Kako se na nekim dionicama potvrđuje fenomenalna pouzdanost TA, čak i tamo gdje je to teže očekivati!!! Zbilja ima puno primjera, pa ne znam koji bih izdvojio, ali evo po abecedi od "B" (da u neke "miljenice" koje počinju s “A” ne diram): Blje, Blsc i dr.
Kako se na nekim dionicama potvrđuje fenomenalna pouzdanost TA, čak i tamo gdje je to teže očekivati!!! Zbilja ima puno primjera, pa ne znam koji bih izdvojio, ali evo po abecedi od "B" (da u neke "miljenice" koje počinju s "A" ne diram): Blje, Blsc i dr.
Može objašnjenje?
Kako se na nekim dionicama potvrđuje fenomenalna pouzdanost TA, čak i tamo gdje je to teže očekivati!!! Zbilja ima puno primjera, pa ne znam koji bih izdvojio, ali evo po abecedi od "B" (da u neke "miljenice" koje počinju s "A" ne diram): Blje, Blsc i dr.
Može objašnjenje?
[/quote]
Npr. BLSC je zbog više izvanjskih signala a čak i po nekim manje važnim tehničkima još prije 15-ak dana vuklo na daljnji rast, dok su neke konvencionalne TA metode ukazivale na pad. Plus toga usklađivanje više TF-ova davalo je svoje signale… Tako da je definitivan zaključak već tada bio hlađenje, unatoč svemu… ili barem stajati po strani i ne ulaziti dok se stvari ne pročiste… Eto najkraće moguće, nadam se da će nekima barem koristiti.
Samo mali podsjetnik, onog što nas čeka u budućnosti na duže staze.
Prognoziram 2010. jako lošu za ekonomiju i za burzu.
ajme propadoše [embarass]
Samo je problem što ne ide to baš tako [wink]
Osim toga, ne znam što si htio s ovim DJI_RSI, koliko znam krivo je povučena crta: Ne možeš na bodovima vući liniju potpore, a na oscilatoru otpora. To onda ne znači baš ništa.
Ovo na Stoch-u pogledaj koliko već traje slaganje nižih vrhova (kao i na RSI)… Pa kako onda iz toga zaključuješ da će "možda već danas". Ako zbilja i padnu danas, onda će to biti zbog drugih razloga… nhf
[/quote]
Kolega, manje emocija u TA bi vam preporučio.
Ovo što sam predočio kod amerikanaca je 100% pravilno, samo da ći će se obistiniti, vidjet ćemo.
Vrlo vjerojatno da hoće.
Jedno pitanje za iskusnije tehničare..
Što mislite o ovom rastućem trokutu na Belju?
Traje od sredine ožujka i mislim da smo blizu prekretnice..
Jasan je i rastući kanal u kojemu se nalazimo od kraja kolovoza, kao i otpor na oko 108, ali i velika vjerojatnost da će isti ubrzo biti probijen nakon odbijanca na potpori kanala (IMHO)
Mišljenja i komentari su dobrodošli
Samo mali podsjetnik, onog što nas čeka u budućnosti na duže staze.
Prognoziram 2010. jako lošu za ekonomiju i za burzu.
Zanimljivi su mi ovi tipovi sto su se jucer ulogirali , a vec danas daju prognoize za 2010, a onda nestanu.
ajme propadoše [embarass]
Samo je problem što ne ide to baš tako [wink]
Osim toga, ne znam što si htio s ovim DJI_RSI, koliko znam krivo je povučena crta: Ne možeš na bodovima vući liniju potpore, a na oscilatoru otpora. To onda ne znači baš ništa.
Ovo na Stoch-u pogledaj koliko već traje slaganje nižih vrhova (kao i na RSI)… Pa kako onda iz toga zaključuješ da će "možda već danas". Ako zbilja i padnu danas, onda će to biti zbog drugih razloga… nhf
[/quote]
Kolega, manje emocija u TA bi vam preporučio.
Ovo što sam predočio kod amerikanaca je 100% pravilno, samo da ći će se obistiniti, vidjet ćemo.
Vrlo vjerojatno da hoće.
[/quote]
Nikakvih emocija kod mene nema po tom pitanju. I nisam pogriješio u TA-prognozama već barem godinu dana, nikako ništa bitno…
Nisam pratio to što govoriš o amerima, pa ne bih ulazio u to.
A što se tiče onih tvojih valova, nisam baš uhvatio bit ni pravilnost po kojoj bi to baš tako išlo? Jer to nije ni ewt, a ni ništa meni poznato? Osim toga, na MACD-u pogledaj i liniju trenda, a ne samo presijecanje, pa ćeš vidjeti da ovo razdoblje ipak treba računati malo drugačije… nhf
zanimljivo….testirat cemo po svemu po cetvrti puta 2060……
Kažu pametniji od mene, da što je neka linija više puta testirana, to je njezina potpora jača, dakle, velike su šanse da ćemo se opet tu odbiti.
saki3333 @ ako investitori imaju volje ,odbit cemo se….ja imam volju ,a vi?????