sta ste se svi napalili na LKPC, kaj ne vidite da se kupnja ispuhala?
ide korekcija i gotovo – mena vise kupaca.
neg divergencija, shooting star, gornji boll…. itd…
poslije opet rast.
ako hocete biti mudri radje pogledajte graf od PTKM.
PTKM nailazi na potporu u obliku EMA 100
jel zna ko gdje je nestala brankica? volio bi vidjet koji njen graf, ali ništa od toga u zadnje vrijeme…
misilm da ova tema ne bi trebala bit drukerska, takvih već na PD-u ima fakat dosta, i zato uvijek volim vidjet kad neko ima drugačije mišljenje od mene i kad to tehnički obrazloži… zato sam npr. volio vidjet postove od brankice ili lulu… i od još nekih drugih, da ih sad sve ne nabrajam…
sa tonyjem se previše poklapam u zaključcima, iako on koristi drugu tehniku, tak da se on ne računa pod "drugačije mišljenje"… 🙂 i da, da ne zaboravim, knele isto koristi drugu "tehniku"… 🙂
daklem, di je brankica? ima ko kakvu insajdersku informaciju?
insajderske info se ne dijele po forumu.
ja bi molio target za npr. LKRI – moze i na PM.
[lol]
@tigrus
PTKM čisti silazni trend, probijen jaki fibo danas, za bilo kakve kupovne signale treba barem 3-4 dana.
prva potpora 135,5 (68%), sigurna potpora na 130 (2xfibo).
primjetio sam da si kupio to jučer, i ja sam razmišljao no čekao sam još neki signal jer sve što sam vidjeo bilo je intraday tipa.
INA, hold trenutno, u ponedeljak bilo kupovnih signala ko u priči.
Ne znam o kojoj trend liniji govoriš, po meni smo sada na trend liniji (bili smo ispod nje kada je kliznulo na 1550).
Ako nastavi tonuti, rekao bih da je to potvrda promjene trenda u silazni sa definitivnom potvrdom probojem 1550.
Dvostruki vrh se malo prerano odbio, (trebalo je ići do 1500), no odbio se od jakog fiba.
Da li će sada ispasti trostruki vrh, treba vidjeti.
sta ste se svi napalili na LKPC, kaj ne vidite da se kupnja ispuhala?
ide korekcija i gotovo – mena vise kupaca.
neg divergencija, shooting star, gornji boll…. itd…
poslije opet rast.
ako hocete biti mudri radje pogledajte graf od PTKM.
PTKM nailazi na potporu u obliku EMA 100
[/quote]
Svako malo netko nalazi neku potporu u EMA/SMA 50, 100, 200, 51, 21, 25 etc.
Meni je to nerealno. Uvijek možete naći neku krivulju po kojoj se graf kreće.
Ajmo glasanje.
Tko smatra da takva potpora ima težinu neka da 100%, ostali 1%.
Odbiti ćemo 5-10 jedinica za genijalce koje se inače bave ocjenjivanjem i trebali bi dobiti nekakvu suvislu cifru.
Naravno, i komentari su dobro došli.
Kriza je kod nas sve jača, barem kažu, neki vjerovanto i osjete.
Slijede uskoro pojačana otpuštanja, besparica i neimaština sve više Hrvata.
Pitam se kome će LEDO onda prodavati? Kad su strani proizvodi barem 2x jeftiniji a narod koji ne privređuje kupuje jeftinije.
Elvawe kaže sljedeće, možda se i varamo i ja i program.
Vrtio sam i ja taj elvawe 7.6 i sve šta sam zaključio je da taj program mogu iskoristiti kao inspiraciju kada ne znam šta bi mislio, a da bi se inače trebao držati svojih zaključaka.
Lulu, je si li i ti odustala od ELVAWEa?
Jel netko uspio instalirati neku noviju verziju?
Ajde splite, reci i ti koju 🙂
PTKM, potencijalni EWT count…
meni se čini da korekcija na petrici još nije gotova… očekujem jedan manji odbijanac, najvjerojatnije sutra, a onda C val na dolje, koji bi trebao finiširat ovu korekciju…
@tigrus
PTKM čisti silazni trend, probijen jaki fibo danas, za bilo kakve kupovne signale treba barem 3-4 dana.
prva potpora 135,5 (68%), sigurna potpora na 130 (2xfibo).
primjetio sam da si kupio to jučer, i ja sam razmišljao no čekao sam još neki signal jer sve što sam vidjeo bilo je intraday tipa.
INA, hold trenutno, u ponedeljak bilo kupovnih signala ko u priči.
Ne znam o kojoj trend liniji govoriš, po meni smo sada na trend liniji (bili smo ispod nje kada je kliznulo na 1550).
Ako nastavi tonuti, rekao bih da je to potvrda promjene trenda u silazni sa definitivnom potvrdom probojem 1550.
Dvostruki vrh se malo prerano odbio, (trebalo je ići do 1500), no odbio se od jakog fiba.
Da li će sada ispasti trostruki vrh, treba vidjeti.
analiza PTKM
– cijena se nalazi na donjem bolloingeru
– vec se sada vidi pozitivna divergencija na Slow Stochu
– cijena se nalazi na fibbo otporu od ozujka 2009
lose je to sto je prosla rastucu liniju trenda. ali je mozda laznjak…
***obrisano***
vezano za TA:
divergenicja nije kompletna dok se ne formiraju vrhovi…
toga jos ustvari nema ali sa jednim hammerom sutra ili dojijem to ce se dogoditi.
preduvjeti su tu.
ja sam malo uranio sa kupnjom na 149kn jer sam ocekivao da ce linija trenda izdrzati, a nije…
Kriza je kod nas sve jača, barem kažu, neki vjerovanto i osjete.
Slijede uskoro pojačana otpuštanja, besparica i neimaština sve više Hrvata.
Pitam se kome će LEDO onda prodavati? Kad su strani proizvodi barem 2x jeftiniji a narod koji ne privređuje kupuje jeftinije.
Elvawe kaže sljedeće, možda se i varamo i ja i program.
Znam samo ovo, najbolji indikator je imala PTKM sa GAP-om kad je pala na 165kn, golemi GAP taj dan od 8%, ista stvar će zadesiti i LKPC i LEDO!
Dobar savjet onima koji je imaju, čekajte GAP i nagli propad, iduća 2 dana prodajite.
Vrtio sam i ja taj elvawe 7.6 i sve šta sam zaključio je da taj program mogu iskoristiti kao inspiraciju kada ne znam šta bi mislio, a da bi se inače trebao držati svojih zaključaka.
Lulu, je si li i ti odustala od ELVAWEa?
Jel netko uspio instalirati neku noviju verziju?
Ajde splite, reci i ti koju 🙂
[/quote]
jedan dobar…
I poučan. [thumbsup]
***obrisano***
vezano za TA:
divergenicja nije kompletna dok se ne formiraju vrhovi…
toga jos ustvari nema ali sa jednim hammerom sutra ili dojijem to ce se dogoditi.
preduvjeti su tu.
ja sam malo uranio sa kupnjom na 149kn jer sam ocekivao da ce linija trenda izdrzati, a nije…
Morao sam se priključiti, nisam mogao izdržati.
Evo da vam kolega predočim, ako niste primjetili.
Potpora je probijena, i HS formiran.
Oprostite kaj kvarim zabavu.
Još jedno plavetnilo na RSI-u, pad do 120kn i onda se ide gore na PTKM, iako nije isključeno ni odbijanje na 135-140kn