Ako kog zanima gdje će za to vrijeme crobex nek vizitira moje ranije postove jer crobex upravo ide tamo, neću se ponavljat. Grub je ovo postao sport.
Trebat će netko da pogura Crobex preko 2300 a onda i 2500.
Bez ATPL ne ide i gotovo!
cijenjeni kolege moze li malo analize dionica i tehnickih osvrta na ddjh, ptkm i korf? imam li krive naocale ili je to cekic na ddjh i korfu? sto je s ostalim pokazateljima, moze malo fiba, kljucnih razina? hoce li npr biti popunjen gap na korfu sto je nastao izmedju 42.5 i 43kn?
unaprijed hvala na trudu i pozdrav svih tehnicarima [thumbsup]
zar sam sebe moram citirati? pa nema li nitko 15-ak minuta vremena da malo nabaci oko na navedene, tigrus, dizelas, brankica(nema vas vise tako cesto), tony, split009, ostali..?
[/quote]
Pa odvoji ti koju kunu za literaturu ili prekopaj po internetu (mogu ti i ja poslati koju), te svaki dan 15 minuta i začas ćeš sam tehnicirati …
[/quote]
nitko ne kaze da ne odvajam tj da nisam niti da ne budem u buducnosti vec volim cuti tudja misljenja i argumente. ne bih se slozio da je 15 min dnevno dovoljno ali svakako sam zainteresiran za preporuke i literaturu koju mi mozete ponuditi. unaprijed se zahvaljujem!
[/quote]
I to je istina – ne ide bez atpl.
A po gartleyu i njegovim leptirima atpl je osuđena na daljnji pad. Tipujem na ispod 900.
[/quote]
Pitanje je kakve su onda dugoročne prognoze za Crobex ako na ovom jadu od burze jedna dionica poput ATPL utječe na smjer kretanja cijele burze obzirom da dečki imaju municije od preko 100.000 dionica koje su pristigle ovih dana plus sve ostalo sr.. ? [bye]
rekao bih da tko je jucer kupio IGH dobro je kupio…razvio se lijep patern…
a tek tko ga je danas kupio?
pa još sutra,pa preksutra…
[/quote]
A po gartleyu i njegovim leptirima atpl je osuđena na daljnji pad. Tipujem na ispod 900.
[/quote]
pero, mislim da gospon gartley nikad nije imao namjeru davati targete
on je htio nešto drugo reći
kad smo već kod garteya, kako to da na atlantskoj drukaš nekakve leptire, a na tvojoj ljubimici ne primjetiš malo većega
[/quote]
[/quote]
kad smo već kod garteya, kako to da na atlantskoj drukaš nekakve leptire, a na tvojoj ljubimici ne primjetiš malo većega
[/quote]
Kako znaš da se ne može dobit target gartleyem?? Ja mislim da mogu u plus-minus 10kn pogodit target za atpl, pogotovo sam sigurniji u to kad u ovaj izračun uključim jos neke parametre. Nisam jednom tako pogodio dno.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
jel može nekakvo objašnjenje ovoga?
cijenjeni kolege moze li malo analize dionica i tehnickih osvrta na ddjh, ptkm i korf? imam li krive naocale ili je to cekic na ddjh i korfu? sto je s ostalim pokazateljima, moze malo fiba, kljucnih razina? hoce li npr biti popunjen gap na korfu sto je nastao izmedju 42.5 i 43kn?
unaprijed hvala na trudu i pozdrav svih tehnicarima [thumbsup]
zar sam sebe moram citirati? pa nema li nitko 15-ak minuta vremena da malo nabaci oko na navedene, tigrus, dizelas, brankica(nema vas vise tako cesto), tony, split009, ostali..?
[/quote]
Ovisi kakav imaš pristup trgovanju.
Ako si za velike rizike, onda možeš isprobavati. Ako želiš zaradu, onda pričekaj sigurniji trend. Imaš fenomenalne znakove kad se formira trend (mislim uglavnom na dnevni graf), pa onda ulazi po komodu… Malo manje zarade, ali i potencijalni gubici su ti onda minimalni. [thumbsup]
Iako nisu isti sektor, da izbjegnem unaprijed kritike, svejedno uzdanice Crobexa su se uvijek pratile i bile u liniji sa medijanom Crobexa.
Evo dugoročno jedna primjer usporedba (po cijeni i nikako drukčije) jednog graditelja i jednog brodara. Izabrao ATPL i VDKT kao 2 najbrže dionice u oba smijera.
Iako nisu isti sektor, da izbjegnem unaprijed kritike, svejedno uzdanice Crobexa su se uvijek pratile i bile u liniji sa medijanom Crobexa.
Evo dugoročno jedna primjer usporedba (po cijeni i nikako drukčije) jednog graditelja i jednog brodara. Izabrao ATPL i VDKT kao 2 najbrže dionice u oba smijera.
Zašto mene spominješ i uspoređuješ sa nekim?