S&P ide na 882. Uskoro, cca 1 do 2 mjeseca.bullsi čuvajte se i ne lovite padajuće noževe.
Bogme istina sprema se veliki pušinel.
Samo da ne dođe opet do pucanja certifikata.
MARGN call
Grčka ,Španjolska,Portugal, Dubai, AIG a naziru se i novi problemi.
Mislim, da ameri rade od jučer malu trojku (target čak 1090-1092) – kako se sada vidi. Nakon odbijanca sljedi petica na oko 1060. To će vjerovatno biti i val A a oni, koji misle, da rast još nije završen mogu to nacrtat kao veliku 4 sa targetom oko 1250
Post od 22.1. – sa 2836 stranice
Ameri ju;er postigli zacrtani target. Oni, koji misle, da sljedi rast indexa sp 500 prema 1250 / ovo je zadnji voz prema prilogu.
Osobno ne vjerujem u to.
Mislim, da ameri rade od jučer malu trojku (target čak 1090-1092) – kako se sada vidi. Nakon odbijanca sljedi petica na oko 1060. To će vjerovatno biti i val A a oni, koji misle, da rast još nije završen mogu to nacrtat kao veliku 4 sa targetom oko 1250
Post od 22.1. – sa 2836 stranice
Ameri ju;er postigli zacrtani target. Oni, koji misle, da sljedi rast indexa sp 500 prema 1250 / ovo je zadnji voz prema prilogu.
Osobno ne vjerujem u to.
[/quote]
Odlično, dakle idemo gore a kad dodjemo do 1250 možda se promijeni ploča pa odemo i na više.
Gospodo,ponedjeljak je most bullish day te idu gore SPY nadomak 108,ali onda konstantan lower high odnosno lower low,pa zaboga krasan silazni kanal je formiran,gledajte samo dna odnosno vrhove tog kanala,short term-down,intermediate-down,long-up:nakon 882 opet rally up,to je samo healthy correction,1150 je bio top i ne nadajte se nikakvom double topu ili snovima o 1220 na S&P !POZDRAV
Ma da[lol] , nas crobex je vec ukalkulirao i dubai krizu i sve ostale i to jos prije godinu dana [lol]
Mogle bi ove UTEG-dionice u iducem bull-u podici ljestvicu iznad 2200
HT je otisao daleko skoro je na 50% fibo zone
S&P ide na 882. Uskoro, cca 1 do 2 mjeseca.bullsi čuvajte se i ne lovite padajuće noževe.
Bogme istina sprema se veliki pušinel.
Samo da ne dođe opet do pucanja certifikata.
MARGN call
Grčka ,Španjolska,Portugal, Dubai, AIG a naziru se i novi problemi.
[/quote]
bojim se da je tih 882 samo jedna stepenica,prema nekih cca 650.
živi bili do tada,pa vidjeli šta će od svega biti.
jel se trži kod njih janaf ili ingra?imate li kakve vijesti kolega?
kupovao bih malo,ali mi se rog trese nakon ovakvih uvjerljivih analiza [shocked]
Zbilja argumentiran odgovor za temu tehnička analiza
I tako bi
Nekako mi se čini da se u amreričana moglo danas razviti gdje će konačno, ukoliko su odlučili ići u ozbiljniju korekciju onda će medonje iskoristiti današnju objavu rasta BDP-a i utrpati svoje dionice bikovima, pri tome bi indeks trebao ići prema gore, u toku dana velika borba i veliki promet sa zatvaranjem u crvenom.
[/quote]
americani -7% u 8 dana, crobex +2% u istom periodu, moguce da u ponedjeljak konacno i domacim fond managerima dodje iz guzice u glavu, za svaki slucaj u ponedjeljak ujutro skuhajte si odma dvije kave
over & out
[/quote]
Ne sekiraju se oni jer znaju da kad se S&P odbije na razinama oko 1050 leti na novi ATH od početka recesije zato se i trpaju sve ove dane. [bye]
[/quote]
[/quote]
Ne možemo se svi kužiti u grafove, mora netko koristiti i šalice. [bye]
[/quote]
Iz ovih šalica se može svašta iščitati. [lol]
Do tada ja još uspijem zaraditi 50-100% na Hrvatskom oversold tržištu.
Ali svejedno hvala na informaciji, nadam se da za dva mjeseca nećeš promjeniti nick u Panasonic da nam javiš nešto tako važno.
Do tada ja još uspijem zaraditi 50-100% na Hrvatskom oversold tržištu.
Ali svejedno hvala na informaciji, nadam se da za dva mjeseca nećeš promjeniti nick u Panasonic da nam javiš nešto tako važno.
[/quote]
[lol]
a evo i kolega nikita se javio. sve crni pesimisti. nikita jučer su ameri završili u plusu by the way, čudi me kako ti kao agent nisi čuo za tu info. mislio sam da 007 sve zna.