Gubernatore majstore krinke sa ko zna koliko nikova. Umesto, da odovoriš na pitanjce kad će se ostvariti tvoja prognoza S&P 500 na 1450 ti [sad]
Kolega Quo Vadis i ja pokušavam svatit tehničku analizu. Kolega Deluks je napomenuo jednom da se radi o lokalnom dnu. Šta znači to lokalno dno?
dno je dno, dakle najniza vrijednost a lokalno znaci ne u cijeloj povijesti ili 1 godini vec u nekom promatranom intervalu (npr od ozujka ove godine)
Nje mi jasno danima se najavljuje pad a USA stalno raste neki su na shortevima izgubili pravo bogastvo.
Kada će više taj lokalni vrh da počnemo padati. [wink]
Nje mi jasno danima se najavljuje pad a USA stalno raste neki su na shortevima izgubili pravo bogastvo.
čuj na shortevima se samo zaradilo zadnjih dva mjeseca, ak si se mislio kladit na rast
to si trebo početkom proljeća…sve je jednostavno, pustiš da povuku pa za dole i tako
bezbroj puta…..sad se nebi ni za ludu glavu okušo na long, evo ti danas čekaj amere na
1134 pa za dole, ako ne čekaš sutra možda još više, al sad za gore ulazit no coment….
čuj na shortevima se samo zaradilo zadnjih dva mjeseca, ak si se mislio kladit na rast
to si trebo početkom proljeća…sve je jednostavno, pustiš da povuku pa za dole i tako
bezbroj puta…..sad se nebi ni za ludu glavu okušo na long, evo ti danas čekaj amere na
1134 pa za dole, ako ne čekaš sutra možda još više, al sad za gore ulazit no coment….
[/quote]
jos malo i prestati ce i taj cirkus u USA.
[/quote]
Kolega pa vi mi i niste neka preporuka u zadnjih mjesec dana ste svaki dan otvarali shortove na pad a ono je stalno raslo na vas sam i mislio kada sam rekao da su neki gadno nagrabusili čekajući pad [wink]
[/quote]
Kolega pa vi mi i niste neka preporuka u zadnjih mjesec dana ste svaki dan otvarali shortove na pad a ono je stalno raslo na vas sam i mislio kada sam rekao da su neki gadno nagrabusili čekajući pad [wink]
[/quote]
hmhm kaj to nije jasno kaj sam napiso da se zaradilo…..znači išlo se na kratke staze
sa zatvaranjem jer se i čeko vrhunac u 12. mjesecu, samo nemreš pogodit di bu taj vrhunac
stao al možeš pogodit na dnevnoj bazi ……ma ajde nije to za svakoga nemoj se zamarat….
SPY US u 18:20 – da nebude zabune. Budući da nitko ne želi loadati graf… Ovo probijanje i volumen baš ne uljevaju povjerenje. Izgleda da će netko doći konačno na svoje 😉
[/quote]
[/quote]
hmhm kaj to nije jasno kaj sam napiso da se zaradilo…..znači išlo se na kratke staze
sa zatvaranjem jer se i čeko vrhunac u 12. mjesecu, samo nemreš pogodit di bu taj vrhunac
stao al možeš pogodit na dnevnoj bazi ……ma ajde nije to za svakoga nemoj se zamarat….
[/quote]
Rasprava na 2606 stranici za S&P da je gotov C i da od vala 3 nema ništa. Isto tako nacrtan je kanal za Crobex, rečeno dan kasnije 18.9. Crobex ide oko 4 ili 5 mjeseca 2010 godine, na cca 500 bodova. Evo sada jedan graf iz toga vremena S&P (samo s nastavkom trenda) a po potrebi može i graf Crobexa, također s nastavkom trenda, (sporo ali sigurno ide gore a završit će tamo gdje je i rečeno) Prechter mlađi !!
LP svima i sretnu i veselu – uspješnu Novu 2010 godina želim svim korisnicima PF !! [bye]
Crobex ide na 500 ili sp?
Crobex ide na 500 ili sp?
Ni jedan ni drugi, to se ni Crobexu u 2010. ne može dogoditi pa čak i da Bandić pobjedi!