Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada ja kazem "hmm, zasto nervoza?" Godinu zavrsio jako dobro, nemam dionice i ide ‘po planu’. Nervoza?
Sto se tice mojeg misljenja, ipak je ovo forum, a ja sam par puta rekao ( i necu se vise ponavljati) kako prema mojim TA grafovima ne mozemoocekivati nista dobro. Ti to također znas. Rekao sam prije mjesec dana u privatnoj poruci. Dakle, nista se nije promijenilo.

Nije problem u Tigrusu i njegovom zagovaranju (da ne kazem drukanju) na gore vec u ponavljanju 5-6x kako ce ici sve samo gore, a par clanova foruma mu salju grafove sa bearish divergencijama koje ocito ukazuju na skoru promjneu trenda.
Kap koja je prelila casu je njegova izjava:"igrati cete se svi skrivenih i obicnih kad krene udar prema gore." od 03.02.10.

Ja mislim da ce sve dolje, to sam rekao jednom i gotovo.
Ako me razumijes.
A ovo Tigrusovo omalovazavanje ipak je uzrokovalo i moju reakciju.

Inace, jako dobro znam sta radim tako da sigurno necu ostati polomljenih zuba. Osobno vecinu transakcija objavim na ewt forumu , a znam da neki clanovi i pisu tuđe ulaske/izlaske da ih kontroliraju (valjda) .
Mene nisu i nece uhvatiti u ‘raskoraku’ sa istinom.

I da, ja bih shortao da imam mogucnost.

Da zavrsim, niti ja nemam nista protiv nikoga ( ni kontra Tigrusa naravno) sto se vidi jer ne napadam nikoga za bilo kakvu analizu.

Također svako dobro i puno uspjeha u zivotu !

p.s. sto se Amera tice, oni su imali ozbiljnu distribuciju sto nece uzrokovati korekciju, vec trend. On je naravno krenio. U 2 dana pada ponisteno je 8 tjedana rasta. Sada imamo i proboj 10000 bodova…

Ide preokret na SPX 1045.

bome puno puta piso za short …evo sad ušo long…..
[/quote]
smola, pipo te inzahgi!
plaćaš večeras, ja sutra. [thumbsup]

kakav odbijanac na s&p-u

No pain no Game

sa 9 900 na 10 000 u par minuta [lol]

a onda kažu ne ne 10 000 je previše za danas.. nekom drugom prilikom.. koji levati ijao

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ide preokret na SPX 1045.

bome puno puta piso za short …evo sad ušo long…..
[/quote]
smola, pipo te inzahgi!
plaćaš večeras, ja sutra. [thumbsup]
[/quote]

hehehehehehee evo me……. opet iz ofsajda…….

ovak sam igro eur/usd danas, al je ušlo na kraju. [lol]

IGH je bio na rubu proboja i pada u ponor. Danas se odbio i moguć je solidan rast ako Jure nabavi garancije. U protivnom slijedi proboj 2500 kn i pad u ponor.
Nadam se da 124 mil. eur neće biti zapreka tako velikom poslu koji će donijeti brdo eura u proračun i doprinjeti obrani tečaja kune na sadašnjim razinama.

kratko i jasno [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pinbar, hangman, nadolazeća diverg.

Pinbar, hangman, nadolazeća diverg.

koji je ovo alat? dobro izgleda

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sve piše, introverteru.

Opaki hammer na dija, povratak iznad 10k. Mislim da će propast svijeta ipak još neko vrijeme pričekati. No da ne bude sve crno, za sve medeke…. http://www.youtube.com/watch?v=8qJT-M3cEUI

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Sve piše, introverteru.

thanks

New Report

Close