Može kratka analiza. Što se DDJH tiče…
Trebao je jače odraditi odbijanac od ovog dna prije dva tjedna. Ovako trenutno postoji i određeni rizik za još dublji pad.. (Mislim na dnevni graf)
p.s. sad vidim ovaj graf iznad. Tu postoji i već formirana skrivena negativna divergencija upravo na tom RSI-u. Eh sad, moguće je sve, vidjet će se bolje kroz koji dan.
Trebao je jače odraditi odbijanac od ovog dna prije dva tjedna. Ovako trenutno postoji i određeni rizik za još dublji pad.. (Mislim na dnevni graf)
p.s. sad vidim ovaj graf iznad. Tu postoji i već formirana skrivena negativna divergencija upravo na tom RSI-u. Eh sad, moguće je sve, vidjet će se bolje kroz koji dan.
[/quote]
da, uz tu negativnu divergenciju jos uvijek je padajuci trend…
Ja nisam tražio analizu DDJH, ja sam dao kratku analizu, samo što je bila jako kratka pa nije drugo stalo u rečenicu.
Ja nisam tražio analizu DDJH, ja sam dao kratku analizu, samo što je bila jako kratka pa nije drugo stalo u rečenicu.
ok, sori.
Koliko će moguća pobjeda Bandića srušiti burzu u ponedeljak?
Da li bi nas to moglo gurnuti do 1930, ili čak i niže?
(ako pobjedi, naravno)
Moželi analiza za igh
hvala
Moželi analiza za igh
hvala
IGH-R-A
Ne znam da li će ti ovo pomoći, al evo..
Mislim da se tu čeka razvoj situacije.
Još uvijek padamo, ali postoji pozitivna divergencija koja daje nadu da bi mogli uskoro gore.
Ali, postoji i mogućnost da je ovo na kraju samo pennant koji bi probijanjem prema dolje potvrdio daljnji pad.
Po meni, prerizično, barem zasad..
A tebi sretno!
IGH-R-A
Još uvijek padamo, ali postoji pozitivna divergencija koja daje nadu da bi mogli uskoro gore.
Ali, postoji i mogućnost da je ovo na kraju samo pennant koji bi probijanjem prema dolje potvrdio daljnji pad.
A tebi sretno!
[/quote]
Hvala
IGH-R-A
A tebi sretno!
[/quote]
stvaro ne razumijem te tvoje divergencije.
kaj ne vidis da je pozitivna odradena i da se sada formira negatvna?
Može analiza za Ingru, Adris i Maistru ?
Pozdrav
Može analiza za Ingru, Adris i Maistru ?
Pozdrav
a ja bi muzičku…