Ide dolar malo u kerekciju.
Stari moj taj ti graf nema veze s pamecu, potpuno je kriv!
Igh na žalost nekih ovdje ima još puno za roniti. Ht mora natrag u testiranje nekih dosta nižih razina. Čudi me da to ne vidite na svojim grafovima.
zakon je kad si na strani brutalnog kapitala
tigruse lipi, ti si na krivoj strani, brutalno ćeš ostati bez gaća, već sutra
neće te spasiti ni kišobrani koje su neki već spremili, ni kabanice ni pelene
a volila bi da nisam u pravu, simpa si tako izgubljen [thumbsup]
[/quote]
ajde ajde…
malo Vam se posrecilo u USA pa sad ste "pametni"
analiza za IGH
danas na IGH se dogodila rijetko dobra prilika za kupnju.
promet od cca 2.500.000kn sa dostizanjem targeta na 2640kn bi se cak mogao protumaciti kao svojevrsna kapitulacija investitora koji su potaknuti triggerom o nedobivanju posla u Crnoj Gori odlucili prodati svoju dionice.
graf ce Vam puno toga pojasniti, ali ovo danas na IGH je jos jedna prekrasna prica o sinergiji Tehnicke Analize i hladnokrvnog odlucivanja u investiranju.
Brutalni Kapitial je zakon.
[cool]
ekipa, ja sam prodao svojih 20 IGH odmah jutros na 1629kn.
ostvario gubitak od 21 kn po dionici.
ispricavam se na pogresci.
USA me zeznuo.
a Podravku?
Sve pohvale Brankici!! Ona je još 23.1 rekla da će Ingra na 39 kuna – i ostvarilo se. Brankica dobro zna TA.
-Mogući scenario:
Na plitkom tržištu TD očito "ne pali" svaki put…jer su moguće manipulacije velikih koji potpuno kontroliraju burzu. Kod nas je i EWT na staklenim nogama, bez obzira na pretendiranu generalnu validnost…Ima tomu i gotovo dvije godine da je autor bloga rekao : " A što bi se desilo da barba Warren odluči na našu vukoburzinu upucati u par dana 100-200 mUSD? Ništa. Barba Elliott bi i za to našao obrazac.Kao i uvijek." Šalu na stranu, ali Ameri vjerojatno nisu završili pad početkom 3. mjeseca. Barem kod njih EWT funkcionira u 95% slučajeva (misli se na grafove indeksa, ne dionica!!). Podsjetnik na EWT analizu indeksa SP500 iz 5. mjeseca… 17.05.2009. SP500-EWT LOGIKA-NEDOVRŠENOST KOREKCIJE EWT LOGIKA LAKO POKAZUJE NEDOVRŠENOST KOREKCIJE. PRILOŽEN JE DNEVNI GRAF NA KOJEM SU NAGLAŠENA 4 JASNO IZDVOJENA EWT SEGMENTA. POSTOJE 2 MOGUĆA NAČINA "BROJANJA" VALOVA KOJI UKLJUČUJU SEGMENTE 1,2,3 I 4, A UOPĆE NE OVISE O NAČINU "BROJANJA" VALOVA DO SEGMENTA 1. 1. NAČIN: AKO JE SEGMENT 2 ENDING DIJAGONALA, TADA JE MOGUĆE DA TAJ SEGMENT ZAJEDNO SA SEGMENTOM 1 (FLAT) PREDSTAVLJA ZAVRŠETAK IMPULSA NIŽEG REDA. OBZIROM DA JE NAKON TOGA USLIJEDIO KOREKTIVNI SEGMENT 3, A NAKON NJEGA SEGMENT 4 KOJI JE OČITI "TROKORAK"(ABC) , JASNO JE DA KOREKCIJA NIJE DOVRŠENA. NAIME, AKO JE DANA 06.03.2009. DOSTIGNUTO DNO CJELOKUPNE KOREKCIJE, TADA JE SEGMENT 4, KAO ZAVRŠNI PAD, MORAO BITI ODRAĐEN U 5 KORAKA. A NIJE… 2. NAČIN: AKO JE SEGMENT 2 KOREKTIVNI OBRAZAC ABC, TADA SU SEGMENTI 1,2,3,4 SVI REDOM KOREKTIVNI I SASTAVNI DIO VELIKE KOREKCIJE WXYXZ. U TOM SLUČAJU JEDNA OD MOGUĆNOSTI JE DA JE RAST NAKON DANA 06.03.2009. VAL ILI DIO VALA Z. DAKLE, RAZVIDNO JE DA OBA NAČINA "BROJANJA" UPUĆUJU NA ZAKLJUČAK O NEDOVRŠENOSTI KOREKCIJE.
Iii, jel Shooting star dobro najavio ????
No, nije bitno…Tigruse, za tvoje dobro – previše si siguran u te svoje analize.
I ja sam fulao puno puta, no evo sad je ispalo točno kako sam rekao i prodao sam većinu portfelja stvarno na vrhuncu…..
Ono što mene trenutno brine je ovaj pad na ovaj put velikom prometu…No, situacija će ostati upitna sve dok Ameri danas ne izbace nezaposlenost (u pola 3)….Ovaj pad od jučer kod njih je već veliki strah od te brojke..
Ja ću osobno pričaketi, da vidim taj razvoj….
po našoj metodi određivanja prodajnog signala na crobexu ,situacija je sljedeća, zaključivanjem ispod 2140 ,zadovoljio bi se jedan od uvjeta preokreta trenda, međutim ima još tri uvjeta koja se trebaju ostvariti, vidimo da se crobex baš od te razine malo odbio, odnosno 2138.
Ono što se meni čini jest da Ameri već imaju zacrtan put prema dolje, do kud točno ne znam….sigurno će povući i ostatak svijeta…a ako nezaposlenost i bude povoljnija samo će se iskoristiti za bolji skrcaj…
Lp
I ja sam fulao puno puta, no evo sad je ispalo točno kako sam rekao i prodao sam većinu portfelja stvarno na vrhuncu…..
Ono što mene trenutno brine je ovaj pad na ovaj put velikom prometu…No, situacija će ostati upitna sve dok Ameri danas ne izbace nezaposlenost (u pola 3)….Ovaj pad od jučer kod njih je već veliki strah od te brojke..
Ono što se meni čini jest da Ameri već imaju zacrtan put prema dolje, do kud točno ne znam….sigurno će povući i ostatak svijeta…a ako nezaposlenost i bude povoljnija samo će se iskoristiti za bolji skrcaj…
Lp
[/quote]
E, moj Makedonac…vidi se da smo zajedno prošli mnoga ratišta…
[thumbsup]