kod nas je danas gotova korekcija up trenda ,u suprotnom je trend okrenuo…ameri su samo ubrzali proces
tako je, okrenuo je… a mnogi idu džonom kontra trenda, vrlo glupo
@ kjelic, sandokan i "par ljudi koji su mi nesto rekli"
dobro je da svi mislite da je trend padajuci.
tigruse, čini mi se kako te malo poljuljala ova korekcija, pa se gubiš.
Ne sićan se baš da san ja spomenija kako je trend padajući.
Vidim da si opet donija krivu odluku i kupova KOEI po 485kn. Potvrđeno je da zasad kratkoročno ide dole, bar do 460.
Pozdrav.
Građevinari padaju i premalo prema lažima na kojima su rasli.
Vidim da si opet donija krivu odluku i kupova KOEI po 485kn. Potvrđeno je da zasad kratkoročno ide dole, bar do 460.
Pozdrav.
[/quote]
Pozdrav.
[/quote]
Daj molim te kakva pogrešna odluka? Pa sad je neko s aska u sekundi 500 komada skinuo!
[thumbsup]
citam malo i ne mogu se nacudit kakve gluposti ljudi iz straha i pohlepe napisat mogu….
nego, ajmo vidjet kako ce se ove najnovije vijesti o nezaposlenosti odrazit u amera….
za sada je trend rastuci.
danas smo vjerojatno na lokalnom dnu.
ako nastavi padati, mozda se i trend okrene.
[/quote]
Nista nije rastuće vec neko vrijeme, ako ces poslusati savjet uzmi 20godišnji graf Amera i zakljuci kuda idu. Idu u 3pm kao i svjetska ekonomija.
Za pravi rast cekat cemo 2012 godinu, u međuvremenu trejdat. Novi potop burzi oko 2015. Po meni dosta vjerojatan scenarij.
[/quote]
Glavni trend je UVIJEK rastuci—pogledaj unazad 100 god
Treba definirat o kojem trendu govorimo…
Minutnom, satnom, dnevnom, tjednom, mjesecnom, desetljetnom…
IMamo vec godinu dana rastuci trend, nasdaq je probio dugoroci otpor od 2001.godine…
trend je padajuci tek kada dionica ili index probije najnižu tocku u povijest..
Sve ce dalje ovisit o makroekonomiji, vidjet cemo
Sad na malo poboljšan promet ima da trlja ruke onaj buljooki iz poslovnog kluba
hehe, buljooki je uvijek optimističan,
i za ingru bi nam objasnio da smo u dugoročno rastućem trendu, raste već 11 mjeseci, od 36 kn,
kupovao sam po 41, još bih, al mi nestalo žetona
Tigrus kad kažeš svi onda misliš na sto forumaša, a šta ti misliš da su to jedini investitori ili većina investitora na ZSE.
ja pricam o forumasima koji se ne slazu samnom.
meni je uvijek bitan takoznavi "Dump Money", sa Smrat monijem se dobro slazem prilicno dobro.
kjelic i sandokane? kakav komentar?
[proud]
Pozdrav.
[/quote]
mislim da ne.
nece KOEI tako lako do 460kn.
ovo na 485kn je isto bargin hunt.
ne mozes na silu srusiti nesto sto je u rastucem trendu,…
Nista nije rastuće vec neko vrijeme, ako ces poslusati savjet uzmi 20godišnji graf Amera i zakljuci kuda idu. Idu u 3pm kao i svjetska ekonomija.
Za pravi rast cekat cemo 2012 godinu, u međuvremenu trejdat. Novi potop burzi oko 2015. Po meni dosta vjerojatan scenarij.
hm kolega… čini se kao da su dvostruka mjerila i nervoza prisutni. Govoriti Tigrusu da je bahat zato jer je presiguran u svoje crtkarije, a istovrmeno tvrditi da Amerikanci kao i svjetska ekonomija idu u ambis… davati takve dugoročne prognoze za 5 godina unaprijed i to bez imalo ograde je s vaše strane nevjerojatno bahato. Na granici sa bezobrazlukom rekao bih.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv vas osobno, dapače… vjerujem da imate rezultat, no da li ste možda pomislili da ne budete možda baš Vi ti koji će polomiti zube? Jer jedno je fulati kratkoročnu crtkariju i po potrebi okrenuti ploču kao što to radi Tigrus, a drugo je zagovarati duguručno uvjerenje i to bezkompromisno.
Kolega, Vi ste potencijalna bomba za samog sebe. Još jednom… ne pišem ovo zbog toga što se to meni osobno ne sviđa… da ste pisali istu stvar za neki UP trend idto bih vam ovo napisao. Vrlo vrlo bahato. Osim toga, ako ste toliko sigurni u to što pišete zašto se nakrcate sa šort pozicijama ili put opcijama i uzmete lovu? Znate… gledati stvari sa strane i ne čineći ništa dugoročno također može biti svojevrstan lom zubi. Jer vas pregazi oportunitetni trošak.
svako dobro.
Index VIX je jako porastao zadnjih dana te očekujem veće oscilacije cijena gore -dolje,na to treba biti spreman.
Neće samo padati ,niti rasti .