Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. Tvoji nikovi su najmanje: disel -sada delux, guvernator sada kao gubernator.

2. Moram ovdje citirati flyera : …često se osvrću na prošlost i ističu kako je sve bilo jasno ko na dlanu…ali za budućnost, to je već druga priča…
Ili, pak sve znaju, imaju u malom prstu, ali eto ne žele to objavit….

Sve to rade nikovi, koje sam gore pomenuo. Samo prošlost, nikada ne žele pričati u bodućnosti i jako kritikuju one, koje pričaju o budućnosti i stavlajući bilo koje majmunske grafove barem se trude.

3. Svaka čast pa ti počeo pričat o bodućnosti – smanjio si call za SP 500 sa 1450 na 1250.

4. Ako više voliš fundamentalnu teoriju (koju isto cijenim) a tehničku analizu o kojoj se isto tako pišu silne knjige; koji k…c toliko kritikuješ tehničare – tabličare? Pa oni su ovdje na svojoj temi i cijenim ovdje svakog frumaša, koji stavlja za tebe ma još koliko glupe grafove; barem ulaže trud i želju, da nešto nauče a ti?

Prava stvar je upotreba fundamentalne i tehničke analize.

ekipa ,di smo sad???? moje misljenje : izmedju depresije i povratka nade vrludamo…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gubernatoru ova godina je u najmanju ruku čudna što se tiče kretanja cijena, nema trgovca koji se nije iznenadio i omašio. E sad kako će nama pomoći rast SP na 1450 zapravo se kod nas desila najgora moguća stvar da smo se otkačili od svjetskih gibanja cijena i kod nas je izostao santa claus rally a prvi mjesec je već tradicionalno sklon korekcijama, e sad kako će se odraziti eventualna vanjska korekcija na crobex? Vani bi to bila sasvim normalna korekcija UP trenda ,a kod nas bi izgledalo "ajme meni nije mi dobro" depresivna ekipa bi se ponovno povampirila i mogući potoci krvi na ZSE.

P.S ovo je samo špekulacija autora teksta nije poziv na kupnju ili prodaju dionica.

zašto misliš da bi se eventualna vanjska korekcija odrazila na crobex? Ako se nije odrazio rast, vrlo zašto bi se trebao odraziti pad. Pođi od sebe. Imaš li donice i da li si genijalac?

Pozdrav svim tehničarina i svako dobro……….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ekipa ,di smo sad???? moje misljenje : izmedju depresije i povratka nade vrludamo…. [cool]

Za mene je ovo poricanje najopasnije, a vidiš koliko još ima mjesta od te faze do dna. Tko tu izađe ako već prije ni je može spasiti stvar.
Što se tiče ovoga gdje smo depresiju smo valjda prošli ?! Za ostalo će mo lako.

who dares, wins

Svima skupa puno zdravlja, sriće i uspjeha u ovoj godini!
Kao mali prilog, evo i jedan obećavajući graf na – tehnički gledano – vjerojatno najzahvalnijoj (najslobodnijoj) dionici na TK.

Što bi ovom tipu na 100 godišnjem grafu DJI-a. Ovo je previše čak za mene.

http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/Sz43S3Ow_QI/AAAAAAAADS0/cC7SGtC9eQk/s1600-h/Grand+Supercycle+III.png

quo vadis @ taj nas vraca u kameno doba [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kao mali prilog, evo i jedan obećavajući graf na – tehnički gledano – vjerojatno najzahvalnijoj (najslobodnijoj) dionici na TK.

Možete malo komentirati graf? Hvala

Možete malo komentirati graf? Hvala
[/quote]

sorry, mislio sam da nema potrebe, ali evo ukratko:
Dugoročno stvoreno trojstruko dno na oba grafa. Bikovske divergencije i probijanje klina prema gore daju sve signale za rast.
Ali! Opet jedna "Sanader-anomalija" može stvari ipak značajno izminiti (barem kratkoročno), kao što je zadnji put crobex zahvaljujući njemu probio standardnu liniju potpore i spustio se stepenicu niže.

Tokijska burza pokrenula ‘Arrowhead’ brzi sustav za trgovanje

Vaš link

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

Ja te kupovne signale ne kužim….kak to izgleda……oblaci od dima na nebu…?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close