I tako bi
Nekako mi se čini da se u amreričana moglo danas razviti gdje će konačno, ukoliko su odlučili ići u ozbiljniju korekciju onda će medonje iskoristiti današnju objavu rasta BDP-a i utrpati svoje dionice bikovima, pri tome bi indeks trebao ići prema gore, u toku dana velika borba i veliki promet sa zatvaranjem u crvenom.
[/quote]
Tako je već par dana, iz aviona se vidi. Budimo realni, korekcije prave nije niti bilo od 3mj. prošle godine, tehnički gledano, prekipjeli su svi lončići.
A ispada i da je druga najveća financijska kriza u povijesti trajala i najkraće…???
Evo i malo tehničke analize..
INA-R-A
Tu vam se jučer dogodio proboj višemjesečnog otpora [cool]
[/u]Nitko ne komentira, pa evo..[/i]
Sretno svima!
[/quote]
sjećaš se da sam ti ja to komentirao na temi "Što smo danas tržili" kad si napisao da si kupio INU? – pogledaj…
Hm, od filozofije do burze, sraz vrijednosti suvremenog doba?
Znaš li da je i G. Soros filozof? Popper mu bio profesor i tako su krenuli u priču o "otvorenom društvu", a Soros to prebacio još na business… [wink]
@ Tigrus, na dobrom si putu [smiley]
Puno je pesimista!
Pad može, korekcija može,raspad, sve može!
Ali;
neće padati onda kad Vi hoćete da pada nego kad se njemu pada i isto tako neće rast kad vi hoćete da raste nego kad "ono" hoće rast!
Rast Crobex-a još ni bribližno nije kompromitiran dapače još uvijek smo u uzlaznoj putanji!
Puno je pesimista!
Ali;
neće padati onda kad Vi hoćete da pada nego kad se njemu pada i isto tako neće rast kad vi hoćete da raste nego kad "ono" hoće rast!
Rast Crobex-a još ni bribližno nije kompromitiran dapače još uvijek smo u uzlaznoj putanji!
pa kockali su se sa djedovinom i rasprodali je imperijalistima po obezvrijeđujućim vrijednostima, sad ju žele nazad jer došla voda do ušiju, pa sada vrište po forumu i upiru prstom na Amere, ko da će im to pomoć…svašta…
kupovati ce kad crobi probije 2300 ,,,do tada ode sve 20 tak % [cool]
Hm, bojim se da je i sam Soros zaključio da je njegov uspjeh kao financijskog špekulanta bio izravni uzrok neuspjeha kao filozofskog špekulanta, gdje mu nije uspio filozofski koncept refleksivnosti dokazati znanstvenim metodama. Te je njegovo razočaranje u znanstvenu nedokazivost svog filozofskog koncepta koji jednim dijelom uključuje ljudsku iracionalnost pokušao primjeniti na TK uz stare isprobane "neznanstvene metode" i zaključio to je to. Obogatio se razmišljajući kao manjina, a istovremeno zagovarajući koncept većine.Snašo se čovjek. Mislim, lupam bez veze.
Baš to lupaš bezveze [smiley]ali moram priznati zanimljivo lupaš.
Puno je pesimista!
Ali;
Upravo tako.
Sve je više pesimista po forumu. Svi su u cashu, dakle rasti se mora.
Eh da, sve negativno je uračunato u cijenu. Rezultati su bolji od očekivanih. [wink]
Hm, bojim se da je i sam Soros zaključio da je njegov uspjeh kao financijskog špekulanta bio izravni uzrok neuspjeha kao filozofskog špekulanta, gdje mu nije uspio filozofski koncept refleksivnosti dokazati znanstvenim metodama. Te je njegovo razočaranje u znanstvenu nedokazivost svog filozofskog koncepta koji jednim dijelom uključuje ljudsku iracionalnost pokušao primjeniti na TK uz stare isprobane "neznanstvene metode" i zaključio to je to. Obogatio se razmišljajući kao manjina, a istovremeno zagovarajući koncept većine.Snašo se čovjek. Mislim, lupam bez veze.
Evo ga opet igra kontru.
http://business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Soros-Zlato-ce-razviti-ultimativni-balon