Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ispravak netočnog navoda…krivi graf [thumbsup]

cijenjeni kolege moze li malo analize dionica i tehnickih osvrta na ddjh, ptkm i korf? imam li krive naocale ili je to cekic na ddjh i korfu? sto je s ostalim pokazateljima, moze malo fiba, kljucnih razina? hoce li npr biti popunjen gap na korfu sto je nastao izmedju 42.5 i 43kn?
unaprijed hvala na trudu i pozdrav svih tehnicarima [thumbsup]

zar sam sebe moram citirati? pa nema li nitko 15-ak minuta vremena da malo nabaci oko na navedene, tigrus, dizelas, brankica(nema vas vise tako cesto), tony, split009, ostali..?

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

cijenjeni kolege moze li malo analize dionica i tehnickih osvrta na ddjh, ptkm i korf? imam li krive naocale ili je to cekic na ddjh i korfu? sto je s ostalim pokazateljima, moze malo fiba, kljucnih razina? hoce li npr biti popunjen gap na korfu sto je nastao izmedju 42.5 i 43kn?

zar sam sebe moram citirati? pa nema li nitko 15-ak minuta vremena da malo nabaci oko na navedene, tigrus, dizelas, brankica(nema vas vise tako cesto), tony, split009, ostali..?
[/quote]

PTKM – buy
KORF – buy
DDJH – buy pod upitnikom

Nije bolest sve što boli

zahvaljujem kolega no molio bih ako moze koja tehnikalija na kojoj ste temeljili ocjenu ulaska i do koje razine.
hvala jos jednom!

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

za sve tri dionice

Divergencije na MACD, ocekujem presjecanje MACD prema gore za par dana, slow stohastic, RSI.

Nije bolest sve što boli

molio bi iskusne tehnicare da analiziraju tisak

može neka tehnička za dlkv?

Meni jedan TV tehnićar kaže da još pričekam, Nije sigurna formira li se ono silazni trokut na dnevnom grafu.

tisk bi mogao još na kratko dolje (lažnjak) pa onda opet gore … ali tu negdje bi se trebo okrenit

i naravno shiptar`s trade mark

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Meni jedan TV tehnićar kaže da još pričekam, Nije sigurna formira li se ono silazni trokut na dnevnom grafu.

Treba nam puno onih koji još čekaju. Trebat će netko da pogura Crobex preko 2300 a onda i 2500.

[/quote]

Pa odvoji ti koju kunu za literaturu ili prekopaj po internetu (mogu ti i ja poslati koju), te svaki dan 15 minuta i začas ćeš sam tehnicirati …

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

može neka tehnička za dlkv?

Ova dionica me vrlo neugodno iznenadila, jer sam očekivao velik napredak. Al realnost je posve suprotna.

Ovo je jedina dionica s kojom sam u nekom manjem minusu iako pokušavam trejdanjem smanjit zoastatak. Ne trebam nikom objašnjavat zašto sam očekivao velik rast i zašto sam sada u minusu, vidi se po samom grafu da je neko odlučio satrat ovu dionicu i time joj onemogućit rast.

Nažalost situacija bi bila komična da nije tragična al ja vidim slijedeće:
Ukoliko padne potpora na 370 prva niža je na oko 330 kuna. Crveni scenarij još drži vodu, al crni opasno prijeti.

Onaj ko misli držat dionice na dulji rok ne treba se osvrtat na moje pisanje.

never surrender

New Report

Close