Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S&P 500 INDEX- 1,126.47 [thumbsup]

Dow Jones 30 Industrial [thumbsup]

CROBEX-Tuga i zalost [cry]

Takvo je i stanje ekonomije, ipak indexi odražavaju ekonomiju i snagu firmi.
Ameri su upucali miljarde dolara za oporavak ekonomije i potrošnje, a šta smo mi napravili, digli poreze i potičemo štednju kad najviše treba trošiti.

Ameri su upucali miljarde dolara za oporavak ekonomije i potrošnje, a šta smo mi napravili, digli poreze i potičemo štednju kad najviše treba trošiti.
[/quote]

I nasa je Vlada upucala milijarde samo SEBI NA SVOJ RACUN [angry]

[/quote]

I nasa je Vlada upucala milijarde samo SEBI NA SVOJ RACUN [angry]
[/quote]
To i je naš najveći problem. Bilo dobro da umjesto biramo političare u vladu, dovedemo managere iz vanka da vode državu desetak godina. Masno ih platimo pa da vidimo hoće li dopustiti muljaže u HAC-u i HEP-u.
Siguran sam da bi za tih deset godina imali najveći gospodarski rast na svijetu.

spx 500 1124…
Pa kad ce vise ta korekcija kod amera?

Valjda kad DLKV bude povoljan na 380 kn.

Evo jedne TA za jednu američku dionicu Aaple Inc. koja je meni ove godine donijela puno radosti. Za 6 meseci porast sa 70 i kusor dolara na preko 200 dolara. Podsetio me na nju moj sin, koji luduje za tim PC-ima.

Mislim, da i sa perspektive fundamentalne analize (nakon korekcije koja joj na žalost uskoro sljedi) ova firma zbog vrhunskih proizvoda ima odličnu budućnost.

Pitati se zašto je Aaple dobar – isto kao što bi se pitalo, koja je razlika između Mercedesa i Kia Sephie. Odgovor je jednostavan. Mercedes je bolji. Tako je i Aaple bolji…

Pozdrav i sretna nova godina svim forumašima.

Aaple
Aaple
Aaple

Apple?
IBM se također sprema ostvarit novi ATH.

IBM?

Ajd trzni koji graf.

IBM i Apple su najjači driveri ovog rallya, uz tehnologiju općenito.
IBM usput ima i najveći ponder u Dow Jonesu trenutno.

spx 500 1124…

Kolega, nemoj brzati doci ce uskoro. I nece biti samo ‘korekcija’ .

spx 500 1124…

Kolega, nemoj brzati doci ce uskoro. I nece biti samo ‘korekcija’ .
[/quote]
Pa od spx 900 ti najavljivaš taj veliki pad.

ONI KOJI U SVAKOM RASTU VIDE BULL I PRODAJU NA DNU A KUPUJU NA VRHU MORA DA VOZE ŠKODU..........

Kolega kjelic

Pad na spx se najavljuje mjesecima…pajednom ce doci
Ali recimo meni je u americi BZH odradio sa 2 na 7 dolara..prije desetak dana sam ga ponovno kupio po cca 4 dolara…o kolicinama uopce ne bih govorio…
Dok svi najavljuju pad Geronimo i ja mastimo brčine u americi…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pa od spx 900 ti najavljivaš taj veliki pad.

Ne analiziram spx tako da nisam to niti mogao reci. 🙂
Primjeti kako su kauboji vec 6ti tjedan na istome…

New Report

Close