Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prelaskom 1150 poništila bi se eventualna – divergencija.

hoce li ameri probiti 1,150.41 ?

po meni nije bitno da li će probiti…već da li će sutra zatvoriti iznad te razine…to je bitno…lako oni danas probiju pa onda sutra dernek do 1120…

ako probiju danas i sutra to potvrde..onda imamo novi relly…u protivnom ovaj "bull market relly bi mogao biti gotov,…

također po meni još bitniji otpor je nasdaq na 2320-2330 jer taj otpor je dugoga vijeka…
sve u ssvemu neće biti dosadno kako nama u dionicama tako niti ovima u cashu…

lp i sretno svima na grobexu…
p.s. tko ne želi trpiti više od 15 kuna provizije po bilo kakvoj transakciji i tko želi trgovati usa neka se javi na pm…ja pomažem od A-Ž

inverter mi je dokaz za to…
ugodan ostatak dana…
[/quote]

dijelom se slazem ali mislim da nije jos doslo do promjene trenda.
[/quote]
Ma ne kažem ja da je trend još promjenjen, ali činjenica je da je ovaj relly pred krajem.
Da li ide petica ili korekcija neznam, ali da neće biti korekcije je suludo za govoriti.
Pa od 3 mjeseca idemo samo up i ništa drugo doli up, a to nije znak bull marketa već bull market relly.
Ali vidjet ćemo ovih dana, puno je jakih izvješća pred nama.
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

U tom slučaju ima šanse i za crobex.

Ja vec dva dana trazim tehnicku analizu za INU tako da ja i moj brat Branimir mozemo testati nasu analizu i odrediti vrh.

uuu sta napisa ga ti ovdje…

da mi je vidjeti te analize… evo sta kaze TA slikica
a sto se tice vrhova( na grafovima) tu je fibo car.
evo ina 5g tjedni

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

Što se tiče Ine, prema slici od kolege daculo, ako probije 1850 ide do 2100. Hm, nije loše. Bit će to već dobra lova. (Fibo kaže 1836, ali ipak mislim da je realnije uzeti 1850)

Tko umre u jesen za njega nema zime

hoce li ameri probiti 1,150.41 ?

po meni nije bitno da li će probiti…već da li će sutra zatvoriti iznad te razine…to je bitno…lako oni danas probiju pa onda sutra dernek do 1120…

ako probiju danas i sutra to potvrde..onda imamo novi relly…u protivnom ovaj "bull market relly bi mogao biti gotov,…

također po meni još bitniji otpor je nasdaq na 2320-2330 jer taj otpor je dugoga vijeka…
sve u ssvemu neće biti dosadno kako nama u dionicama tako niti ovima u cashu…

lp i sretno svima na grobexu…
p.s. tko ne želi trpiti više od 15 kuna provizije po bilo kakvoj transakciji i tko želi trgovati usa neka se javi na pm…ja pomažem od A-Ž

inverter mi je dokaz za to…
ugodan ostatak dana…
[/quote]

dijelom se slazem ali mislim da nije jos doslo do promjene trenda.
[/quote]

Ja sam istog mišljenja. Svijet treba još jednom otresti, a šalice kažu da će se to biti krajem veljače odnosno početkom ožujka kad će biti prve insajderske info o slabom početku 2010. godine zbog radi skupe nafte. [lol]

Ja sam istog mišljenja. Svijet treba još jednom otresti, a šalice kažu da će se to biti krajem veljače odnosno početkom ožujka kad će biti prve insajderske info o slabom početku 2010. godine zbog radi skupe nafte. [lol]

Kolega veki "Svijet treba još jednom otresti" može i ne mora al sigurno ne treba.
Svi očekuju nekakav oblik korekcije ili peticu ali nekako uvijek bude baš suprotno od onoga što svi očekuju.

LEAVE THE WORLD BEHINED

jel može netko staviti graf crobexa sa SMA 100 i 200 za 3. godine?!
tnx

Izvoli.
[/quote]

jel može takav graf ali od ATPL?
tnx

ljudi moji indexi u USA padaju na ključnim otporima..pamet u glavu..
veli valentina da samo kontra mene i zarada garantirana…prema tome obavezno danas kupite..

premda rađe prodajte jer ovo neće biti dobro…plus otpori, plus pregrijanost i još su demokrati izgubili većinu u Senatu…hmm

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

tnx

Izvoli.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

tnx

eto ti i za 5 godina sa sma 100 i sma 200 …. za atpl… a eto i screnshot od stock pickera za rezultate prema indikatorima: SAR < cijena; MACD>MACD signal i CMO>SMA ….
Izvoli.
[/quote]

ljudi moji indexi u USA padaju na ključnim otporima..pamet u glavu..
veli valentina da samo kontra mene i zarada garantirana…prema tome obavezno danas kupite..

premda rađe prodajte jer ovo neće biti dobro…plus otpori, plus pregrijanost i još su demokrati izgubili većinu u Senatu…hmm

a do sad svi ležerno izbacivali brojke te sp 1200 – 1250 te dax 6400 te 6800……

New Report

Close