Evo zanimljivog članka, za pročitati.
P.S. Skinite sve rar-ove i spojite ih u cjelinu
Da nadodam gore navedeno….
Predstavljene su 4 faze ciklusa. Sadašnja stanje stvari govori nam da smo između faze Otpuštanja i Reorganizacije.
molim kolegu Knechta da prokomentira novi high na SPX-u te da hitno pošalje svoj klin koji crta već 9 mjeseci da vidimo kako napreduje. hitan status klina molim.
srdačan pozdrav,
GMB GUBERNATOR
molim kolegu Knechta da prokomentira novi high na SPX-u te da hitno pošalje svoj klin koji crta već 9 mjeseci da vidimo kako napreduje. hitan status klina molim.
srdačan pozdrav,
GMB GUBERNATOR
istrejdo dax pa novi short na 6036…….status prijavljen…….
kolega Knecht,
hvala na statusu.
No ja sam mislio na veliki klin koji ste počeli crtati još proljetos. To me zanima, jer navodno što dulji vremenski period za neki patern to je on točniji. Ovaj klin koji ste poslali je relativno kratkoročni i nije toliko bitan, barem sam ja tako čuo. Da li je to točno?
molio bih vas ako nije problem, status klina od proljetos te kako napreduje.
unaprijed hvala i srdačan pozdrav.
Meni se cini da su neki upali u kontra val sto se tice burze.
Odbijanac od gornje strane kanala, plus hanging man. Danas prodajem barem dio.
E to je reći analiza, a ne ove slikice što ljudi rastežu! Još kad bi znali gdje to sve vidiš… Ali dobro, ne možeš sve odati. Evo ti stotku odmah [thumbsup]
Crobex kupovni signal
Novu godinu Crobex otvorio rastom, gdje je napravio značajan rastući pomak. Vraćanjem indeksa iznad 2040 bodova u kombinaciji sa raznim pokazateljima prikazanim na slici, daje kupovni signal na Crobexu, koji još mora dobiti potvrdu ovoga rasta, pri čemu, u narednom periodu valja očekivati testiranje probijenih linija.
Na optimi se toliko suzio bollinger da se jednostavno nešto mora dogoditi u narednih par dana… [shocked]
U 11.30 zaključuješ da će biti hanging man??