Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hehehehe pa nismo naivni……zadnijh mjesec dana otvorio hrpu shortova and take
profit…..za sad na kratke staze, ali čekam jednu dužu……

nema korekcije jer je stopa pada (ili rasta) američkih makroekonomskih pokazatelja u drugoj derivaciji. nebitno jel isti rastu ili padaju. Market ide prema ATH dok god se ne promjeni derivacija.

što bi to značilo, ako možete malo pojasniti.

matematičko znanje o derivacijama, gradijentima, integralima i sličnim stvarima
ja osobno imam u malom prstu, ali me interesira što vam to znači da je "stopa rasta
pokazatelja u drugoj derivaciji
", te koji bi to bili pokazatelji (može jedan za primjer).

hvala.
[/quote]

objasnit ću vam na SP 1450. sad nemrem, moram zaraditi.sorry. [cool]
[/quote]

[/quote]

Molio bih kolegu gubernatora, da nam kaže kad će SP 500 na 1450.

Kao sto sam i najavio, euro se naglo odbio od moje projicirane zone i kupnja tocno na dnu swinga.

Abu, kad sam rekao na ewt forumu na 1,5 eur/usd da treba shortati, jesi sta zaradio na real acc ?
[/quote]
Eur/usd mi nije primarni par i rijetko ga trgujem, ali ovo je bio nisko rizicni trade i nisam ga mogao propustiti.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

kolega Quo vadis

Kamo vi idete?
U stečaj [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Molio bih kolegu gubernatora, da nam kaže kad će SP 500 na 1450.

Poštovani Qvo Vadis,

dok god vi crtate klin, toj razini smo sve bliže.

Weekend Edition
http://www.freetradingvideos.com/vlog/default.asp

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Usporedna analiza temeljnih pokazatelja:

FRNK
P 820,00
P/S 0,55
P/E 6,42
P/B 0,38
BVPS 2.079,57
EPS 121,43

LEDO
P 6.500,00
P/S 1,31
P/E 16,05
P/B 2,11
BVPS 3.081,13
EPS 404,97

niti vidim usporednu analizu, a još manje tehničku analizu
da nisi možda falija sport
temu si falija, ali koga briga, ovdi ima svega, najmanje tehničke analize
[/quote]
Da ti nisi malo popio previše? Što je za tebe usporedna analiza? gdje si pročitao da se radi o tehničkoj?? Što bi po tebi trebala biti tema?no dobro,pročitaj naslov pa onda komentiraj.
[/quote]

Kolega ovisnik,
ako pogledate na vrh stranice vidjet ćete da je ovdje naziv teme "Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize".
Kolega NASDAQ vam je htio skrenuti pažnju na to da fundamentalni pokazatelji nemaju veze s tehničkom analizom to jest s ovom temom [smiley]

Daj gubernatore stavi jedan graf ili post kdje ja crtam klinove. Mada se slažem SP 500 ima cilj rastućeg klina na 1137-1155.

Nego odgovori na pitanje:

kad će SP 500 na 1450 kao što pričaš. [yawn]

DAX 6,009.25 [shocked] [thumbsup]

DAX 6,009.25 [shocked] [thumbsup]

Daj bože da to nama pomogne al teško ,pokraj ovakvih FM teško
Sve mislim da su Crobex dotukli al da se neće okoristit puno u idućoj godini ni na ovim razinama zato što će zakasnit priredili su teren za drugog rekao bi

tjedna TA http://www.poslovni.hr/135629.aspx

Nedjelja, 27 Prosinac 2009 17:34
Za sada ništa od preokreta na Crobexu
Gann analiza na Crobexu otkriva nam da nema još ništa od preokreta trenda, odnosno do značajnijeg rasta indeksa. Nastavkom rasta indeksa, i svladavanje razine od 2040 boda, možemo očekivati značajniji rast, ako se to ne dogodi, tonemo još dublje prema niskim ciljevima, koje smo spomenuli u analizama anti vila.

http://www.svijet-dionica.net/

New Report

Close