Joj što na ovom Viaduktu ima prodaje, gledam i ne vjerujem!!??
-da nije kakva istraga tamo ili što?
I love this game ( skoro ko Ivana7 )
-može li graf??
Postavili smo ove rastuće vile, koje su dobile svoju potvrdu rasta još u 9 mjesecu. Vidimo da se indeks trenutno nalazi ispod donje strane vila, sad je glavno pitanje da li je ovo samo privremeni rast, ili je početak nekog novog rastućeg vala. Crobex , nakon bezuspješnog pokušaja proboja MA-100 vratio se nazad , ostankom iznad ovih razina, odnosno vraćanje u kanal ovih rastućih vila, u kombinaciji sa Stochastic indikatorom daje kupovni signal.
MACD se sprema rezat. Po 2 put u kratko vrijeme. Prvi proboj je bio neuspješan. Slična situacija je bila nedavno kada je i bear proboj uspio tek iz drugog puta. Kolega graditelj je sve lijepo ilustrirao.
Probili smo gornju stranicu klina ( 2090) kojeg nam je graditelj predočio. Mislim da ćemo danas vidjeti i potvrdu od nekih 5% od tog probijanja .
Ne sudi ništa prema jednom danu trgovanja. Likvidnost niska. Možda je netko malo jaći ušao,a trejderi uhvatili priliku pa dopumpali. Do petka će stvar biti jasnija. Po meni stagnacija.
Presto sam brojat,koliko tjedana crobex završava u minusu?
Mislim do ovog tjedna da je bilo šest?
Probili smo gornju stranicu klina ( 2090) kojeg nam je graditelj predočio. Mislim da ćemo danas vidjeti i potvrdu od nekih 5% od tog probijanja .
Ostane li tako otvara nam se prilika da ponovno dosegnemo 2300.
Ostane li tako otvara nam se prilika da ponovno dosegnemo 2300.
[/quote]
ako ovaj put brodari ostanu na ovim razinama ,tesko ,ovo ,ako bude ,bit ce treci pokusaj proboja 2300 bez brodara….3 brodara su nam u crobexu…..eto
2300 bez brodara….3 brodara su nam u crobexu…..eto
opet lupetas …4 brodara su u crobexu
opet lupetas …4 brodara su u crobexu
[/quote]
majstore ,TNPL ima promet ,da bi je trebalo delistati s burze a ne iz crobexa ,ja zbilja neznam tko drzi taJ TNPL U CROBEXU ?????? GRADITELJ …moze graf friski, hvala….
majstore ,TNPL ima promet ,da bi je trebalo delistati s burze a ne iz crobexa ,ja zbilja neznam tko drzi taJ TNPL U CROBEXU ?????? GRADITELJ …moze graf friski, hvala….
Evo, kao što je napomenuo kolega Inovator2, klin probijen sa lakoćom. Ovaj obrazac bi nas trebao lansirat opet pama 2300. Danas se prekrižio i MACD a Stoch još nije niti oko polovine što znači da imamo dosta prostora za rast.