khm bi li opet mogao nabciti TA z hg spot. dosta mu se suzio bollinger
ovdje stvarno ne vidim ništa dobro..
Jednostavno je iscurio iz trokuta, i od tada pada..
Mislim da je gornja linija otpor.
KOEI-R-A
Postoji mogućnost da je otpor puno bliže nego što mislite..
Samo toliko, malo opreza ne škodi..
Sretno svima!
ovom trenutku je važan izvještaj za 4q (fundamenti) jer je tehnička samo pogled u prošlost i donošenje zaključaka na temelju te prošlosti .. ako iziđe dobar izvještaj (a sudeći prema KODT hoće) crtat ćeš nove linije
P.S. nije da ne cijenim ovaj tvoj graf zato ti dajem 100
pozdrav,trebao bi mi graf od tnpl i adpl…i savjet kako postati korisnikom ovog alata od limuna…ne mogu naći link za prijavu…
Help i tnx..)
Ne bih se baš složio s ovim pogledom u prošlost, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje..
A grafovi su uvijek fleksibilni, postoji i mogućnost proboja linije otpora.
Samo kažem da imate ovo u vidu kod trgovanja.
@khm,
komentar na tvoj graf za KOEI:
ovaj posljednji vrh više ne divergira (na RSI), tako da mi nije baš sasvim jasno zašto si dolje stavio i RSI, a ne uzimaš ga u obzir. Tj. ovaj trenutni vrh očito predstavlja novi val, barem prema RSI-u, a i prema macd-hist, kao i razinom proboja prošlog vrha… Što mi se čini da dosta potvrđuje i tjedni graf (higher tf). Ali opreza nikad previše…
KOEI-R-A
Sretno svima!
ovo ne valja…
trend na KOEI-R-A je rastuci i puno vise ce trebati za promjenu trenda od jedne linije koja nema nikakav supprot na oscilatorima.
@tony
RSI je jednostavno tu..
Primjetio sam da nema više divergencije, ali gornja linija kanala je gornja linija kanala!
Divergencija bi samo sve potvrdila..
KOEI-R-A
Sretno svima!
Slažem se kolega, na KOEI fali još samo false brakeout – idealno do 560 (prema fibu);
Može i malo više ali i ne mora uopće.
Tjedni: