tek u 3. čitanju. malo mi je to čudno jer vidim da se vani nešto kao zeleni. Zato je zakon 24 satno zadavanje naloga. Riješim sve naveče da se ne moram na tašte gubiti po terenu. [lol]

who dares, wins

http://www.poslovni.hr/139155.aspx
Tjedna TA. Srećko to crveno vidi…

Ako analitičari vele crveno, to je dobar znak! [proud]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close