Zli prorok – prognoza, koju si dao za dolar – potpunoje promašena. Ne znam još samo dali to radiš zbog manipulacije ovcama ili zbog neznanja.
Trend, koji si nacrtao ipak treba staviti u duzi vrijemenski okvir, da se bolje vidi šuma.
http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/Sw32b6NBhxI/AAAAAAAACz4/pkLP1CLwCIQ/s1600/dollar.png
Zli prorok – prognoza, koju si dao za dolar – potpunoje promašena. Ne znam još samo dali to radiš zbog manipulacije ovcama ili zbog neznanja.
Trend, koji si nacrtao ipak treba staviti u duzi vrijemenski okvir, da se bolje vidi šuma.
http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/Sw32b6NBhxI/AAAAAAAACz4/pkLP1CLwCIQ/s1600/dollar.png
Evo ti još duži period.. i zašto kritiziraš sa tuđim grafovima..a to šta se count Zlog proroka uklapa u priču sa tog grafa neću ni komentirati
Kolega Knecht
super su mi vaši klinovi
Pa po vama spx 500 od 750 bodova treba u korekciju zbog rastuceg klina…
Je li ovo počinje proboj prema gore ili što…
OPTE-R-A
Breakaway gap potvrđen, početak jakog trenda, potpora na 37, nastavljamo gore.. [cool]
OPTE-R-A
Breakaway gap potvrđen, početak jakog trenda, potpora na 37, nastavljamo gore.. [cool]
Još vjeruješ da je potvrđen breakaway gap? Veći volumen od toga na gap-u bio je nekoliko dana ranije. A i sad je već cijena pala niže od dna svijeće prvog dana gapa.
A postoji tu i jedna skrivena negativna divergencija (na dnevnom grafu).
OPTE-R-A
Još vjeruješ da je potvrđen breakaway gap? Veći volumen od toga na gap-u bio je nekoliko dana ranije. A i sad je već cijena pala niže od dna svijeće prvog dana gapa.
[/quote]
Vidjet ćemo..
[/quote]
Vidjet ćemo..
[/quote]
I vidjesmo [thumbsup]
Hehe..
Hajde sad priznaj da ti je cijeli dan napet..
Hoće ispod? hajde, hajde..
Eto, moja greška, priznajem..
@ulix
Hehe..
Hajde sad priznaj da ti je cijeli dan napet..
Hoće ispod? hajde, hajde..
Eto, moja greška, priznajem..
Ne, dionice su mi sporedna stvar u životu trenutno. Ranije sam izučija taj posa. Al kako mi jedinice lipite u znak zahvaltnosti za točnu i kulturnu primjedbu, nema daljnjih objašnjenja [cool]