Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moje viđenje LKPC i LEDO, 2 jedine dionice koje mjesecima rastu, al kad-tad i njihovom rastu dođe kraj. Preopasno za držanje! Očekujem pad od 35-45% na ovim dionicama.

Moje viđenje LKPC i LEDO, 2 jedine dionice koje mjesecima rastu, al kad-tad i njihovom rastu dođe kraj. Preopasno za držanje! Očekujem pad od 35-45% na ovim dionicama.

Gospon Split da li je to na grafovima implementacija tzv.-og HELIKOPTER graf-a?

Unaprijed hvala!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Još kad bi ovo bile linije koje se temelje na TA [rolleyes]

Još kad bi ovo bile linije koje se temelje na TA [rolleyes]
[/quote]
ili zdravom razumu [rolleyes]

Budući da moderatori brišu komentare koji se odnose na ovog freaka koji stavlja grafove s črčkarijama, stavljam njegov graf, naravno prepravljen jer linije koje on povlači imaju smisla samo u njegovoj glavi, u nadi da ga neće izbrisat.

Budući da moderatori brišu komentare koji se odnose na ovog freaka koji stavlja grafove s črčkarijama, stavljam njegov graf, naravno prepravljen jer linije koje on povlači imaju smisla samo u njegovoj glavi, u nadi da ga neće izbrisat.

Nakon svakog proboja dugoročne linije otpora slijedi i testiranje iste, kaže barem TA. A ovdje ako bi se išlo na testiranje proboja onda se prethodna linija otpora treba pokazati kao nova linija potpore.
Lijepo si ucrtao taj graf, ispada da je test na 900-1000kn za LKPC-R-A.
Pa ne mislim da će toliko pasti, al nekako 1150-1200kn mi izgleda realnost.

Kriza je kod nas sve jača, barem kažu, neki vjerovanto i osjete.
Slijede uskoro pojačana otpuštanja, besparica i neimaština sve više Hrvata.
Pitam se kome će LEDO onda prodavati? Kad su strani proizvodi barem 2x jeftiniji a narod koji ne privređuje kupuje jeftinije.
Elvawe kaže sljedeće, možda se i varamo i ja i program.

Unaprijed hvala!
[/quote]
Slično ste se šepurili i na PTKM-R-A na 175kn kako to ne može dolje! Ha ha, vidjet ćemo za par tjedana…
[/quote]

Poštovani kolega Split ja sam vas samo lijepo i kulturno pitao da li se radi o implemantaciji tzv.-og HELIKOPTERA ili je to Vaša inovacija?

Što se tiče PTKM isti papir nemam niti sam išta tvrdio stoga ako imate kakve postove ili materijale o mom kako Vi kažete "šepurenju" na PTKM ja ću Vam biti zahvalan da ih objavite!

I svakako molim odgovor da li se radi o tzv.helikpteru ili je to vaša inovacija?

LEAVE THE WORLD BEHINED

Unaprijed hvala!
[/quote]
Slično ste se šepurili i na PTKM-R-A na 175kn kako to ne može dolje! Ha ha, vidjet ćemo za par tjedana…
[/quote]

Poštovani kolega Split ja sam vas samo lijepo i kulturno pitao da li se radi o implemantaciji tzv.-og HELIKOPTERA ili je to Vaša inovacija?

Što se tiče PTKM isti papir nemam niti sam išta tvrdio stoga ako imate kakve postove ili materijale o mom kako Vi kažete "šepurenju" na PTKM ja ću Vam biti zahvalan da ih objavite!

I svakako molim odgovor da li se radi o tzv.helikpteru ili je to vaša inovacija?
[/quote]

Nije to helikopter, to je žalopojka, odnosno poznata hrvatska zavist.
Ako gubim ja, zašto bi drugi dobivali.

A pogledajmo što nam kažu na stranici brokerske kuče rast:

http://www.rast.hr/

LKPC je među 5 dionica sa najboljom tehničkom analizom.
Zanimljivo.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.rast.hr/

LKPC je među 5 dionica sa najboljom tehničkom analizom.
Zanimljivo.

Ima 4 zelene točkice!!!!
Kupujte ljudi dok nije kasno!!!

Ovaj argument ima snagu splitovih grafova s vrha strane.

Vaš link
Na ovom grafu možete vidjete težinu tehničke analize od rasta.

sta ste se svi napalili na LKPC, kaj ne vidite da se kupnja ispuhala?

ide korekcija i gotovo – mena vise kupaca.
neg divergencija, shooting star, gornji boll…. itd…

poslije opet rast.

ako hocete biti mudri radje pogledajte graf od PTKM.

zanimljivost sa INE.

koliko vas misli da korekcija ide do linije trenda ?

mozda nije los trenutak za inu upravo sada ali mi se cini da crobex ide jos malo dole…

kaj mislite?

New Report

Close