Moje viđenje LKPC i LEDO, 2 jedine dionice koje mjesecima rastu, al kad-tad i njihovom rastu dođe kraj. Preopasno za držanje! Očekujem pad od 35-45% na ovim dionicama.
Moje viđenje LKPC i LEDO, 2 jedine dionice koje mjesecima rastu, al kad-tad i njihovom rastu dođe kraj. Preopasno za držanje! Očekujem pad od 35-45% na ovim dionicama.
Gospon Split da li je to na grafovima implementacija tzv.-og HELIKOPTER graf-a?
Unaprijed hvala!
Još kad bi ovo bile linije koje se temelje na TA [rolleyes]
Budući da moderatori brišu komentare koji se odnose na ovog freaka koji stavlja grafove s črčkarijama, stavljam njegov graf, naravno prepravljen jer linije koje on povlači imaju smisla samo u njegovoj glavi, u nadi da ga neće izbrisat.
Budući da moderatori brišu komentare koji se odnose na ovog freaka koji stavlja grafove s črčkarijama, stavljam njegov graf, naravno prepravljen jer linije koje on povlači imaju smisla samo u njegovoj glavi, u nadi da ga neće izbrisat.
Nakon svakog proboja dugoročne linije otpora slijedi i testiranje iste, kaže barem TA. A ovdje ako bi se išlo na testiranje proboja onda se prethodna linija otpora treba pokazati kao nova linija potpore.
Lijepo si ucrtao taj graf, ispada da je test na 900-1000kn za LKPC-R-A.
Pa ne mislim da će toliko pasti, al nekako 1150-1200kn mi izgleda realnost.
Kriza je kod nas sve jača, barem kažu, neki vjerovanto i osjete.
Slijede uskoro pojačana otpuštanja, besparica i neimaština sve više Hrvata.
Pitam se kome će LEDO onda prodavati? Kad su strani proizvodi barem 2x jeftiniji a narod koji ne privređuje kupuje jeftinije.
Elvawe kaže sljedeće, možda se i varamo i ja i program.
Unaprijed hvala!
[/quote]
Slično ste se šepurili i na PTKM-R-A na 175kn kako to ne može dolje! Ha ha, vidjet ćemo za par tjedana…
[/quote]
Poštovani kolega Split ja sam vas samo lijepo i kulturno pitao da li se radi o implemantaciji tzv.-og HELIKOPTERA ili je to Vaša inovacija?
Što se tiče PTKM isti papir nemam niti sam išta tvrdio stoga ako imate kakve postove ili materijale o mom kako Vi kažete "šepurenju" na PTKM ja ću Vam biti zahvalan da ih objavite!
I svakako molim odgovor da li se radi o tzv.helikpteru ili je to vaša inovacija?
Unaprijed hvala!
[/quote]
Slično ste se šepurili i na PTKM-R-A na 175kn kako to ne može dolje! Ha ha, vidjet ćemo za par tjedana…
[/quote]
Poštovani kolega Split ja sam vas samo lijepo i kulturno pitao da li se radi o implemantaciji tzv.-og HELIKOPTERA ili je to Vaša inovacija?
Što se tiče PTKM isti papir nemam niti sam išta tvrdio stoga ako imate kakve postove ili materijale o mom kako Vi kažete "šepurenju" na PTKM ja ću Vam biti zahvalan da ih objavite!
I svakako molim odgovor da li se radi o tzv.helikpteru ili je to vaša inovacija?
[/quote]
Nije to helikopter, to je žalopojka, odnosno poznata hrvatska zavist.
Ako gubim ja, zašto bi drugi dobivali.
A pogledajmo što nam kažu na stranici brokerske kuče rast:
LKPC je među 5 dionica sa najboljom tehničkom analizom.
Zanimljivo.
lp
Ima 4 zelene točkice!!!!
Kupujte ljudi dok nije kasno!!!
Ovaj argument ima snagu splitovih grafova s vrha strane.
Vaš link
Na ovom grafu možete vidjete težinu tehničke analize od rasta.
sta ste se svi napalili na LKPC, kaj ne vidite da se kupnja ispuhala?
ide korekcija i gotovo – mena vise kupaca.
neg divergencija, shooting star, gornji boll…. itd…
poslije opet rast.
ako hocete biti mudri radje pogledajte graf od PTKM.