Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mrgude, možeš li to malo pojasniti ili ponoviti jer ne žimku … hvala i pozz

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

mrgude, možeš li to malo pojasniti ili ponoviti jer ne žimku … hvala i pozz

Mogu prijatelju kratko i jasno. NN osoba je rekla na spomenutoj stranici da S&P docrtavši moj graf, skida mi kapu ako bude tako, "I bi tako" što se S&Pa tiče. A na drugoj stranici spomenutog datuma rečeno je kako Crobex ide na 500 bodova u 4 ili 5 mjesecu 2010 godine. Eto ja sam rekao da Crobex ide na 2500 tada pa sam se kasnije ispravio i rekao da će i do 2700 bodova. Polako ali sigurno hoće. (Netko je tada rekao mogući count i 3200, 50% ATH od vrha,, moguće, jer taj NETKO ZNA). Ja se držim svoga, što je sigurno sigurno je !! Evo sada graf i Crobexa !!
Još jednom svima, ama baš svima sve najbolje i najluđe u NG !!

I very much love INGRA !!

Znam prijatelju – boli. Ali vjeruj sve je to škola kroz koju smo prolazili. Tko nije naučio ponavljat će dok ne nauči, odnosno sve izgubi.

Kada sam na 2618 stranici jedini imao muda staviti dugoročnu prognozu crobexa (u vrijeme sličnom danas, kada su svi vikali up, up, up…) bilo je primitivaca i pravokacija na taj račun koliko želiš. Onda stvarno pomisliš kao mnogi drugi, koji su prestali pisati, pa zašto djelit znanje sa takvima? Krivi su ovdje i moderatori, koji dopuštaju vrijeđanje bez argumenata.

crobex je tada iznosio 2219,60 boda

sada crobex vrijedi 1980,60 boda odnosno 239,42 boda manje što iznosi gubitak od 12,09%.

Puno je bilo prijatelja, kojim sam putem pm dao tada savjet, da prodaju – i nisu pogriješili. [cool]

Znam prijatelju – boli. Ali vjeruj sve je to škola kroz koju smo prolazili. Tko nije naučio ponavljat će dok ne nauči, odnosno sve izgubi.

Kada sam na 2618 stranici jedini imao muda staviti dugoročnu prognozu crobexa (u vrijeme sličnom danas, kada su svi vikali up, up, up…) bilo je primitivaca i pravokacija na taj račun koliko želiš. Onda stvarno pomisliš kao mnogi drugi, koji su prestali pisati, pa zašto djelit znanje sa takvima? Krivi su ovdje i moderatori, koji dopuštaju vrijeđanje bez argumenata.

sada crobex vrijedi 1980,60 boda odnosno 239,42 boda manje što iznosi gubitak od 12,09%.

Puno je bilo prijatelja, kojim sam putem pm dao tada savjet, da prodaju – i nisu pogriješili. [cool]

Od tada do sada se moglo fino zaraditi a u ostalom ja sam rekao prijateljima da ne prodaju par godina pa će doći do pristojne zarade.
[smiley]

bit će bolje................

Moram priznat da si i mene dijelom uvjerio ali (cuveno ALI)kad sam vidio da se Ameri bez obzira na na razno razne komentare (ne ovdije na forumu)u smislu ocekiva se rast Dolara min 10%, pa vrhunac SP&500 na 1100 koji je probiva dosada oko 2-3 puta ,pa recesija u W obliku a u medju vremenu je bilo vecih i manjih korekcija a usprkos tome Ameri grabe na ovogodisnji ATH sve sumnje i tvoja upozorenja padaju u vodu a ujedno i tvoji grafovi nisu drzali vodu.

E ŠTA JE SAD OVO?

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

ne mora znacit da ne cemo ici znacajnije dole ali cinjenica je da smo tu di jesmo a samo ne zahvaljujuci nama "malima" vec je to u interesu drugih igraca koji ocito kolo vode a MI PLESEMO KAKO ORKESTAR SVIRA a tko je u tom tzv.ORKESTRU to znaju samo "ONI" jer nepobitna je cinjenica da smo mi malo trziste a pogotova sada na kraju godine svima je u interesu da trzsiste raste a kad pogledas na prodaji nema te dionice na kojoj nije znacajnije izrazena prodaja sto ti samo dijelom sugerira da ne idemo UP.Do kada??? Vidjet cemo!!!!

Uopće nije točno da fond menađeri ruše tržište u dogovoru ili namjerno. Pomoću Fibo brojeva i Gann analize moglo se savršeno predvidjeti kad će krenuti pad, a kad rast tržišta i to u dan.

ne mora znacit da ne cemo ici znacajnije dole ali cinjenica je da smo tu di jesmo a samo ne zahvaljujuci nama "malima" vec je to u interesu drugih igraca koji ocito kolo vode a MI PLESEMO KAKO ORKESTAR SVIRA a tko je u tom tzv.ORKESTRU to znaju samo "ONI" jer nepobitna je cinjenica da smo mi malo trziste a pogotova sada na kraju godine svima je u interesu da trzsiste raste a kad pogledas na prodaji nema te dionice na kojoj nije znacajnije izrazena prodaja sto ti samo dijelom sugerira da ne idemo UP.Do kada??? Vidjet cemo!!!!

kolega, "MI" znamo kamo ce trziste.

ako Vas bas zanima, ja sam trubac u tom orkestru.
dakle, sviram trubu.

svojevremno sam bio bubnjar, ali su me izlapili ca, tj. dobio sam vritnjak,
jer su rekli da sam prezestok….

Vi ste "medo the dancer", pretpostavljam…
[smiley]

Dečki nećemo mi ovdje toplu vodu otkriti. Evo primjera kako se preko bare vode diskusije između puno boljih igrača nego što smo svi mi ovdje. Ali imamo nešto zajedničko. Jedni su za dole – jedni za gore. Koju igru ćemo odigrati odlučuju veliki.

http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/SzpMvc6SsTI/AAAAAAAADPM/epHOElWKX2o/s1600-h/spxweekly.png

http://1.bp.blogspot.com/_9Sqz0bUVklI/SzqAI6XhoGI/AAAAAAAAAhQ/DnmSzJZICRo/s1600-h/PUG+SP-500+Daily+Bull+Model+12-29-09.JPG

Uopće nije točno da fond menađeri ruše tržište u dogovoru ili namjerno. Pomoću Fibo brojeva i Gann analize moglo se savršeno predvidjeti kad će krenuti pad, a kad rast tržišta i to u dan.

Kada bi ti to znao odrediti pomoću fibo brojeva ne bi po cijele dane visio na forumu već bi uživao u blagodatima svoga znanja [wink]

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

kolega, "MI" znamo kamo ce trziste.

ako Vas bas zanima, ja sam trubac u tom orkestru.
dakle, sviram trubu.

svojevremno sam bio bubnjar, ali su me izlapili ca, tj. dobio sam vritnjak,
jer su rekli da sam prezestok….

Vi ste "medo the dancer", pretpostavljam…
[smiley]
[/quote]

ne razumijem sta je pijesnik htio reci [undecid]

New Report

Close