Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo opet DJIA. Formira se isti obrazac kao i 05.10. promet jučer skoro identičan kao tada – 711M.
Tada je bio rally od 9600 (05.10.) do 10100 (19.10.)

Što kaže EWT?

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

Iz grafa Crobexa je teško nešto pametno prognozirati u ovom trenutku, no MACD nam daje nadu da se ipak traži dno u ovm trenutku i da uskoro slijedi oporavak.

@ulix

Hehe..

Hajde sad priznaj da ti je cijeli dan napet..
Hoće ispod? hajde, hajde..

Eto, moja greška, priznajem..

Molim objašnjenje.
Pogreška u TA ili u krivom pristupu.

svima je nama nedokucivo kolega, cak i njima… a zapravo pitanje da je "tima" jedva ista dokucivo [shocked]

Da provjerim što je meni dokucivo. Zato ću se usuditi staviti jednu prognozicu za dva dana unaprijed. Moja prognoza glasi:

Američki index sp 500 će sa sadašnjih 1106 boda iznositi 15’/16.12. – 1072 boda.

svima je nama nedokucivo kolega, cak i njima… a zapravo pitanje da je "tima" jedva ista dokucivo [shocked]

Da provjerim što je meni dokucivo. Zato ću se usuditi staviti jednu prognozicu za dva dana unaprijed. Moja prognoza glasi:

Američki index sp 500 će sa sadašnjih 1106 boda iznositi 15’/16.12. – 1072 boda.
[/quote]

nisam siguran kako je ovo povezano ali evo ako sam bio nejasan-referirao sam se na post kolege XO1 iznad mojega i komentirao dio s ocjenom postova i dijeljenjem jedinica bez imalo pameti i smisla..
a vama kolega za hrabrost i trud takoder 100tka pa makar se i ne ostvarila prognoza [thumbsup]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

http://www.poslovni.hr/134504.aspx
Tjedna TA

who dares, wins

Stanje na Crobex-u:

Linija potpore na Crobex-u:

@Inovator2

Sve to jako lijepo izgleda ali više čovjek nemože vjerovati ni grafovima, mi smo ipak na ZSE……….

Crobex će tražiti potporu na GANN kutu 1:1

Na priloženom grafu promotrimo ova dva rastuća GANN kuta 2:1 i 1:1.Na ovoj slici za odabir kuta vidimo da je uzet u obzir relativno dno i vrh. Najvažnija GANN linija je 1:1, ta linija odavno je već nadmašena prema gore, i sredinom ljeta testirana padom na 1650 bodova. Isto tako vidimo da je indeks tri puta bezuspješno probao probiti GANN kut 2:1. Nastavkom pada prema GANN analizi, Crobex bi trebao pasti do GANN linije 1:1, i na toj liniji trebale bi se stvoriti značajne potpore. No idemo redom, Crobex se trenutno nalazi ispod MA-100, što svakako nije dobra vijest, međutim, bitno je u sadašnjoj situaciji zadržavanje iznad 2000 bodova, jer padom ispod, potvrdili bi se donji ciljevi na 1800 odnosno 1650 bodova.

http://www.svijet-dionica.net/

Lome se danas koplja na sp 500 i ostalim indexima.

Stavljam prvo jedan svoj graf – kojeg ja sljedim.

Umjesto, da mi netko odmah zaljepi keca, neka pogleda i onaj draugi graf, kojeg ja nazivam "american up dream", koji kruži po blogovima.

Svatko neka sam odluči što želi sljediti.

Linija potpore na Crobex-u:

je li ova linija potpore vidljiva na još nekom od TA alata ili samo na Sferi?
može li netko dati graf radi usporedbe?

New Report

Close