Ovdje upišite svoj komentar…
a mi, a šta čemo mi?
Inovator2@
Kolega cijenim vaš optimizam,ali ko je sljedio vaše analize,sada je već u minusu oko -20%
Čudno, a zašto sam ja onda samo na ovom padu Crobexa u zadnja dva mjeseca u plusu za cca. 14% i to ne računajući prijašnji rast Crobexa. Burza je živa stvar. Ako se kupi u pravom trenutku, a još i bitnije proda u pravom trenutku onda ova zadnja dva mjeseca Crobex "nije pao nego je rastao" [smiley] Ne sjećam se sada više tko je upravo ovdje na ovom forumu napisao da kupuje i prodaje u istom danu čak i po više puta. Uostalom pogledaj iz grafa:
[/quote]
Pa ti si fenomen! Razmišljam da ti dam portfelj na upravljanje. Kupovao si na svakom dnu i prodavao na vrhovima valova. Skidam kapu!
Čudno, a zašto sam ja onda samo na ovom padu Crobexa u zadnja dva mjeseca u plusu za cca. 14% i to ne računajući prijašnji rast Crobexa. Burza je živa stvar. Ako se kupi u pravom trenutku, a još i bitnije proda u pravom trenutku onda ova zadnja dva mjeseca Crobex "nije pao nego je rastao" [smiley] Ne sjećam se sada više tko je upravo ovdje na ovom forumu napisao da kupuje i prodaje u istom danu čak i po više puta. Uostalom pogledaj iz grafa:
[/quote]
Pa ti si fenomen! Razmišljam da ti dam portfelj na upravljanje. Kupovao si na svakom dnu i prodavao na vrhovima valova. Skidam kapu!
[/quote]
Lijepo da sprdanje nije zabranjeno zakonom!
Inovator2@
Kolega cijenim vaš optimizam,ali ko je sljedio vaše analize,sada je već u minusu oko -20%
[/quote]
za neverovati
na burzi je sve isto kao u stvarnome zivotu
svatko ima svoj problem
ja se cudim sto sam u minusu,Vi se cudite sto ste u plusu i jos mi zadajete novi problem Vasim cudjenje jer se ja sad čudim sto se Vi čudite sto ste u plusu
fenomenalno
pofuk
Inovator2@
[/quote]
oprostite ali sad sam tek pomnije pogledao Vas graf trejdanja
sve cestitke vam upucujem
pa vi ste ne samo brzi nego i precizniji od Klint Istvuda
pofuk
zašto strava .tko ima keša i .uda njemu super blizu smo dna.
ispunjeni su svi tehnicki uvjeti za jedan dobar odbijanac, neke dionice su u jakom oversold podrucju …sutra dajem velike sanse ,misljenje?
Skrivena divergencija SS na grafu crobexa 10min : izgledan nastavak pada.
Na dnevnom grafu počele se na ovim vrijednostima stvarati divergencije/ako ostane ovako do kraja dana/, tako da je nakon nastavka pada izgledan odbijanac od cca 1900 (moguće već sutra). [proud]
ispunjeni su svi tehnicki uvjeti za jedan dobar odbijanac, neke dionice su u jakom oversold podrucju …sutra dajem velike sanse ,misljenje?
A koji to uvjeti? I na koji TF misliš?