kolegice Lulu, ja vac cijenim kao dobru domaćicu i komunistu, može li tehnička za VIRO!
hvala [kiss]
Viro normales prati sudbinu crobiju, dakle ta igrači ne predviđaju nego prate igru,pa tako viro ima neodređenu svijeću pokoleban pred otporom.Na komplimentima hvala mnogo,vidim da je moje zalaganje na pripomenutim poljima bilo zapaženo. Mada ovo drugo mi se i nečini kao nekakav komplinmenat u ovo vrijeme. Moja baba je bila komunistkinja, al hebiga isto je umrla.
Viro normales prati sudbinu crobiju, dakle ta igrači ne predviđaju nego prate igru,pa tako viro ima neodređenu svijeću pokoleban pred otporom.Na komplimentima hvala mnogo,vidim da je moje zalaganje na pripomenutim poljima bilo zapaženo. Mada ovo drugo mi se i nečini kao nekakav komplinmenat u ovo vrijeme. Moja baba je bila komunistkinja, al hebiga isto je umrla.
OK, hvala, jel’ može još analizica za šećer, Šećeru? [kiss]
igh
dobro da je pad zaustavljen, dobro je da su japanske svječice potvrdile engalfing, dobro je da imamo duplo dno i dobro jutro,
ali otpori nam nedaju dalje, čekamo Juru i njegov optimistični smile da probijemo 3000
Ako bi tehničari htjeli baciti neki target za ADPL, meni se ćini da je kolega Gubernator dobro procijenio 110-120 kn.
Hvala.
ADPL ima snažan otpor na 95. Trenutno je iznad gornjeg bolingera, a oscilatori ukazuju na prekupljenost.
Ako/kada vidimo zatvaranje iznad 95 onda lako možemo očekivati tih 110-120 (bliže 110). Međutim trenutno ne vidim snage za to i mislim da ga sljedeći tjedan prvo čeka lagano hlađenje (85-90), a onda ćemo vidjeti…
[/quote]
Hm, dakle slijedeća stanica je…?
[wink]
Čudo jedno kakve sve obrazce ameri stvaraju, ovo je kao nekakav silazni trokut ali obrnut, pa bi onda trebalo i krenuti obrnuto od pravila silaznog trokuta?
Ovdje upišite svoj komentar… [smiley]
ADPL ima snažan otpor na 95. Trenutno je iznad gornjeg bolingera, a oscilatori ukazuju na prekupljenost.
Ako/kada vidimo zatvaranje iznad 95 onda lako možemo očekivati tih 110-120 (bliže 110). Međutim trenutno ne vidim snage za to i mislim da ga sljedeći tjedan prvo čeka lagano hlađenje (85-90), a onda ćemo vidjeti…
[/quote]
Hm, dakle slijedeća stanica je…?
[wink]
[/quote]
[smiley]
jel može netko staviti graf crobexa sa SMA 100 i 200 za 3. godine?!
tnx
Izvoli.