Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

maistra
ako tehnička vrijedi za ovu sirotu, nebu dobro,
iscurila iz trokuta, visine 33,
mogla bi ruknuti ispod 40
zar je to normalno za takvu firmu?
ja sam kupovao po 75-80, a mogao sam i bolje jooj

maistra
ako tehnička vrijedi za ovu sirotu, nebu dobro,
iscurila iz trokuta, visine 33,
mogla bi ruknuti ispod 40
zar je to normalno za takvu firmu?
ja sam kupovao po 75-80, a mogao sam i bolje jooj

Zahvaljujem [thumbsup]
Hmm i mene čudi niska vrijednost pri ovom Crobexu, no ovih dana sam nešto uspio pokupiti.
Definitivno budem ostavio nekaj kn za mogučnost dokupa i na 55.

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Može analiza za Ingru, Adris i Maistru ?

Pozdrav

Ja bi lepo molil istu stvar za LRH…..ako je u praksi primijenjiva…. [smiley]

Molio bih lijepo ove tehničare za spx500 koji su najavljivali rast dolara i pad spx 500 da malo prokomentiraju situaciju…

Kada ce više ta korekcija na spx500?

Pa majku mu staru rastu i burze raste i dolar… [tongue]

Kolega KNECHT mozda vi imate sto za dodati

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Molio bih lijepo ove tehničare za spx500 koji su najavljivali rast dolara i pad spx 500 da malo prokomentiraju situaciju…

veseli me to pumpanje…..pad će biti puno veći nego sam se nadao…..majku mu staru
takva prilika se nesmije propustit……hahahahaa

u vise navrata sam nacinio copy paste gdije se vidjelo rast dolara a ujedno i rast Amera ALI to ocito njima nista ne znaci .Vidjet ces kad bude malo jaca korekcija kako ce pocet pisat kako Crobex po njihovim analizama i dalje drzi vodu i pisat ce jel sam vam dbro rekao ……a tek su na 1,144.98

p.s.da nebi bilo zabune.Korekcije ce biti ali ne u onom omjeru o kojem smo mislili.Barem ja tako mislim.

Nemam – nacrtao sam par stranica unazad i dugoročne grafove za dolar (kada je zliprorok pucao još na pad dolara 1,50 prema 1,55- rekao sam, da da će dolar rasti – target za pola godine oko 1,25 EUR/USD). Dolar trenutno još malo mora pasti pa nakon toga rast.

Za sp 500 imaš dugoroče grafove isto par stranica unazad, kada si pod nikom guvernator pravocirao, da ti nacrtam dugoročni klin. Čao.

decision time

No comment.

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

decision time

možda pomogne

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Neke klege na forumu zanima index DAX (pogotovo one, koji trejdaju sa certifikatima). Vjerujem, da se radi o rastućem trokutu. Prvo sutra na početku trgovanja mala korekcija, pa nakon toga za koji dan rast na oko 6120 – 6150.

Neke klege na forumu zanima index DAX (pogotovo one, koji trejdaju sa certifikatima). Vjerujem, da se radi o rastućem trokutu. Prvo sutra na početku trgovanja mala korekcija, pa nakon toga za koji dan rast na oko 6120 – 6150.

Ja nisam još sreo nikog kom je DAX zanimljiv.
Osim kad treba drukat, pa daj šta daš.

New Report

Close