hehehehe pa nismo naivni……zadnijh mjesec dana otvorio hrpu shortova and take
profit…..za sad na kratke staze, ali čekam jednu dužu……
što bi to značilo, ako možete malo pojasniti.
matematičko znanje o derivacijama, gradijentima, integralima i sličnim stvarima
ja osobno imam u malom prstu, ali me interesira što vam to znači da je "stopa rasta
pokazatelja u drugoj derivaciji", te koji bi to bili pokazatelji (može jedan za primjer).
hvala.
[/quote]
objasnit ću vam na SP 1450. sad nemrem, moram zaraditi.sorry. [cool]
[/quote]
[/quote]
Molio bih kolegu gubernatora, da nam kaže kad će SP 500 na 1450.
Kao sto sam i najavio, euro se naglo odbio od moje projicirane zone i kupnja tocno na dnu swinga.
Abu, kad sam rekao na ewt forumu na 1,5 eur/usd da treba shortati, jesi sta zaradio na real acc ?
[/quote]
Eur/usd mi nije primarni par i rijetko ga trgujem, ali ovo je bio nisko rizicni trade i nisam ga mogao propustiti.
kolega Quo vadis
Kamo vi idete?
U stečaj [bye]
Molio bih kolegu gubernatora, da nam kaže kad će SP 500 na 1450.
Poštovani Qvo Vadis,
dok god vi crtate klin, toj razini smo sve bliže.
Weekend Edition
http://www.freetradingvideos.com/vlog/default.asp
niti vidim usporednu analizu, a još manje tehničku analizu
da nisi možda falija sport
temu si falija, ali koga briga, ovdi ima svega, najmanje tehničke analize
[/quote]
Da ti nisi malo popio previše? Što je za tebe usporedna analiza? gdje si pročitao da se radi o tehničkoj?? Što bi po tebi trebala biti tema?no dobro,pročitaj naslov pa onda komentiraj.
[/quote]
Kolega ovisnik,
ako pogledate na vrh stranice vidjet ćete da je ovdje naziv teme "Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize".
Kolega NASDAQ vam je htio skrenuti pažnju na to da fundamentalni pokazatelji nemaju veze s tehničkom analizom to jest s ovom temom [smiley]
Daj gubernatore stavi jedan graf ili post kdje ja crtam klinove. Mada se slažem SP 500 ima cilj rastućeg klina na 1137-1155.
Nego odgovori na pitanje:
kad će SP 500 na 1450 kao što pričaš. [yawn]
DAX 6,009.25 [shocked] [thumbsup]
Daj bože da to nama pomogne al teško ,pokraj ovakvih FM teško
Sve mislim da su Crobex dotukli al da se neće okoristit puno u idućoj godini ni na ovim razinama zato što će zakasnit priredili su teren za drugog rekao bi
tjedna TA http://www.poslovni.hr/135629.aspx
Nedjelja, 27 Prosinac 2009 17:34
Za sada ništa od preokreta na Crobexu
Gann analiza na Crobexu otkriva nam da nema još ništa od preokreta trenda, odnosno do značajnijeg rasta indeksa. Nastavkom rasta indeksa, i svladavanje razine od 2040 boda, možemo očekivati značajniji rast, ako se to ne dogodi, tonemo još dublje prema niskim ciljevima, koje smo spomenuli u analizama anti vila.