Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…

a mi, a šta čemo mi?

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Inovator2@

Kolega cijenim vaš optimizam,ali ko je sljedio vaše analize,sada je već u minusu oko -20%

Čudno, a zašto sam ja onda samo na ovom padu Crobexa u zadnja dva mjeseca u plusu za cca. 14% i to ne računajući prijašnji rast Crobexa. Burza je živa stvar. Ako se kupi u pravom trenutku, a još i bitnije proda u pravom trenutku onda ova zadnja dva mjeseca Crobex "nije pao nego je rastao" [smiley] Ne sjećam se sada više tko je upravo ovdje na ovom forumu napisao da kupuje i prodaje u istom danu čak i po više puta. Uostalom pogledaj iz grafa:
[/quote]

Pa ti si fenomen! Razmišljam da ti dam portfelj na upravljanje. Kupovao si na svakom dnu i prodavao na vrhovima valova. Skidam kapu!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Inovator2@

Kolega cijenim vaš optimizam,ali ko je sljedio vaše analize,sada je već u minusu oko -20%

Čudno, a zašto sam ja onda samo na ovom padu Crobexa u zadnja dva mjeseca u plusu za cca. 14% i to ne računajući prijašnji rast Crobexa. Burza je živa stvar. Ako se kupi u pravom trenutku, a još i bitnije proda u pravom trenutku onda ova zadnja dva mjeseca Crobex "nije pao nego je rastao" [smiley] Ne sjećam se sada više tko je upravo ovdje na ovom forumu napisao da kupuje i prodaje u istom danu čak i po više puta. Uostalom pogledaj iz grafa:
[/quote]

Pa ti si fenomen! Razmišljam da ti dam portfelj na upravljanje. Kupovao si na svakom dnu i prodavao na vrhovima valova. Skidam kapu!
[/quote]
Lijepo da sprdanje nije zabranjeno zakonom!

Inovator2@

[/quote]
za neverovati
na burzi je sve isto kao u stvarnome zivotu
svatko ima svoj problem
ja se cudim sto sam u minusu,Vi se cudite sto ste u plusu i jos mi zadajete novi problem Vasim cudjenje jer se ja sad čudim sto se Vi čudite sto ste u plusu
fenomenalno
pofuk

Inovator2@

[/quote]
oprostite ali sad sam tek pomnije pogledao Vas graf trejdanja
sve cestitke vam upucujem
pa vi ste ne samo brzi nego i precizniji od Klint Istvuda
pofuk

http://www.poslovni.hr/135065.aspx
Tjedna TA. Strava.

who dares, wins

http://www.poslovni.hr/135065.aspx
Tjedna TA. Strava.

zašto strava .tko ima keša i .uda njemu super blizu smo dna.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

ispunjeni su svi tehnicki uvjeti za jedan dobar odbijanac, neke dionice su u jakom oversold podrucju …sutra dajem velike sanse ,misljenje?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ne prerano

Skrivena divergencija SS na grafu crobexa 10min : izgledan nastavak pada.
Na dnevnom grafu počele se na ovim vrijednostima stvarati divergencije/ako ostane ovako do kraja dana/, tako da je nakon nastavka pada izgledan odbijanac od cca 1900 (moguće već sutra). [proud]

Krepat ma ne molat

sutra od 1910? moglo bi.
kakav je count ovog pada?
ili da nije ovo možda impuls?

ispunjeni su svi tehnicki uvjeti za jedan dobar odbijanac, neke dionice su u jakom oversold podrucju …sutra dajem velike sanse ,misljenje?

A koji to uvjeti? I na koji TF misliš?

New Report

Close