Naše prognoze oko zastoja Crobex od prije dva-tri dana pokazale se osnovanima,međutim od preokreta trenda na dolje za sada nema niti govora,mo smo naveli razinu od 2100 bodova za sada kao ključ preokreta.
a vaše prognoze za DAX na 6800?
[/quote]
bude
[/quote]
čujte, pa znam i ja da bude, ali kad?bude on i 12 000 [lol]
za hrvatske dionce ne čitama analize jer ih smatram jeftinim drukovima.
a dosad se nisam uvjerio da ta tehnička analiza išta može pogoditi.NHF.
ovdje sam dosad upamtio kolegu Knechta koji nevjerojatno uspijeva fulat, dok god je govorio da će dolje išlo je gore, onog trenutka kad je promijenio ploču, pljusnulo je. [lol]
jednog kolegu, zaboravio sam mu nick, predviđao je vrh na dolaru, otad dolar raste ko da nema sutra.
otad je i kolega nestao bez traga i glasa [lol]
i vas sa ovim vašim dvoznačnim, ako ne bude padalo, bude raslo [lol]
[/quote]
Moamere moamere ne kontiš ti to ako ne bude raslo padat će. Da ti probam ukratko objasnit TA nigdje nije egzaktna disciplina a pogotovo ne na ZSE. Naprosto moraš napraviti obrnuti scenario ako stvari ne krenu po planu. Prvo se nastoji utvrditi kakav je trend ,tada na liniji trenda i grafu pokušati otkriti support i resistance. Gdje ćeš ić kupovat dionicu na jakom supportu ili otporu? Ajmo reć da smo nešto kupili na samoj liniji trenda nema nikakve garancije da će se cijena i odbiti od linije trenda i ako pukne linija trenda cijena će se vrlo vjerojatno spustiti do nekog značajnijeg suporta. E sad ako u cijelu ovu priču uvališ i oscilatore može se nešto i zaraditi .
Hehe splite jel boli? Pogledaj moju prognozu od jučer. Napisao i nacrtao sam za danas target 1105 za index sp 500. Ajd umesto lupetanja pogodi ti sp 500 za koji dan unaprijed. Zbog zločestosti više neko vrijeme ne dajem prognoza.
Molim samo bez emocija i plača.
Jel to započeo zloglasni val P ?
Knechetu ovaj klin ti je prevelik možeš ga slobodno otpisati , a jedino što se vidi da je pukla linija trenda i mali uzlazni kanal. Dakle ništa strašno sad za sad.
Hehe splite jel boli? Pogledaj moju prognozu od jučer. Napisao i nacrtao sam za danas target 1105 za index sp 500. Ajd umesto lupetanja pogodi ti sp 500 za koji dan unaprijed. Zbog zločestosti više neko vrijeme ne dajem prognoza.
Molim samo bez emocija i plača.
Kolega ne želim biti grub ali stvarno ste previše toga pogriješili da bi mogli ovako nešto sada napisati a najgore je to što dok ste pisali oni pali još 1 % .
Zato mislim da se morate suzdržati pisanja neko vrijeme.
nikson – Nisam ni ono mislio nacrtat kao klin (obična linija, koja mi se činila zanimljivom) – mada klin postoji (nacrtaj ga ti).
Lulu – to je to. Mislim, da ameri rade od jučer malu trojku (target čak 1090-1092) – kako se sada vidi. Nakon odbijanca sljedi petica na oko 1060. To će vjerovatno biti i val A a oni, koji misle, da rast još nije završen mogu to nacrtat kao veliku 4 sa targetom oko 1250
nikson – Nisam ni ono mislio nacrtat kao klin (obična linija, koja mi se činila zanimljivom) – mada klin postoji (nacrtaj ga ti).
Lulu – to je to. Mislim, da ameri rade od jučer malu trojku (target čak 1090-1092) – kako se sada vidi. Nakon odbijanca sljedi petica na oko 1060. To će vjerovatno biti i val A a oni, koji misle, da rast još nije završen mogu to nacrtat kao veliku 4 sa targetom oko 1250
Ne mogu ga nacrtat.
šta je da je, koji god val bio trenutačno jedno je sigurno, a to je da će ameri u ponedjeljak up … kako će to nama pomoći nemam pojma … ugodan vikend i svi van na razbibrigu