Naše prognoze oko zastoja Crobex od prije dva-tri dana pokazale se osnovanima,međutim od preokreta trenda na dolje za sada nema niti govora,mo smo naveli razinu od 2100 bodova za sada kao ključ preokreta.
a vaše prognoze za DAX na 6800?
[/quote]
bude
[/quote]
ja neznam jel si ti iz te firme…..ali ako jesi a vaša analiza na 6000 pokazivala da
ide na 6400 a otišlo je na 5600 bolje se nemojte više blamirat…..a pogotovo sa
objašnjenjem "bude"……
Naše prognoze oko zastoja Crobex od prije dva-tri dana pokazale se osnovanima,međutim od preokreta trenda na dolje za sada nema niti govora,mo smo naveli razinu od 2100 bodova za sada kao ključ preokreta.
a vaš dax na 6400 za mali h&s pa 6800 za veliki h&s…………pa valjda imate
kakvo objašnjenje ili barem malo priznate da su vam analize izrazito loše…..
[/quote]
daj nas ti malo prosvijetli, ti tvoji klinovi,nije to ono čega se treba držati,neće vam to reći da li je preokret uslijedio.klin pa klin i samo klin.
[/quote]
pa na 6000-6050 je na dax-u RSI bio već extremno pregrijan i to skoro 10-tak dana….
pad od cca min 250 bodova je bio normalan slijed tehnički gledajuć….evo ovo su ti
najosnovnije stvari……………
a vaše prognoze za DAX na 6800?
[/quote]
bude
[/quote]
čujte, pa znam i ja da bude, ali kad?bude on i 12 000 [lol]
za hrvatske dionce ne čitama analize jer ih smatram jeftinim drukovima.
a dosad se nisam uvjerio da ta tehnička analiza išta može pogoditi.NHF.
ovdje sam dosad upamtio kolegu Knechta koji nevjerojatno uspijeva fulat, dok god je govorio da će dolje išlo je gore, onog trenutka kad je promijenio ploču, pljusnulo je. [lol]
jednog kolegu, zaboravio sam mu nick, predviđao je vrh na dolaru, otad dolar raste ko da nema sutra.
otad je i kolega nestao bez traga i glasa [lol]
i vas sa ovim vašim dvoznačnim, ako ne bude padalo, bude raslo [lol]
Molim Tonija da se ne osvrće na bezvezne komentare, nego da nastavi pisati i dalje. Ima dosta ljudi kojima ove pisanije predstavljaju nešto, makar kao orijentacija u bespućima tržišnih zbiljnosti.Bespuća…… [lol] [undecid]
Evo nešto zanimljivo…mjesečni graf S&P-a…isto je i za DJX I COMP
Molim Tonija da se ne osvrće na bezvezne komentare, nego da nastavi pisati i dalje. Ima dosta ljudi kojima ove pisanije predstavljaju nešto, makar kao orijentacija u bespućima tržišnih zbiljnosti.Bespuća…… [lol] [undecid]
To isto i ja mislim ako nas napustite bićemo kao guske u magli zato ne osvrćite se na provokacije
Ja bi rekao onako vojnički Crobex je napravio utvrdu na 2150 i nema uzmaka bar mi se tako čini opet govori m ovo je samo vojnički nisam nikakav tehnučar neznam ni graf isčitat zato nemojte se uzdat u moje osobno mišljenje
Tko voli kupovati luke evo jedne zanimljive usporedbe!
Trenutno LKRI kasni za LKPC dobrih 25%.
Evo graf usporedbe!
ovdje sam dosad upamtio kolegu Knechta koji nevjerojatno uspijeva fulat
Možda KNECHT radi za PBZ fond???? Samo oni uvijek pogriješe.
SPX- u skladu s jučerašnjim očekivanjima nakon početnih bikovskih divergencija na satnom grafu, testirana je fibo potpora ukupnog pada i donji bollinger na cca 1105. Na satnom grafu se bikovske divergencije pojačavaju ( prilog bikovska divergencija na MACD 3/10/16 ). Ako se zadrže ove vrijednosti indexa na dnevnom se grafu formira bikovska divergencija Williamsa što bi značilo već u ponedjeljak (cca70%) odbijanac. A kud oni tud i mi, nadam se……… [wink]