riskantna igra je bila u ono doba kad je trend bio padajuci.
sad je trend rastuci, pa vise nista nije riskantno.
Ako si mislio na zlato i naftu, pogodio si.
Ostalo, kao i uvijek.
riskantna igra je bila u ono doba kad je trend bio padajuci.
sad je trend rastuci, pa vise nista nije riskantno.
Ako si mislio na zlato i naftu, pogodio si.
Ostalo, kao i uvijek.
[/quote]
mislio sam na crobex.
znakovito ce biti sutra uociti razliku u cijenama dionica i vrjednsti indexa ako se uspordei sa danasnjim danom.
cijene iste , a crobex cca – 1%.
target = 2087
Kaj dobio sam jedinicu i to je to?
Pa dajte neko svoje viđenje ili ste toliko mutavi da samo djelite ocjene?
Da li netko smatra da nasdaq to probija iz prve a pogotovo na mjesečnom grafu?
Ajmo kolege pomoći jedni drugima a ne odmoći.
Ja se bojim da nasdaq to eventualno može probiti iz druge treće ili uopće ne, ali iz rve teško.
Ja se bojim da nasdaq to eventualno može probiti iz druge treće ili uopće ne, ali iz rve teško.
U americi i kod nas se već duže vrijeme pumpa index, a iza toga slijedi dugoročnije ispumpavanje istog.
Po meni još max. 2 mjeseca prije jačeg mjesečnog pada istog.
U americi i kod nas se već duže vrijeme pumpa index, a iza toga slijedi dugoročnije ispumpavanje istog.
Po meni još max. 2 mjeseca prije jačeg mjesečnog pada istog.
[/quote]
Majstore, da si od vrha povukao gornju liniju, ispalo bi ti da je taj tvoj klin probijen…prema gore! Zalim one koji nasjedaju na ovakve trićarije…. [bye]
Ono ti bio Nasdaq?
Neki to tako…
http://2.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/S0qe9VKoCzI/AAAAAAAADgE/4RHwmLSnPEo/s1600-h/nas20.png
*quo
ovo igleda strašno..jesam pesimist ali ovo..damn
lol
strava..
Ono ti bio Nasdaq?
Neki to tako…
http://2.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/S0qe9VKoCzI/AAAAAAAADgE/4RHwmLSnPEo/s1600-h/nas20.png
[/quote]
možda će zvučati kao bedastoća, ali da li bi se na toj sličici možda mogao nacrtati veliki obrnuti h&s? Meni nakak izgleda da bi [huh]
molio bi kolegu INOVATORA da nabaci graf crobexa i ATPL-e sa cijenovnim kanalima i linijama potpore
tnx
Ono ti bio Nasdaq?
Neki to tako…
[/quote]
Oprostite što pitam, jer nisam neki stručnjak za tehničku analizu, ali zar ne bi bila fora da petica ode barem malkice ispod nule?! [shocked]
E da, još nešto, kako bi se to moglo manifestirati na crobexu?
Vidiš kod dow jonesa, situacija je potpuno drugačija. Tamo je probijena ta granica kao i kod S&P 500.
Kao drugo, dionice kao i indeksi mogu biti puno duže u prekupljenom području nego preprodanom, naravno, ovisi o dionicama s time kada su u prekupljenom području ne znači automatski da će odmah padati u ponor nego će se korigirati, opet ovisno, ne vrijedi za sve isto.