Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Joj što na ovom Viaduktu ima prodaje, gledam i ne vjerujem!!??
-da nije kakva istraga tamo ili što?
I love this game ( skoro ko Ivana7 )

-može li graf??

Da, naravno, MACD BUY signal. Pa vrlo je jasno glede prodaje, ja redovito postavljam naloge i kupnje i prodaje. Prodajni se postavljaju 2% iznad R3 zone,a s donje strane kupnja jeftinije.
Vidjet ćeš sutra opet jaku prodaju al na većim razinama.
Ne sekiraj se ti prika za VDKT, kad bude 2-3 puta veći vjerujem da će fondovi početi kupovati.
[/quote]
svaka čast…. čisto by the book … ali slažem se. A tko nema knjigu… ima sada besplatno knjigu uz Sferu… Vaš link … svaka čast ljudima na promociji… knjiga besplatno…
[/quote]

Imaju nekoliko paketa usluga. jel zna netko što se dobije u kojem (najviše me zanima onaj najjeftiniji [embarass])? Računam – čak i da im to što nude ne koristim dobije se knjiga po izboru pa u svakom slučaju nisu bačeni novci.
[/quote]

Mislim da je razlika samo u trajanju. Onaj s oznakom 3 je valjda najjeftiniji.
[/quote]

Hm… logično [embarass]
Nije mi palo na pamet da bi 3 moglo označavati tri mjeseca

investiranje je mentalna igra. kad god ste kupili netko je prodao i obrnuto što znači da ima suprotno mišljenje od vašeg. sama ova spoznaja je dovoljna za shvaćanje da bez "motike" ovdje sigurno nema kruha dugoročno.

da mi je znati tko se to "motikom" obogatio

[/quote]

nismo definirali "obogatio" ali evo ja odlično zarađujem. a siguran sam da nisam jedini.
[/quote]

Je li tajna koliko je to odlično? Dobro bi mi došlo malo boost-a moralu…

investiranje je mentalna igra. kad god ste kupili netko je prodao i obrnuto što znači da ima suprotno mišljenje od vašeg. sama ova spoznaja je dovoljna za shvaćanje da bez "motike" ovdje sigurno nema kruha dugoročno.

[/quote]

nismo definirali "obogatio" ali evo ja odlično zarađujem. a siguran sam da nisam jedini.
[/quote]

[/quote]

Meni bi bilo dosta 30% godišnje. To mi je cilj – to ću i napraviti.
Nadajmo se… [smiley]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Meni bi bilo dosta 30% godišnje. To mi je cilj – to ću i napraviti.
Nadajmo se… [smiley]
[/quote]

Cijenim tvoje samopouzdanje, ali zadati si cilj i ostvariti ga nije isto. slično sam i ja postavio pa se baš i nije ostvarilo.

[/quote]

[/quote]

[/quote]

dovoljno dobro da živim samo od investiranja

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

uhh
Kapa dole [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Svaka čast.

Trguješ samo koristeči TA ili koristiš i fundamentalnu?

Ajde podjeli s nama prinos. To je ono bitno.
Živjeti se može od tradinga i ako imaš prinos 10% na 1 milijun kn i ako imaš 50% na 200.000kn

godišnje mislim.

da me ne proglasis drukerom, ja sam 100% u dionicama. 🙂

Uvjereni si u pad, a 100% si u dionicama…uvjerljivo…

da me ne proglasis drukerom, ja sam 100% u dionicama. 🙂

Uvjereni si u pad, a 100% si u dionicama…uvjerljivo…
[/quote]

Možda je short [wink]

New Report

Close