Ej optimist, znam da si pun ko brod BRODARA i da drukaš gore isključivo radi toga.
Ja sam svoj ATPL likvidirao po 1160kn. A ono kupljeno na 960 i 970 prodao na 1030 i 1040.
Reci ljudima iskreno koliko si brodara kupio! Pogotovo ATPL.
Ej ako nisi primjetio ATPL više nije 1160-1180 niti 1400, već je na skoro 1000kn. I nije ti baš jučer rasla. I kad već tražiš "vraga" onda ljudima fino stavi grafove usporedbe sa stranim brodarima
u posljednjih 6mj. 12mj, i 3g.
Brodari su tamo gdje trebaju biti!
Ej optimist, znam da si pun ko brod BRODARA i da drukaš gore isključivo radi toga.
Ja sam svoj ATPL likvidirao po 1160kn. A ono kupljeno na 960 i 970 prodao na 1030 i 1040.
Ej ako nisi primjetio ATPL više nije 1160-1180 niti 1400, već je na skoro 1000kn. I nije ti baš jučer rasla. I kad već tražiš "vraga" onda ljudima fino stavi grafove usporedbe sa stranim brodarima
Jednostavno ne mogu izdržati a da ne reagiram. Iz dana u dan pišeš gomilu gluposti. Sugerirao si prodavanje PTKM prije njenog zadnjeg većeg rasta, preokret i kupnju građevinara 05.11. (DLKV 392, IGH 3572, HDEL 285, VDTK 390) i sad se hvališ dobrom prodajom ATPL na 1040. Proboj prvog otpora 1060 uz veliki proboj. Izgleda da je trebalo da ti izađeš pa da krene. [lol]
Bez ATPL ne ide i gotovo!
[/quote]
Izgleda da smo obojica bili u pravu, prije nego si se nadao 🙂
Crobex dvostruko bottomiran sa 2050. Slijedi rock&roll koji bi mogao potrajati neko vrijeme.
A sada za ozbiljno. Mislim da je danas počeo 5 val. Zanji put kad smo imali ovakvo stanje bili smo na 1650 i tada je počeo treći val koji nas je doveo do 2300. Sada startamo sa 2050 i mogli bi napasti 2500 u ovom valu.
Slika od jučer sa današnjim prometom.
Jednostavno ne mogu izdržati a da ne reagiram. Iz dana u dan pišeš gomilu gluposti. Sugerirao si prodavanje PTKM prije njenog zadnjeg većeg rasta, preokret i kupnju građevinara 05.11. (DLKV 392, IGH 3572, HDEL 285, VDTK 390) i sad se hvališ dobrom prodajom ATPL na 1040. Proboj prvog otpora 1060 uz veliki proboj. Izgleda da je trebalo da ti izađeš pa da krene. [lol]
[/quote]
Pa skkim se ti raspravljašš??’
Pa split svakodnevno mjenja misljenje,on je trejder, nemamu spasa
Bez ATPL ne ide i gotovo!
[/quote]
Izgleda da smo obojica bili u pravu, prije nego si se nadao 🙂
Crobex dvostruko bottomiran sa 2050. Slijedi rock&roll koji bi mogao potrajati neko vrijeme.
A sada za ozbiljno. Mislim da je danas počeo 5 val. Zanji put kad smo imali ovakvo stanje bili smo na 1650 i tada je počeo treći val koji nas je doveo do 2300. Sada startamo sa 2050 i mogli bi napasti 2500 u ovom valu.
Slika od jučer sa današnjim prometom.
[/quote]
…slažem se sa vama-današnji je dan povoljan za početak uzlaznog vala-naravno ne ravno prema gore, a mogao bi potrajati barem do 20.11 ili čak do cca 28.11…
@khmm,
ako može i prijevod “govora”?
Zašto ne..
MACD se prekrižio i na 60 min. i dnevnom
RSI lagano prešao 50
Price Volume Trend fino poskočio
Volumen popriličan
Cijena probila donji rub prošlog kanala koji je po mojoj procjeni bio na oko 1065
Idući otpor na oko 1195
Komentar je i više nego dobrodošao 🙂
evo onda i jedna moja pjesnička analiza crobexa:
jesen, tmurno. Kišobrani (formacija) su "in". Čeka se barem zimsko sunce… Dotle, poneki bježe na more i u luke [wink] nadajući se da kiše i pijani mornari neće potopiti brodove [thumbsup]
Sretno i vidimo se oko solsticija, kad božica Mitra pobijedi mrak [lol]
RSI lagano prešao 50
Volumen popriličan
Cijena probila donji rub prošlog kanala koji je po mojoj procjeni bio na oko 1065
Idući otpor na oko 1195
Sve što si reako stoji… ali u slučaju da sugeriraš na bullish situaciju – važno je napomenuti kako kratkoročni graf (60min.) ukazuje na sve veću precijenjenost što smanjuje mogućnost rasta bez prethodne korekcije – koja bi se u tom slučaju pokazala puno boljom opcijom za kupnju nego trenutna situacija.
Nemoj me krivo shvatiti, ali ovdje:
http://www.investa.hr/dionice-analiza.html#tehnicka-analiza-dionice
je upravo to opisano kao jedna od grešaka koju ekipa radi prilikom provođenja tehničke analize, koje rezultiraju gubitkom novaca…
RSI lagano prešao 50
Volumen popriličan
Idući otpor na oko 1195
Sve što si reako stoji… ali u slučaju da sugeriraš na bullish situaciju – važno je napomenuti kako kratkoročni graf (60min.) ukazuje na sve veću precijenjenost što smanjuje mogućnost rasta bez prethodne korekcije – koja bi se u tom slučaju pokazala puno boljom opcijom za kupnju nego trenutna situacija.
Nemoj me krivo shvatiti, ali ovdje:
http://www.investa.hr/dionice-analiza.html#tehnicka-analiza-dionice
je upravo to opisano kao jedna od grešaka koju ekipa radi prilikom provođenja tehničke analize, koje rezultiraju gubitkom novaca…
[/quote]
Slažem se.. Oscilatori se pregrijani, ok, barem ovi kratkoročni..
Možda i bude manja korekcija, i u tom slučaju dobra prilika za kupnju, barem tako ja to vidim..
Malo dugoročnije, par dana ili duže, smatram da nam slijedi rast barem do slijedećeg otpora, a za dalje ćemo vidjet..
LP