Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zli prorok – prognoza, koju si dao za dolar – potpunoje promašena. Ne znam još samo dali to radiš zbog manipulacije ovcama ili zbog neznanja.

Trend, koji si nacrtao ipak treba staviti u duzi vrijemenski okvir, da se bolje vidi šuma.

http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/Sw32b6NBhxI/AAAAAAAACz4/pkLP1CLwCIQ/s1600/dollar.png

Zli prorok – prognoza, koju si dao za dolar – potpunoje promašena. Ne znam još samo dali to radiš zbog manipulacije ovcama ili zbog neznanja.

Trend, koji si nacrtao ipak treba staviti u duzi vrijemenski okvir, da se bolje vidi šuma.

http://4.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/Sw32b6NBhxI/AAAAAAAACz4/pkLP1CLwCIQ/s1600/dollar.png

Evo ti još duži period.. i zašto kritiziraš sa tuđim grafovima..a to šta se count Zlog proroka uklapa u priču sa tog grafa neću ni komentirati

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

Padajući klin na USDEUR spotu.

dolar će rasti.

Kolega Knecht

super su mi vaši klinovi

Pa po vama spx 500 od 750 bodova treba u korekciju zbog rastuceg klina…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Je li ovo počinje proboj prema gore ili što…

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

OPTE-R-A

Breakaway gap potvrđen, početak jakog trenda, potpora na 37, nastavljamo gore.. [cool]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

OPTE-R-A

Breakaway gap potvrđen, početak jakog trenda, potpora na 37, nastavljamo gore.. [cool]

Još vjeruješ da je potvrđen breakaway gap? Veći volumen od toga na gap-u bio je nekoliko dana ranije. A i sad je već cijena pala niže od dna svijeće prvog dana gapa.
A postoji tu i jedna skrivena negativna divergencija (na dnevnom grafu).

OPTE-R-A

Još vjeruješ da je potvrđen breakaway gap? Veći volumen od toga na gap-u bio je nekoliko dana ranije. A i sad je već cijena pala niže od dna svijeće prvog dana gapa.
[/quote]
Vidjet ćemo..

OPTE-R-A

[/quote]
Vidjet ćemo..
[/quote]

I vidjesmo [thumbsup]

@ulix

Hehe..

Hajde sad priznaj da ti je cijeli dan napet..
Hoće ispod? hajde, hajde..

Eto, moja greška, priznajem..

@ulix

Hehe..

ide jos dole.

@ulix

Hehe..

Ne, dionice su mi sporedna stvar u životu trenutno. Ranije sam izučija taj posa. Al kako mi jedinice lipite u znak zahvaltnosti za točnu i kulturnu primjedbu, nema daljnjih objašnjenja [cool]

New Report

Close